Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρωτησα στα public Δραμας μου ειπαν δν προκειται για εκθεσιακο απλα ειναι μονο το συγκεκριμενο καταστημα το οποιο το δινει! Στην ερωτηση γιατι η αμα μπορω να το παραγγειλω μεσω αλλου καταστηματος (ο υπαλληλος δν ηξερε ρωτησε καποιον προισταμενο λγκα) και μ ειπε οχι δν γινεται ετσι εχουμε εντολη απο τα κεντρικα μονο απο Θεσσαλονικη αμα πατε να το παραλαβεται απο εκει ο ιδιος!

Δημοσ.

Δεν ειναι μονο το Public που εχει τυχει να το κανει αυτο. Και σε Κωτσοβολο και σε Πλαισιο εχω πετυχει τετοια ανα καιρους.Και δεν μιλαμε φυσικα για κατι που εχει και τετοια αξια αλλα μεχρι και για παιχνιδι των 5ευρω.

Δημοσ.

Επειδή έχω φίλους καλούς σε τέτοια καταστήματα, δυστυχώς για εμάς, θα σας πω πως αυτά αν όντως είναι σε προσφορά τα προλαβαινουν αυτοί πολύ γρήγορα και δυστυχώς δεν μας δίνεται η ευκαιρία να τα προλάβουμε. Έχει πεχτει σε πολλές προσφορές όπως σε p8 lite, p8 αλλά και σε λαπτοπ και άλλα προϊόντα. Επίσης πολλοί από εκεί βγάζουν καλό μεροκάματο έξτρα έτσι (πολύ πιθανών να με διαβάζουν κιόλας)

• Like 3
Δημοσ.

Επειδή έχω φίλους καλούς σε τέτοια καταστήματα, δυστυχώς για εμάς, θα σας πω πως αυτά αν όντως είναι σε προσφορά τα προλαβαινουν αυτοί πολύ γρήγορα και δυστυχώς δεν μας δίνεται η ευκαιρία να τα προλάβουμε. Έχει πεχτει σε πολλές προσφορές όπως σε p8 lite, p8 αλλά και σε λαπτοπ και άλλα προϊόντα. Επίσης πολλοί από εκεί βγάζουν καλό μεροκάματο έξτρα έτσι (πολύ πιθανών να με διαβάζουν κιόλας)

Καλά κάνεις και τα γράφεις

Βέβαια τους έχει πάρει χαμπάρι η μισή Ελλάδα, αλλά απ ότι φαίνεται το χαβα τους.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά κάνεις και τα γράφεις

Βέβαια τους έχει πάρει χαμπάρι η μισή Ελλάδα, αλλά απ ότι φαίνεται το χαβα τους.

Από την άλλη δεν απαγορεύεται αυτό :P Οι περισσότεροι αν είχαν τα "μέσα" να το μαθαίνουν πρώτοι και είχαν το κεφάλαιο θα τα αγόραζαν.

Επομένως το κενό δεν είναι στους υπαλλήλους αλλά στα καταστήματα και στην πολιτική χρήσης των προσφορών.

Ας ανακοινώσει προσφορά σε συγκεκριμένη ημερομηνία κ ώρα για συγκεκριμένα κομμάτια κάποιες μέρες πριν και το φαινόμενο αυτό θα μειωθεί δραματικά.

Δημοσ.

Εντάξει έρχεστε όλοι στα λόγια μου

Λογική ψιλικατζιδικου. Πουλάμε σε φίλους και γνωστούς.

Μετά μην κλαίνε όμως αν δεν πατάει νορμάλ πελατης

• Like 4
Δημοσ.

Αν υπολογισουμε βεβαια τις συνθηκες εργασιας(ωραρια,αμοιβες, κλπ)για τους υπαλληλους αυτους, χαλαλι τους(που λεει ο λογος)αν θα παρουν ενα κινητο φθηνοτερα...

Προσωρινα εξαντλημενο εμφανιζεται πλεον το κινητο.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ετυχε και περασα απο το cosmos στη συμπρωτεύουσα.

Ειχε μονο το εκθεσιακό και επανω εγραφε την κανονική τιμή.

Πονηρεμένος παω στον υπευθυνο των κινητών και τον ρωτάω αν υπάρχει σφραγισμένο κομμάτι και μου λεει πως οχι , ενημερώνοντας με για το εκθεσειακο.

Του αναφερω την τιμη στο website και ψιλοδαγκώθηκε.

Μετα οταν ζητησα το εκθεσιακό , θυμήθηκε οτι το είχε δεσμεύσει καποιος και οτι ισως μπορούσα να το αγοράσω αυριο.

Αυτα ειναι ξεφτιλίκια για μαγαζιά τυπου Public ...

Επεξ/σία από vadergr
  • Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...