Bazuk Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Καλημερα παιδια! Ηθελα να ρωτησω τι γινεται με τα OEM. Θελω να αλλαξω το πισω μερος του κινητου. Πηρα τηλ σε εξουσιοδοτημενα καταστηματα κ μου ειπαν 180€-260€!!! Το θεωρω γελοιο για μια φλοιδα αλουμινιου... Οποτε ειπα να ψαξω και να το αλλαξω μονος. Το θεμα ειναι, στο web το βρισκω απο 20€-70€, λενε ολα OEM. Ειναι οντως ιδιας ποιοτητας; Μπορω να βρω original parts; Πως μπορω να ειμαι σιγουρος για την ποιοτητα; Οπως πχ και για τις οθονες. Υπαρχει καποιο καταστημα που να ξερουμε οτι ειναι οντως ποιοτικα τα parts; Σας ευχαριστω!
soteras Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Πριν πάμε στην αγορά.Τα χέρια σου πιάνουνε για μια τέτοι διαδικασία γιατί τα πάντα μα τα πάντα είναι βιδωμένα στην πλάτη του
taslikos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Πρώτα απο όλα πρέπει να εισαι σίγουρος οτι μπορείς όπως προαναφέρθηκε, δεύτερον δεν θα ειναι τόσο καλή ποιότητα όπως το αυθεντικό αλλα νομίζω την δουλειά του θα την κάνει άψογα. Με μια πρόχειρη αναζήτησή που έκανα βρήκα αυτο εδώ http://m.ebay.co.uk/itm/OEM-Replacement-Housing-Back-Battery-Cover-Mid-Frame-iPhone-6-6s-6-6s-Plus-/291726925812?nav=SEARCH και μου φαίνεται πολυ καλό. Ωστόσο αν το κινητό σου ειναι πλήρως λειτουργικό γιατί να του βάλεις ψεύτικο part? βάλε ένα skin αν δεν σε ενοχλεί. Εγω προσωπικά δεν θα τολμαγα να το κανω βίδες ειναι πολυ δύσκολο να μην χαλάσει κατι.
Bazuk Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ναι γενικα εχω ανοιξει παρα πολλα κινητα για να αντικαταστησω κατι. Οποτε για σιγουρα οπως το κανονικο μονο στην Apple? Το εχω 2 μερες και απλα το ειχα στη τσεπη ειχα επανω θηκη σκληρη χτυπησα σε μια γωνια και ειχε κανει σημαδι στη θηκη κ μια λακουβα πισω.. Δλδ αν ηταν με την οθονη γυρισμενο μαλλον θα ετρχα για οθονη. Ειναι λιγο ευαισθητο...
taslikos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Αυθεντικό δεν βρίσκεις πουθενά εκτός απο Apple. Οποτε αφού έχεις ανοιξει πολλά, τόλμησε το, πάρε απο το eBay ένα, δες αν ειναι καλη ποιότητα και προχωρά για αλλαγή. Δεν νομίζω να έχεις προβλήματα το μόνο που θα πρέπει μα προσέξεις ειναι μην κανείς ζημιά. Επισης να ξέρεις πως η μπαταρία εχει κατι ταινίες που την κρατάνε κολλημένη θα πρέπει μα αγοράσεις και τέτοιες δες βίντεο στο YouTube πως θα την αφαιρέσεις σωστά. Edit: ψάξε σε αυτο το κανάλι ίσως βοηθήσει τα δείχνει πολυ αναλυτικά και να τα βγάλεις και να τα ξαναβάλεις όλα με σειρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα