giorgosmcmc Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Παιδιά έχω το hwmonitor και το afterburner αλλά καμιά φορά όταν τα ανοίγω κρασαρη το σύστημα σκαλωνουν όλα και το κλείνω απ το κουμπί, ξέρετε κανένα άλλο καλό πρόγραμμα που να δείχνει θερμοκρασίες σε gaming πάνω αριστερά και να μη γίνετε αυτό το πρόβλημα?
micos000 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Σου κρεμάει όταν είσαι στα windows ή σε παιχνίδια; Αν είναι το 2ο μπορεί να ζεσταίνεται το σύστημα, ενώ αν είναι το 1ο μπορεί να φταίειο συνδυασμός των δύο. Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις το afterburner (και μετά το hwmonitor) να δεις αν ξανακρασάρει;
giorgosmcmc Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ποτέ σε παιχνιδια, μόνο στα windows και όχι πάντα αλλά σπανιότερα, μα δε τα έχω ανοιχτά και τα δύο, απλά μερικές φορές με το που ανοίγω ένα απ τα δυό παγώνουν ολα
micos000 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Είχα κι εγώ κάποια θέματα με το hwmonitor και τώρα έχω το open hardwaremonitor, δες και το real temp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα