pigos23 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Γεια σας παιδια Θα ηθελα την βοηθεια σας Εχω ενα δικαρτο huawei mate 7 κ ενω ολα ηταν μια χαρα με την δευτερη καρτα q που εχω για data μονο ξαφνικα δεν μπαινει 3g με τιποτα...Τι apn εσβησα κ ξαναπερασα,τι θεσεις στο κινητο που ειναι δικαρτο αλλαξα,το προβλημα παραμενει...Ανησυχησα μηπως φταιει το κινητο,αλλα δοκιμασα μια q καρτα της κοπελιας μου κ δουλεψε κανονικα... Τι στο καλο μπορει να συμβαινει...Σκεφτομαι να ζητησω αντικατασταση καρτας....Δεν μου ρχετε κατι αλλο σαν λυση...Εχετε καμια ιδεα??? Το κουφο ειναι οτι ενω δεν εχει mobile data κ ας εχω φτιαξει ολοσωστα τα apn roaming κλπ , με της κοπελιας μου μπαινει κ επισης 2g σημα εχει....
panos- Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Επικοινώνησε με το 1222 τώρα τελευταία σε πολλούς για κάποιο λόγο έχουν φραγή στο Ίντερνετ.
pigos23 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Χιλια ευχαριστω Πηρα τηλ κ αφου περιμενα καμποση ωρα το ειδαν οι τεχνικοι τους κ τσουπ ως δια μαγειας λυθηκε το προβλημα... Καποια βλακεια θα χαν κανει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα