Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ κατέληξα σε αεροψυξη Be Quiet Dark Rock 3 ...και αυτό γιατί ήθελε μεγάλο budget για να πας σε μία υδρόψυξη που δεν ακούγεται και η χρήση που κάνω στον υπολογιστή δεν θα την αξιοποιήσει κιόλας.

Με τις διαρροές των WC AIO τι γίνεται; Είναι συχνό φαινόμενο;

Be Quiet Dark Rock 3 τι βα8μους εισαι σε full load?idle?για τωρα καλοκαιρακι μιλαω

Δημοσ.

Το ξαναγραφω φιλικα οτι εχεις Monitor 1080p 144hz και καρτα gtx 970 η οποια δεν ειναι ικανη για αυτα τα frames πλεον.

100ευρω για αεροψυξη για gaming pc ειναι πεταμενα λεφτα. Καλυτερα χτυπα μια 1070 και μια αεροψυξη των 30-40ευρω για ελαφρυ oc παρα να δωσεις μια περιουσια σε ψυκτα. Αν ηταν overclock/benchmark το pc να το καταλαβω αλλα σε gaming pc για ποιο λογο προτεινεται παραπανω 90 και 100ευρω ψυκτρες με τετοια οθονη και υπαρχουσα καρτα δεν καταλαβαινω.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο. Ούτε σε Fora. Αν ψάξεις στο Google θα βρεις, αλλά μπορεί να βρεις και θάνατο από φτέρνισμα επίσης. :)

Χαχαχα, όπως και όλα τα search για πόνους καταλήγουν σε καρκίνο.

Η αλήθεια είναι πως από γνωστούς κανείς δεν είχε κάποια διαρροή, αλλά είναι κρίμα μια μέρα να ξυπνήσεις και να βρεθείς 1000+€ ζημιωμένος.

Be Quiet Dark Rock 3 τι βα8μους εισαι σε full load?idle?για τωρα καλοκαιρακι μιλαω

Το κουτί μου είναι Midi tower, έχει καλό airflow και θετική πίεση. Το δωμάτιο είναι συνήθως στους 24 - 26 βαθμούς λόγω του A/C.

Με i7 6700K στα 4.2Ghz σε gaming είμαι στους 50 - 55 ανάλογα το παιχνίδι.

Σε video render τα πράγματα φυσικά αλλάζουν δραματικά και μετά από περίπου 1 ώρα render παίζω από 63 - 72 ανάλογα.

Το θέμα είναι πως δεν ακούγεται καθόλου και πιστεύω το να έδινα +100€ για να πάω σε μια καλή υδρόψυξη θα ήταν υπερβολή από άποψη επιδόσεων. Παρόλα αυτά αν και η συγκεκριμένη αερόψυξη μου αρέσει εμφανισιακά τίποτα δεν νικάει μια υδρόψυξη στο τομέα ομορφιάς. Αλήθεια ποιες υδροψύξεις δεν κάνουν θόρυβο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...