venomous Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Εγώ κατέληξα σε αεροψυξη Be Quiet Dark Rock 3 ...και αυτό γιατί ήθελε μεγάλο budget για να πας σε μία υδρόψυξη που δεν ακούγεται και η χρήση που κάνω στον υπολογιστή δεν θα την αξιοποιήσει κιόλας. Με τις διαρροές των WC AIO τι γίνεται; Είναι συχνό φαινόμενο; Be Quiet Dark Rock 3 τι βα8μους εισαι σε full load?idle?για τωρα καλοκαιρακι μιλαω
Fulgore Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Το ξαναγραφω φιλικα οτι εχεις Monitor 1080p 144hz και καρτα gtx 970 η οποια δεν ειναι ικανη για αυτα τα frames πλεον. 100ευρω για αεροψυξη για gaming pc ειναι πεταμενα λεφτα. Καλυτερα χτυπα μια 1070 και μια αεροψυξη των 30-40ευρω για ελαφρυ oc παρα να δωσεις μια περιουσια σε ψυκτα. Αν ηταν overclock/benchmark το pc να το καταλαβω αλλα σε gaming pc για ποιο λογο προτεινεται παραπανω 90 και 100ευρω ψυκτρες με τετοια οθονη και υπαρχουσα καρτα δεν καταλαβαινω. 1
Crystallization Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο. Ούτε σε Fora. Αν ψάξεις στο Google θα βρεις, αλλά μπορεί να βρεις και θάνατο από φτέρνισμα επίσης. Χαχαχα, όπως και όλα τα search για πόνους καταλήγουν σε καρκίνο. Η αλήθεια είναι πως από γνωστούς κανείς δεν είχε κάποια διαρροή, αλλά είναι κρίμα μια μέρα να ξυπνήσεις και να βρεθείς 1000+€ ζημιωμένος. Be Quiet Dark Rock 3 τι βα8μους εισαι σε full load?idle?για τωρα καλοκαιρακι μιλαω Το κουτί μου είναι Midi tower, έχει καλό airflow και θετική πίεση. Το δωμάτιο είναι συνήθως στους 24 - 26 βαθμούς λόγω του A/C. Με i7 6700K στα 4.2Ghz σε gaming είμαι στους 50 - 55 ανάλογα το παιχνίδι. Σε video render τα πράγματα φυσικά αλλάζουν δραματικά και μετά από περίπου 1 ώρα render παίζω από 63 - 72 ανάλογα. Το θέμα είναι πως δεν ακούγεται καθόλου και πιστεύω το να έδινα +100€ για να πάω σε μια καλή υδρόψυξη θα ήταν υπερβολή από άποψη επιδόσεων. Παρόλα αυτά αν και η συγκεκριμένη αερόψυξη μου αρέσει εμφανισιακά τίποτα δεν νικάει μια υδρόψυξη στο τομέα ομορφιάς. Αλήθεια ποιες υδροψύξεις δεν κάνουν θόρυβο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα