billkosyf Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Καλημερα, Αγορασα αυτο το wifi με sim. Του τοποθετησα την καρτα sim με συνδεση αλλα δεν μου φερνει καθολου δεδομενα. Ενω εχει σημα κανονικα vodafone και εφτιαξα και τον λογαριασμο στον υπολογιστη, δεν μου εμφανιζει καθολου το 4G και το εικονιδιο roaming. Τι λαθος μπορει να εχω κανει στις ρυθμισεις? Υπαρχει καποιος που να γνωριζει αυτο το μηχανημα?
soteras Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Από την κάρτα σιμ έβγαλες το πιν τα ρουτερακι που περνουν σιμ δεν πρέπει στη σιμ να υπάρχει κωδικός πιν
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 α.firmware update.β.δοκιμασε χωρις pin. σιγουρεψου οτι εχει μεσα το σωστο apn και οτι η καρτα γενικοτερα παιζει.
billkosyf Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Η κάρτα παίζει σίγουρα, και την έχω και χωρίς Pin. Όταν την τοποθετω σε Tablet είναι κομπλε. Το apn τι είναι?
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 apn ειναι απο που θα ζητησει ιντερνετ.οπως στο κινητο που κατεβαζες ρυθμισεις για να περαστει ο server ετσι καπου και αυτο θα πρεπει να εχει ρυθμισεις για apn
taslikos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μήπως αυτά για να δουλέψουν θέλουν κάποια ειδική Σιμ για μα ειναι σαν hotspot ας πούμε; Πρώτα θα δεις το apn όπως προαναφέρθηκε και μετά κάνε και ένα τηλ στην βοντα να ρωτήσεις μήπως θέλεις άλλη Σιμ.
paiktaras69 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Σήμερα το πήρα και εγώ στα 80 € από το public. Του έβαλα μέσα sim vodafone από το εταιρικό μου τηλ με Pin και την είδε κανονικά , ωραίο μηχάνημα και εξαιρετικά μικρό , το κουφό είναι ότι βρήκε 4G με την μία σε σημείο που το τηλ μου σπάνια δείχνει 4G. Ενα ακόμη θετικό είναι ότι υποστηρίζει B20 μπάντα , πολύ βολικό πλέον ιδίως για επαρχία . Πρώτες εντυπώσεις άκρως θετικές και θα επανέλθω σε λίγες ημέρες που θα το χρησιμοποιήσω σε δύσκολο σημείο με cosmokarta ή wind ανάλογα σε ποια θα ΄΄πιάνει΄΄ καλύτερα
tmark65 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Καλημέρα σας κύριοι, Εχω ακριβώς και εγω το ίδιο με κάρτα Cosmote και Internet on The go σύνδεση και αντιμετωπίζω το εξης θέμα: Με συνδεδεμένα επάνω του 3-4 συσκευές iphone, P9 lite, iPad mini3, Samsung J3 και ενα Macbook Pro στην εναρξη λειτουργίας του ολα πάνε καλά αλλά μετά από λίγο και ενω τα κκινητα ταμπλετ εχουν ροη data το Macbook παύει να εχει συνδεση. Μπαίνω στο μενου του mifi και αλλάζοντας την συνδεση απο 4G σε 3G αρχίζει πάλι να μου δινει data. Σε κανα 10λεπτο πάλι κολλάει και ξανακάνω το ίδιο, επιστροφη σε 4g πίσω σε 3G και είμαι ΟΚ για 10 λεπτα πάλι. Υπ'όψιν οτι το iPad που το εχω διπλα και το παρακολουθω δεν παύει να εχει ροή .... ??? Εχει το τελευταίο firmware ! Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 On 01/08/2017 at 19:11, paiktaras69 said: Σήμερα το πήρα και εγώ στα 80 € από το public. Του έβαλα μέσα sim vodafone από το εταιρικό μου τηλ με Pin και την είδε κανονικά , ωραίο μηχάνημα και εξαιρετικά μικρό , το κουφό είναι ότι βρήκε 4G με την μία σε σημείο που το τηλ μου σπάνια δείχνει 4G. Ενα ακόμη θετικό είναι ότι υποστηρίζει B20 μπάντα , πολύ βολικό πλέον ιδίως για επαρχία . Πρώτες εντυπώσεις άκρως θετικές και θα επανέλθω σε λίγες ημέρες που θα το χρησιμοποιήσω σε δύσκολο σημείο με cosmokarta ή wind ανάλογα σε ποια θα ΄΄πιάνει΄΄ καλύτερα τυπικα firmware updateκαι επισης εχω δει της teltonika πχ τα 4g λογω εξωτερικης κεραιας να παιζουν πολυ καλυτερα απο usb 3g stick.δηλαδη ειναι και το Hardware σχετικο με το ποσο καλο σημα θα πιασεις. On 19/08/2017 at 12:16, tmark65 said: Καλημέρα σας κύριοι, Εχω ακριβώς και εγω το ίδιο με κάρτα Cosmote και Internet on The go σύνδεση και αντιμετωπίζω το εξης θέμα: Με συνδεδεμένα επάνω του 3-4 συσκευές iphone, P9 lite, iPad mini3, Samsung J3 και ενα Macbook Pro στην εναρξη λειτουργίας του ολα πάνε καλά αλλά μετά από λίγο και ενω τα κκινητα ταμπλετ εχουν ροη data το Macbook παύει να εχει συνδεση. Μπαίνω στο μενου του mifi και αλλάζοντας την συνδεση απο 4G σε 3G αρχίζει πάλι να μου δινει data. Σε κανα 10λεπτο πάλι κολλάει και ξανακάνω το ίδιο, επιστροφη σε 4g πίσω σε 3G και είμαι ΟΚ για 10 λεπτα πάλι. Υπ'όψιν οτι το iPad που το εχω διπλα και το παρακολουθω δεν παύει να εχει ροή .... ??? Εχει το τελευταίο firmware ! Ευχαριστώ εφοσον ολα τα αλλα εχουν ροη οπως λες δεν φταιει πιστευω το router.παιξε με τα καναλια τυπικα στο wireless να δεις μηπως φτιαξει.δες και για firmware update τυπικα.
paiktaras69 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Mετά από περιστασιακή χρήση ενός έτους ( πέρυσι το καλοκαίρι για κάνα μήνα ) , χριστούγεννά - πάσχα και φέτος το καλοκαίρι για 2 μήνες περίπου το μηχάνημα έπαψε να λειτουργεί σωστά, έχει σήμα κανονικά αλλά δεν ΄΄δίνει΄΄ data με τίποτα, ακόμα και μετά reset το πρόβλημα δεν λύθηκε. Ευτυχώς το public με συνοπτικές διαδικασίες μου το αλλάζει, ελπίζω το καινούργιο να πάει καλύτερα......
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 23 hours ago, paiktaras69 said: Mετά από περιστασιακή χρήση ενός έτους ( πέρυσι το καλοκαίρι για κάνα μήνα ) , χριστούγεννά - πάσχα και φέτος το καλοκαίρι για 2 μήνες περίπου το μηχάνημα έπαψε να λειτουργεί σωστά, έχει σήμα κανονικά αλλά δεν ΄΄δίνει΄΄ data με τίποτα, ακόμα και μετά reset το πρόβλημα δεν λύθηκε. Ευτυχώς το public με συνοπτικές διαδικασίες μου το αλλάζει, ελπίζω το καινούργιο να πάει καλύτερα...... Hard reset,νεο firmware και θα εκανα και δοκιμη την sim σε κινητο μηπως εχει γινει τιποτε αλλο.η αλλη sim στο router.τωρα τι ελεγχο εκαναν στα public ποιος ξερει.
paiktaras69 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Tελικά πήγε σε αντικατάσταση αυθημερόν !!!!! Πήρα μάλιστα το ίδιο , έκδοση V4 όμως ( το παλιό V2 με firmware 2016 ) και νέα εγγύηση 3 ετών
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 17 hours ago, paiktaras69 said: Tελικά πήγε σε αντικατάσταση αυθημερόν !!!!! Πήρα μάλιστα το ίδιο , έκδοση V4 όμως ( το παλιό V2 με firmware 2016 ) και νέα εγγύηση 3 ετών ναι η tp link βγαζει αρκετες εκδοσεις απο το καθε μοντελο της τα οποια μπορει να εχουν και διαφορετικο hardware/δυνατοτητες και βεβαια αλλα firmwares.
paiktaras69 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 53 λεπτά πριν, poulinos είπε ναι η tp link βγαζει αρκετες εκδοσεις απο το καθε μοντελο της τα οποια μπορει να εχουν και διαφορετικο hardware/δυνατοτητες και βεβαια αλλα firmwares. και άλλη μία διαφορά που διαπίστωσα είναι ότι το 1ο είχε 3000 mA μπαταρία ενώ το νέο 2000 mA
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 42 minutes ago, paiktaras69 said: και άλλη μία διαφορά που διαπίστωσα είναι ότι το 1ο είχε 3000 mA μπαταρία ενώ το νέο 2000 mA για αυτο ειπα οτι γινονται αλλαγες.βεβαια μπορει να εχει μικροτερη καταναλωση οποτε να κραταει το ιδιο.θα το δεις στην πραξη Πχ στα Powerlines tplink 4010pkit το v2 ηταν 500mbps το v3 το εκαναν 600.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα