Lazaros12388 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Geia sas paidia exw tplnk 4g duktio exeis mpriza eceis internet simple wifi .karta sim tilefonou i kapia idikia karta xriazete ...evala karta sim alla den pianei mono dixnh sima ola kala alla tipota mipws mpori n voithish kaneis Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από Lazaros12388
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 On 05/12/2018 at 00:20, Lazaros12388 said: Geia sas paidia exw tplnk 4g duktio exeis mpriza eceis internet simple wifi .karta sim tilefonou i kapia idikia karta xriazete ...evala karta sim alla den pianei mono dixnh sima ola kala alla tipota mipws mpori n voithish kaneis δεν γραφουμε με greeklish. οποιαδηποτε καρτα.θα πρεπει να περασεις το pin ή να το κανεις disable.επισης αν δεν παρει αυτοματα το apn θα πρεπει να το περασεις εσυ χειροκινητα
paiktaras69 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 ρε παιδιά τι κουφό είναι αυτό ? Στο site της tplink δεν υπάρχει πλέον firmware ανεβασμένο 🙄
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 On 06/01/2019 at 15:11, paiktaras69 said: ρε παιδιά τι κουφό είναι αυτό ? Στο site της tplink δεν υπάρχει πλέον firmware ανεβασμένο 🙄 μιλα με το support ή δοκιμασε να μπεις σε αλλης χωρας το support
paiktaras69 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, poulinos είπε μιλα με το support ή δοκιμασε να μπεις σε αλλης χωρας το support μπήκα σε διάφορα , uk και αλλού, πουθενά δεν υπάρχει firmware. Θα επικοινωνήσω κάποια στιγμή με το support τους ώστε να μου λυθεί η περιέργεια
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 3 minutes ago, paiktaras69 said: μπήκα σε διάφορα , uk και αλλού, πουθενά δεν υπάρχει firmware. Θα επικοινωνήσω κάποια στιγμή με το support τους ώστε να μου λυθεί η περιέργεια μιλα μαζι τους απλα μπορει και να μην εχει βγει ποτε.και καποιες φορες εχω δει στο site να υπαρχει πιο παλιο απο αυτο που εχει η ιδια η συσκευη.
paiktaras69 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, poulinos είπε μιλα μαζι τους απλα μπορει και να μην εχει βγει ποτε.και καποιες φορες εχω δει στο site να υπαρχει πιο παλιο απο αυτο που εχει η ιδια η συσκευη. επειδή το είχα τσεκάρει το σεπτέμβριο, υπήρχε firmware κανονικά και μάλιστα θυμάμαι ότι είχα κάνει update. Για αυτό μου κάνει εντύπωση
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 9 minutes ago, paiktaras69 said: επειδή το είχα τσεκάρει το σεπτέμβριο, υπήρχε firmware κανονικά και μάλιστα θυμάμαι ότι είχα κάνει update. Για αυτό μου κάνει εντύπωση προσεχε ποιο version εχεις αμα εχει version.κατα τα αλλα μην σε παραξενευει.οπως ειχα γραψει και στα tp link 4010p kit πολλα παραξενα υπαρχουν με την tp link.κινεζικη ειναι βεβαια οποτε δεν με παραξενευει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα