Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε ολους!! :) 

Ειμαι κάτοχος ενος iphone 4s εδω κ 4 χρόνια! (πρίν είχα iphone 3gs - iphone 4) φιλοτιμο κινητό αλλα επειδη ασχολουμαι παραπολυ με υπολογιστες διαδίκτυο κτλπ.. το κινητο εχει αρχισει (στην 8 εκδοση) και κολαει μου σπαει τα νευρα για να παει απο την μια εφαρμογη στην αλλη.. (ειδικά οταν ειμαι facebook k prepei na anoiksei messanger.. k na ksanapaei facebook..). Ψαχνω λοιπον ενα κινητό με ικανοποιητική οθόνη γρηγορο!! και με καλη κάμερα , μπαταρία!  δεν ξαναπάω σε iphone διοτι μου εσπασε τα νευρα με τους περιορισμους (παροτι μουσικος .. δεν εχω ουτε ενα mp3 περασμενο...)  jailbreak κ κανει κοιλια σαν κινητό ... μετα απο καποια περίοδο. τι γνώμη εχετε για το Samsung J7 ??  παρακολουθω οτι πολυ προτείνετε Sony Xperia Z3 , Huawei P9 Lite , Lg Nexus 5 , μπορω να το παρω κ απεξω αν χρειαστει! ευχαριστω για την βοήθεια!

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι το Nexus 5X. Το Z3 προσωπικά θα το έβγαζα επειδή είναι παλιό. Το J7 έτσι και έτσι.

Αν θες να κρατήσει με λίγα κολλήματα για πολύ καιρό και να πάρει τουλάχιστον 2 αναβαθμίσεις τότε πάρε κάποιο Nexus (το 5Χ, θα πρότεινα με τα 32GB) η κάποιο Motorola (Δες το Moto G4).

Για το p9 lite δεν ξέρω πως τα πάει.

Δημοσ.

εγω θα σου δωσω ενα tip.  

οποια συσκευη κοιτας, σου αρεσει και την βαζεις στις "υποψηφιες" προς αγορα, κοιτα να εχει οσο πιο pure android γινεται. Δλδ, οσο πιο καθαρο απο εφαρμογες κατασκευαστων.  

εκτος απο τα NEXUS που ειναι ΤΟ καθαρο android, που εσενα μπορει να μην σου αρεσει βρε αδερφε, μπορεις να δεις καποια Xiaomi, τα οποια με την Ελληνικη ROM, γινονται -κατα την ταπεινη μου αποψη- οτι πιο κοντινο σε Pure android.  και δεν εχει σαβουρα να σου προκαλει προβληματα στο μελλον.  και ειναι και πολυ δυνατα μηχανακια και φθηνα...!!    μπορεις δλδ και με 150-170€  να βρεις συσκευη που να σε καλυπτει...!!  

αν ξερεις και το παρεις και απο κινα και σου βγει και φθηνοτερο.  αλλα μπορεις να παρεις και πιο καλη συσκευη, απο εκει, με 250€..!! 

επισης, κοιτα και το LENOVO VIBE X3

τα samsung, τα τελευταια χρονια, πλην των κορυφαιων EDGE, εχουν πεσει στην προτιμηση μου. ακριβως γιατι εχουν αρκετη σαβουρα..!  ενω ειναι καλες συσκευες...

Δημοσ.

προβληματα ολα μπορει να βγαλουν. ακομα και τα ακριβοτερα SAMSUNG - LG - SONY....

και τα Lenovo αλλα και τα XIAOMI ειναι μακραν καλυτερα ποιοτικα απο τα αγνωστα κινεζικα, τυπου Blackview- Doogee-Leagoo-oukitel κλπ...!  

ειναι εφαμιλλα των γνωστων εταιριων...!!  παρα πολυ ποιοτικες κατασκευες και τα XIAOMI εχουν ελληνικη κοινοτητα υποστηριξης Software.  οπου αν εχεις καποια απορια, μπορουν τα παιδια να σε βοηθησουν.  Διευκρινηση: δεν ειναι επισημη αντιπροσωπεια...!! 

Δημοσ.

και meizu mx5 θα προτεινα πέρα απόα xiaomi το έχω δει στα public στα 250 ευρώ,αν θές κάποιο "επώνυμο" κοίτα προς nexus 5x αλλιως xiaomi η το meizu που btw τα σπανε και τα 2 κινεζικα,καλυτερη ποιοτητα κατασκευης έχουν απο κινητα και σίγουρα απο το 5Χ

• Like 1
Δημοσ.

Το moto G4 ψήνεις μπιφτέκια!!! είδα δύο review (και σχόλια στο gsm arena) του κινητού και μετά από λίγο το κινητό απλά δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα. ψάξτο λίγο. Εφόσον έχεις την επιλογή του Νεξους 5Χ δεν νομίζω ότι τίθεται πάντως ερώτημα.

Δημοσ.

Το moto G4 ψήνεις μπιφτέκια!!! είδα δύο review (και σχόλια στο gsm arena) του κινητού και μετά από λίγο το κινητό απλά δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα. ψάξτο λίγο. Εφόσον έχεις την επιλογή του Νεξους 5Χ δεν νομίζω ότι τίθεται πάντως ερώτημα.

Επειδη ψαχνω και εγω κινητο στα 250 ολο ακουω για το Moto G4 για υπερθερμανση ενω παντου διαβαζω μονο οταν τρεχεις "βαριες" εφαρμογες.

Δημοσ.

Απορώ γιατί τόσος ντόρος για τα Moto G4/G4 Plus. Προσωπικά τα θεωρώ ακριβά, ειδικά για το SoC που φοράνε.

Το Nexus 5X, με εξαίρεση την υποδοχή για microSD, είναι ανώτερο σε όλα.

Δημοσ.

Απορώ γιατί τόσος ντόρος για τα Moto G4/G4 Plus. Προσωπικά τα θεωρώ ακριβά, ειδικά για το SoC που φοράνε.

Το Nexus 5X, με εξαίρεση την υποδοχή για microSD, είναι ανώτερο σε όλα.

Στα 195€ το Moto G4 δεν ειναι ακριβο. Το Plus ειναι.
Δημοσ.

Στα 195€ το Moto G4 δεν ειναι ακριβο. Το Plus ειναι.

Εξακολουθώ να το θεωρώ ακριβό γιατί με 20€ παραπάνω, παίρνεις Nexus 5X που είναι άλλη κατηγορία.
Δημοσ.

Εξακολουθώ να το θεωρώ ακριβό γιατί με 20€ παραπάνω, παίρνεις Nexus 5X που είναι άλλη κατηγορία.

Δικιο εχεις αλλα το 16GB δεν το θεωρω ως μια καλη επιλογη γτ θα με περιορίσει πολυ στις εφαρμογες και στο χώρο του κινητου γενικα

Δημοσ.

Το moto g4 θα πεσει γρηγορα κατω απο το 150αρη κ τοτε θα αξιζει πραγματικα.

Μεχρι τοτε, απλα ειναι μια επιλογη για καποιον που χειαζετε microsd αναμεσα στο ισαξιο p9lite και στα καλυτερα αν κ με προβληματα xiaomi note 3 pro/flex2.

Εαν καποιος δεν χρειαζετε microsd υπαρχει το moto x με λιγοτερα και το σαφεστατα καλυτερο nexus 5x με λιγα παραπανω.

Οι αλλες επιλογες στα χρηματα αυτα a5/j7/j5 κατι experia,κατι htc εχουν απλα αστεια specs για τα χρηματα που ζητανε.

Οσο αφορα την υπερθερμανση, δεν το πιανω πως ειναι δυνατων να τους ξεφευγουν τετοια κατασκευαστικα λαθη.

Οκ, ειμαστε κατακαλοκαιρο Ελλαδα αλλα κινητα ειναι, δεν μπορεις να τα βγαζεις να δουλευουν σωστα μονο στον ρωσσικο χειμωνα...

Δημοσ.

Το moto g4 θα πεσει γρηγορα κατω απο το 150αρη κ τοτε θα αξιζει πραγματικα.

Μεχρι τοτε, απλα ειναι μια επιλογη για καποιον που χειαζετε microsd αναμεσα στο ισαξιο p9lite και στα καλυτερα αν κ με προβληματα xiaomi note 3 pro/flex2.

Εαν καποιος δεν χρειαζετε microsd υπαρχει το moto x με λιγοτερα και το σαφεστατα καλυτερο nexus 5x με λιγα παραπανω.

Οι αλλες επιλογες στα χρηματα αυτα a5/j7/j5 κατι experia,κατι htc εχουν απλα αστεια specs για τα χρηματα που ζητανε.

Οσο αφορα την υπερθερμανση, δεν το πιανω πως ειναι δυνατων να τους ξεφευγουν τετοια κατασκευαστικα λαθη.

Οκ, ειμαστε κατακαλοκαιρο Ελλαδα αλλα κινητα ειναι, δεν μπορεις να τα βγαζεις να δουλευουν σωστα μονο στον ρωσσικο χειμωνα...

Δυστυχως η υπερθερμανση ειναι θεμα αρκετων chipset της Qualcomm και οι κατασκευαστες προσπαθουν να ριξουν τις θερμοκρασιες διχως αποτελεσμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...