AntiCambeR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Να στείλουμε 1 e-mail στο Public προτείνοντάς τους να μετονομαστούν σε Friends only. 2
x_vagos_x Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ετυχε και περασα απο το cosmos στη συμπρωτεύουσα. Ειχε μονο το εκθεσειακο και επανω εγραφε την κανονική τιμή. Πονηρεμένος παω στον υπευθυνο των κινητών και τον ρωτάω αν υπάρχει σφραγισμένο κομμάτι και μου λεει πως οχι , ενημερώνοντας με για το εκθεσειακο. Του αναφερω την τιμη στο website και ψιλοδαγκώθηκε. Μετα οταν ζητησα το εκθεσειακό , θυμήθηκε οτι το είχε δεσμεύσει καποιος και οτι ισως μπορούσα να το αγοράσω αυριο. Αυτα ειναι ξεφτιλίκια για μαγαζιά τυπου Public ... πες μου ότι πήγε να στο πουλήσει ακριβότερα από την τιμή web να τρελαθώ
vadergr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 πες μου ότι πήγε να στο πουλήσει ακριβότερα από την τιμή web να τρελαθώ Οχι, απλα φάνηκε οτι ήθελε να το σκεφτεί πρώτα
AggelosTz Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Αυτές τις προσφορές τις επωφελούνται οι ίδιοι οι υπάλληλοι τους και ξέρω από πρώτο χέρι ότι μετά τα πουλάνε ... Μην απορουμε που γεμίζουν οι αγγελίες με κάτι προσφορές "κουτατες" .... 2
Mark84 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Αυτές τις προσφορές τις επωφελούνται οι ίδιοι οι υπάλληλοι τους και ξέρω από πρώτο χέρι ότι μετά τα πουλάνε ... Μην απορουμε που γεμίζουν οι αγγελίες με κάτι προσφορές "κουτατες" .... Κακομοιριά...
AntiCambeR Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Ας δώσουν οι υπεύθυνοι του Public όσα/ότι κινητά και σε όσους υπαλλήλους τους θέλουν, αλλά να μην τα βάζουν ως προσφορές στο site για κράχτη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις