dreamkiller777 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Υπάρχει κάτι ανάλογο και να είναι δωρεάν;
KiriosD Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Σε free δύσκολα είσαι, δοκίμασε Wondershare Filmora 1
dreamkiller777 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Το κατεβάζω και επανέρχομαι! Εχει watermark!!!! Αρα είναι άχρηστο!Κάτι άλλο;
vste Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Σχεδόν επαγγελματικό και απολύτως δωρεάν! VSDC video editor http://www.videosoftdev.com/free-video-editor 1
dreamkiller777 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ευχαριστώ το έβαλα στο youtube και το ui του ειναι λίγο δύσκολο. Περιμένω και αλλες προτάσεις βεβαίως! Αλλά παρακαλώ να εχετε δουλέψει το πρόγραμμα μη κατεβάζω τζάμπα και εχω watermarks κλπ!
vste Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ευχαριστώ το έβαλα στο youtube και το ui του ειναι λίγο δύσκολο. Περιμένω και αλλες προτάσεις βεβαίως! Αλλά παρακαλώ να εχετε δουλέψει το πρόγραμμα μη κατεβάζω τζάμπα και εχω watermarks κλπ! Το παρακάτω video το έφτιαξα εγώ μεσα σε 1 ωρα με το VSDC. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο και είναι πολύ καλό σε θέματα layers.. Αν το μάθεις πάντως θα κάνεις παπάδες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα