Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ξάδελφος μου στο εξωτερικό θέλει να αγοράσει νέο smartphone, γιατί το LG Optimus E400 άρχισε να τα φτύνει. Θέλει να αγοράσει ή το LG K10 ή το Meizu M2 Note που στο εξωτερικό τα βρίσκεις στην ίδια τιμή. Θέλει να έχει καλή κάμερα και να είναι αρκετά γρήγορο.

Δημοσ.

To K10 τότε.

ΟΥΤΕ ΚΑΝ?!

Μ2 Νοτε φιλε μου..

Οθοναρα Μπαταριαρα , επεξεργαστης παλι κλτρος απο το κ10 (αν και δν ειναι και ο κλτρος) μισο ραμ παραπανω camera ικανοποιητικη!

Αμα εισαι καθαρα αναμεσα σε αυτα τα 2 απλα παρε Μ2 νοτε!

Αμα μπορεις να παρεις και κατι αλλο δες (και παρε) το moto x 2nd gen! Στα ιδια χρηματα παιζει! Μπορεις να το παρεις με αντιοκαταβολη σιγα +5 ευρο θα παει

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον Πάνο, και θα πω K10 και εγώ. Έχω χρησιμοποιήσει και τις δύο συσκευές, και το K10 είναι πιο δυνατό (το M2 Note, ακόμα και σε αναπαραγωγή 1080p βίντεο, έτρωγε ζόρια μερικές φορές).

Επίσης, η "κάρτα ήχου" του K10 είναι κατά πολύ ανώτερη του N2 Note (μέτριος έως κακός ο ήχος από τα ακουστικά).

Το M2 Note, υπερτερεί μόνο στην οθόνη. Στα υπόλοιπα, είναι είτε ίσο, είτε χειρότερο σε σχέση με το πολύ αξιόλογο LG K10.

Δημοσ.

Πάλι το K10.

Εχτες πήγαμε να δοκιμασουμε τα m2 note, p8 lite, k10 και του άρεσε το m2 note. Ύστερα όμως βρήκαμε το HTC desire 630 dual sim, το οποίο του άρεσε ποιο πολύ. Αν και έχει Snapdragon 400 και 2gb ram, μας φαινόταν ταχύτερο από το m2 note όσο παράξενο και να ακούγεται. Επίσης του άρεσε το desire 630 επειδή έχει ωραία design, και boomsound. Τι έχετε να πείτε για αυτο? Αξίζει? Στο ίντερνετ βλέπω καλά λόγια για αυτό αν και έχει παλιό επεξεργαστή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...