Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Geia sas paidia exw tplnk 4g duktio exeis mpriza eceis internet simple wifi  .karta sim tilefonou i kapia idikia karta xriazete ...evala karta sim alla den pianei mono dixnh sima ola kala alla tipota mipws mpori n voithish kaneis

Επεξ/σία από Lazaros12388
Δημοσ.
On 05/12/2018 at 00:20, Lazaros12388 said:

Geia sas paidia exw tplnk 4g duktio exeis mpriza eceis internet simple wifi  .karta sim tilefonou i kapia idikia karta xriazete ...evala karta sim alla den pianei mono dixnh sima ola kala alla tipota mipws mpori n voithish kaneis

δεν γραφουμε με greeklish.

οποιαδηποτε καρτα.θα πρεπει να περασεις το pin ή να το κανεις disable.επισης αν δεν παρει αυτοματα το apn θα πρεπει να το περασεις εσυ χειροκινητα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 06/01/2019 at 15:11, paiktaras69 said:

ρε παιδιά τι κουφό είναι αυτό ? Στο site της tplink δεν υπάρχει πλέον firmware ανεβασμένο 🙄

μιλα με το support ή δοκιμασε να μπεις σε αλλης χωρας το support

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, poulinos είπε

μιλα με το support ή δοκιμασε να μπεις σε αλλης χωρας το support

μπήκα σε διάφορα , uk και αλλού, πουθενά δεν υπάρχει firmware. Θα επικοινωνήσω κάποια στιγμή με το support τους ώστε να μου λυθεί η περιέργεια :) 

Δημοσ.
3 minutes ago, paiktaras69 said:

μπήκα σε διάφορα , uk και αλλού, πουθενά δεν υπάρχει firmware. Θα επικοινωνήσω κάποια στιγμή με το support τους ώστε να μου λυθεί η περιέργεια :) 

μιλα μαζι τους απλα μπορει και να μην εχει βγει ποτε.και καποιες φορες εχω δει στο site να υπαρχει πιο παλιο απο αυτο που εχει η ιδια η συσκευη.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, poulinos είπε

μιλα μαζι τους απλα μπορει και να μην εχει βγει ποτε.και καποιες φορες εχω δει στο site να υπαρχει πιο παλιο απο αυτο που εχει η ιδια η συσκευη.

επειδή το είχα τσεκάρει το σεπτέμβριο, υπήρχε firmware κανονικά και μάλιστα θυμάμαι ότι είχα κάνει update. Για αυτό μου κάνει εντύπωση

Δημοσ.
9 minutes ago, paiktaras69 said:

επειδή το είχα τσεκάρει το σεπτέμβριο, υπήρχε firmware κανονικά και μάλιστα θυμάμαι ότι είχα κάνει update. Για αυτό μου κάνει εντύπωση

προσεχε ποιο version εχεις αμα εχει version.κατα τα αλλα μην σε παραξενευει.οπως ειχα γραψει και στα tp link 4010p kit πολλα παραξενα υπαρχουν με την tp link.κινεζικη ειναι βεβαια οποτε δεν με παραξενευει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...