Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε ολους.μ εφερε ενας φιλος να βαλουμε στον υπολογιστη του την καρτα του τιτλου.την εβαλα επανω και εβαλα το δισκακι να γινει εγκατασταση των οδηγων αλλα εχω την εξης απορια..οταν τρεχω το speccy δεν την βλεπει την καρτα γραφικων ρε παιδια..πως ξερω οταν ανοιγει οτι ανοιγει απο αυτην την καρτα και οχι απο την ενσωματωμενη που ειχε η μητρικη επανω; χαζη ερωτηση ε;επισης τροφοδοτειται και με ρευμα απο τροφοδοτικο αυτη;

Δημοσ.

αν εχεις συνδεση το καλωδιο της οθονης στην 750τι σου διχνει απο αυτη.δεν εχει κατι αλλο μετα.περνας τους drivers και εισαι οκ.

Δημοσ.

αυτο ακριβως εχω κανει...απλα εμενα η οθονη μ ειναι παλια εχει μονο dvi εξοδο οποτε την συνδεσα με dvi...του φιλου μ η οθονη εχεις hdmi οποτε λογικα θα δειχνει και σουπερ ουαου λογικα μολις τον συνδεσει στην δικια του...οσον αφορα το speccy ομως γτ δεν την βλεπει?

• Moderators
Δημοσ.

αυτο ακριβως εχω κανει...απλα εμενα η οθονη μ ειναι παλια εχει μονο dvi εξοδο οποτε την συνδεσα με dvi...του φιλου μ η οθονη εχεις hdmi οποτε λογικα θα δειχνει και σουπερ ουαου λογικα μολις τον συνδεσει στην δικια του...οσον αφορα το speccy ομως γτ δεν την βλεπει?

Οδηγούς κατέβασε από την σελίδα της Nvidia τα cd έχουν πάντα πάρα πολύ παλιούς οδηγούς

Dvi και hdmi ίδια ποιότητα εικόνας δίνουν και τα 2 είναι ψηφιακές συνδέσεις

• Like 1
Δημοσ.

Μπορειτε να μ εξηγησετε κατι;τι διαφορες εχει η gtx750ti 2gb οσον αφορα τις εταιριες;δλδ ας πουμε η palit με την evga κτλ κτλ εχει η καρτα κατι παραπανω η απλα ειναι η ιδια και την βγαζουν αρκετες εταιριες;δν μπορω να καταλαβω

Δημοσ.

Μπορειτε να μ εξηγησετε κατι;τι διαφορες εχει η gtx750ti 2gb οσον αφορα τις εταιριες;δλδ ας πουμε η palit με την evga κτλ κτλ εχει η καρτα κατι παραπανω η απλα ειναι η ιδια και την βγαζουν αρκετες εταιριες;δν μπορω να καταλαβω

Δες τα clocks για πυρήνα και μνήμη.

απλά είναι τα πράγματα.

Τι εννοείς το speccy δεν την βλέπει; τι γράφει;

• Moderators
Δημοσ.

Οι διαφορές από εταιρία σε εταιρία είναι η aftermarket ψύκτρες που βάζουν, και οι χρονισμοι σε πυρήνα και μνήμες

Δημοσ.

γεια σας και παλι ..επιστρεφω στο θεμα γτ εχω μια απορια..βαλαμε να δοκιμασουμε την καρτα ετσι για να δουμε διαφορες σε ενα συγκεκριμενο παιχνιδι που παιζει το παιδι και μολις μπηκαμε στο call of duty modern warfare 3 ρε παιδια κολλαγε παρα πολυ το παιχνιδι...δεν μπορουσες να παιξεις καθολου...εντωμεταξυ ετσι ηταν και πριν απο την αλλαγη της καρτας γραφικων...laggare παρα πολυ το παιχνιδι...τι μπορει να φταιει? καρτα γραφικων δεν ειναι σιγουρα γτ ειναι καινουρια και εννοειται οτι ειναι και πολυ καλη σε σχεση με την ενσωματωμενη...μπορει να φταιει το τροφοδοτικο η ο σκληρος?

Δημοσ.

φοραει εναν i3 επανω στα 3,7 ghz. μια χαρα ειναι πιστευω γτ εγω τρεχω αυτο το παιχνιδι σε intel core 2 dyo 1.86 ghz και παει σφαιρα σε σχεση με τον φιλο μ...δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να φταιει

Δημοσ.

διάβασα και το υπόλοιπο θέμα,διάφορα θα μπορούσαν να συμβαίνουν(επίσης δεν δίνεις πληροφορίες σχετικά για ΟΛΟ το σύστημα)

Απο μη σωστή εκκαθάριση των προηγούμενων οδηγών(μιας και λες οτι έβαλες και αλλη κάρτα στο σύστημα)μέχρι κάποιο εξάρτημα να μην μπορεί να αποδώσει.

Επίσης σημαντικό είναι αν το παιχνίδι ειναι σπασμένο η όχι,αν είναι τότε θα πρεπει να αναζητήσεις διαφορετικό τρόπο επίλυσης.

Δημοσ.

βασικα δεν εχω τον υπολογιστη μπροστα μου τωρα για να σας πω ακρβως το συστημα του και μιλαω παντα για γνησιο παιχνιδι εννοειται..μ φαινεται περιεργο και ρωταω γτ πριν κανωουμε την αλλαγη καρτας γραφικων ετσι ακριβως επαιζε και πιστευα πως εφταιγε η καρτα..μπορει ν ειναι τροφοδοτικο?γτ τοτροφοδοτικο θυμαμαι ηταν τελειως μαπα ενα μαρκας multirama

επισης δεν εκανα καμια εκκαθαριση οδηγων πριν βαλω την καρτα επανω γτ δεν το θεωρησα αναγκαιο εφοσον ειχε onboard...παιζει ρολο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...