pantelos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Καλημέρα. Έκανα ένα φορμάτ χθες στο λάπτοπ και στην προσπάθειά μου σήμερα να κάνω τα updates κ να βάλω τα 8.1 δεν τα κατάφερα λόγω έλλειψης χώρου στο δίσκο C. Το λάπτοπ αποθηκεύει τα windows στον C ο οποίος έχει χωρητικότητα 75 gb και ο D μένει ανεκμετάλλευτος στην ουσία.... Προφανώς και κάποιο λάθος έχω κάνει εγώ , γιατί στο προηγούμενο format δεν είχα κάποιο θέμα... Αλλά τώρα λίγο η ζέστη , λίγο η δουλειά δεν βρίσκω τη λύση.. Ξέρω ότι κάνω σαν την γνωστή φίλη που έχουμε όλοι και δεν σκαμπάζει γρι από υπολογιστές με αποτέλεσμα να έχει 45 φορές το ίδιο πρόγραμμα και 15 toolbars στον browser... Aλλά αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να βρούμε τι πατάτα έχω κάνει θα ήμουν υπόχρεος. Ευχαριστώ.
chattr +i Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 τα c και d πρεπει να ειναι partitions εκτος κ αν ο φορητος εχει 2 δισκους που δεν νομιζω πηγες να κανεις καθαρη εγκατασταση απο cd/usb η να κανεις επαναφορα λειτουργικου απο καποιο εργαλειο του κατασκευαστη? αν μιλαμε για καθαρη εγκατασταση τοτε μπορεις να σβησεις επιλεκτικα τα partitions κ να εγκαταστησεις τα win χωρις προβλημα χωρου αν μιλαμε για recovery του κατασκευαστη τοτε καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη σε καθε επιλογη μην βιαζεσαι να πατας next η επομενο κ βλεπε τις επιλογες προσεκτικοτερα
pantelos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 επαναφορά έκανα όχι καθαρή εγκατάσταση. και τώρα προφανώς κάποια βλακεία έχω κάνει. τι να κάνω τώρα? να ξανακάνω επαναφορά?
chattr +i Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 βαλε καποιο εργαλειο να καθαρισεις σκουπιδια απο τα win κ ξανακανε επαναφορα ccleaner http://www.piriform.com/
cuprakatos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Αν ανοιξεις τον C , σου έχει φάκλο : windows old ?? Κάνε εκκαθάριση δισκου και επέλεξε και το εκκαθάριση αρχείων συστήματος. Θα σου διαγράψει τα win old γύρω στα 25 γιγα. Ούτως η αλλως κάνε εκκαθάριση δίσκου ......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα