heavyrain Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Εσυ μπορει να το ξερεις αυτος οχι, γι αυτο ρωταει αλλοστε. Ενα hifi ειναι πολυ δυνατοτερο (και σωστοτερο αφου θελει μονο μουςικη)απο ενα "home cinema", ποσο μαλλον των 250€ που του προτεινες πριν... Θα παει σε καποιο μαγαζι και θα τα ακουσει ποια αδυναμα και ποια οχι. Οι επιλογες ειναι πολυ περιορισμενες και συγκεκριμενες (οπως θα πρεπει να ειναι και οι απαιτησεις του) με τοσο μικρο budget. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 σε αυτο δεν διαφωνω, αλλωστε γι αυτο του προτεινα και το HiFi...!! εγω στην περιπτωση του ειμαι υπερ του HiFi...!! αλλωστε (και αυτο απευθυνεται κυριως στον jason97..), νομιζεις οτι τα 600-1000W που βλεπεις στα χαρακτηριστικα των Home Cinema, ειναι πραγματικα? ΦΟΥΜΑΡΑ ειναι...!! ουτε 100W δεν φτανουν, ολα τα ηχεια μαζι.........!!! αλλα.... προφανως..... το παιδι δεν ξερει, και δεν μπορει να καταλαβει τι του ταιριαζει..!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 και με 300 ευρω δεν αγοραζεις τιποτα? μονο τα watt κοιτανε δεν εχει κατι αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 και με 300 ευρω δεν αγοραζεις τιποτα? μονο τα watt κοιτανε δεν εχει κατι αλλο? φιλε μου, τα λεμε απλα και κατανοητα, νομιζω....!!! με 300€ δεν μπορεις να αγορασεις ΔΥΝΑΤΟ και ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΗΧΟ.....!!! θα αγορασεις ο,τι καλυτερο μπορεις, για την χρηση που το θες. εσυ....., που ο στοχος σου ειναι η μουσικη, ειτε απο ραδιοφωνο, ειτε απο CD, ειτε απο USB, η βελτιστη προταση (θεωρω εγω, καποιος αλλος μπορει να εχει αλλη αποψη) ειναι το HiFi...!! επισης, ξαναλεω, τα WATT που αναφερονται στα τεχνικα χαρακτηριστικα, ειναι ΦΟΥΜΑΡΑ......!!! Τα πραγματικα WATT ειναι πολυ χαμηλοτερα...! εκει που βλεπεις 1000W, στην πραγματικοτητα θα ειναι θαυμα αν ειναι 100W..!!! για να σου δωσω να καταλαβεις, (πολυ γενικα στα λεω) τα επαγγελματικα ηχεια (κατι μπαουλα που βλεπεις στα μαγαζια) ειναι απο 200W -600W τα περισσοτερα. ειναι δυνατον ενα Home Cinema των 300€, να εχει 1000W.....? αναρωτησου μονος σου...!! εγω εχω στο σπιτι μου στησει ενα στεροφωνικο συστηματακι, με εναν παλιο ραδιοενισχυτη Technics και 2 ηχεια -επισης- Technics για αυτο το σκοπο (ειχα εδω και χρονια CD player και διπλο Deck...!!!!), και απολαμβανω τη μουσικουλα μου -οποτε μπορω...!!! αλλα αυτα τα βρηκα στις αγγελιες...!! και μου κοστισαν κατω απο 200€ (περι τα 170€ περιπου, αν ενθυμουμαι καλως..!)..!! ο ενισχυτης ειναι 2χ50W πραγματικα..., και στο σπιτι μεσα, πανω απο τη μιση ενταση.. δυσκολα ανεβαζω....!!! με αυτον τον ενισχυτη βγαλαμε το τραπεζι, που κανουν πριν το γαμο στο σπιτι ενος κολλητου με 50-60 ατομα...!!! και σε εξωτερικο χωρο, που ειναι εντελως διαφορετικο απο οτι μεσα σε κλειστο...!!!! μην κολλας σε αυτα τα W που διαφημιζονται. τα W που μετρανε ειναι τα RMS continuous...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 λεω για να μπορω να το βαλω σε κανα κομοδινο σε κομοδινο χωραει ενα κινητο, οχι ενα ηχοσυστημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 και με 300 ευρω δεν αγοραζεις τιποτα? μονο τα watt κοιτανε δεν εχει κατι αλλο? τον πιο ποιοτικό ήχο για μουσική που μπορείς να αγοράσεις μέχρι 300€ είναι αυτό https://www.skroutz.gr/s/6930182/Panasonic-SC-PMX70.html έχεικαι δύναμη, μην φανταστης ότι θα κανεις γάμο αλλα έχει ένταση , τα 120watt που λέει είναι ονομαστικά , πραγματικά καμια 17-20 watt είναι . χωράει και στο κομοδίνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 χωρίς πλάκα! Γαμάτο φαίνεται το panasonic! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Το έχω πάρει και το έβαλα στην κρεβατοκάμαρα 15τμ , ακούγεται τέλεια , έχει πολυ ποιοτικό ήχο , Φαντάσου οτι απολαμβάνω περισσότερο την μουσικη με αυτό παρά με το μεγάλο που έχω στο σαλόνι που ειναι και αυτό πολυ καλό αλλα ψιλοχαντακωνει τις μεσαίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 έχω το αντίστοιχο της sony και δεν έχει 3 δρόμων ηχεία ! Βέβαια είχε και ένα 100 ε λιγότερο (οπότε δε το λες και αντίστοιχο) :-ρ Και τα μεγαλύτερα μοντέλα έχουν πάνω απο 300ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 πιστεύω ότι τα 300€ είναι το οριο μετά πας σε ξεχωριστά κομμάτια ενισχυτή - ηχεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Και ομως αν θες να πάρεις κατι με αυτα τα λεφτά ειναι κριμα να πας σε έτοιμο σαβούρα. οριστε μια λυση στα 305€ ανώτερη μακράν απο ολα τα έτοιμα και με επώνυμα προϊόντα. http://www.skroutz.gr/s/319851/Sherwood-RX-4109.html http://www.odes.gr/shop/ixeia/ixeia-hi-fi/ixeia-vasis-vivliothikis/magnat-monitor-supreme-102-mocca-timi.html http://www.skroutz.gr/s/6613335/F-U-FD23601.html Ο ενισχυτης αυτος εχει τσαγανο για τα λεφτα του. Τον ειχα στο εργαστηριο μου (νομιζω ακομα τον εχω στην αποθηκη). Τα ηχεια αυτα εχουν 13αρες μοναδες, δεν ειναι και οτι πιο δυνατο αλλα απο τα micro και χαμηλες και περισοτερη μαζα εχουν.. Βεβαια εαν σε παιρνει και πας σε αυτα http://www.skroutz.gr/s/341411/Wharfedale-Vardus-VR-100.html Θα εχεις σοβαρα αποτελέσματα DVD παίρνουμε για χρεη CD player και usb. Επιλεγείς οποιο θελεις με την προϋπόθεση να εχει εξοδο stereo rca. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2016 από graphist83 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Φίλε graphist83 η πλειονότητα το έτοιμων ειναι πράγματι σαβούρα όμως εξερουνται το panaconic τα demon και καποια πανάκριβα μίνι αλλα εαν ψάξεις λίγο στα review θα καταλάβεις . Εγω πχ το πήρα λόγο χώρου και συνδεσιμότητας Bluetooth Σκεφτόμουν να έπαιρνα έναν σεργουντ με Bluetooth και να τον παντρευα με τα cembridge s30 ή με τα iq 2020i αλλα οταν πήγα και τον είδα δύστυχος δεν χώραγε η αμέσως επόμενη επιλογη ξέφευγε πολυ στο μπατζετ Πίστεψε με εαν καποια στιγμή μπορέσεις να ακούσεις ή το panaconic ή κάποιο denon θα εκπλαγείς στο λέω επειδή χωρις να ειμαι κανένας ειδήμον κάτι ξέρω απο ήχο και ασχολούμε χρονια ερασιτεχνικά . Απο εκεί και πέρα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να μας πει μπατζετ - χώρος τμ- χρήση - και γενικά τι θέλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Το Panasonic να πω την αλήθεια δεν το έχω ακούσει. Τα μικρά denon όμως τα ξέρω. Συμφωνώ ότι έχουν διαφορά από τα άλλα του κιλου. Αλλά η υλοποίηση με μεγάλο ενισχυτή είναι αλλού. Είναι ογκώδης το ξέρω. Αλλά ο ενισχυτής είναι εργοστάσιο ενέργειας. Όσο περισσότερη και αγνοτερη δίνει τόσο καλύτερα. Άλλωστε πιο πολύ το έστειλα για να δείτε ότι υπάρχουν σε αυτά τα χρήματα custom λύσεις που αξίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Knight of Mercy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Αυτή η ανάρτηση δεν μπορεί παρά να αποτελεί την επιτομή του troll.Ας αγοράσει ο φίλος ενα Mini σύστημα ή ακόμα και φορητό που να έχει διαστάσεις ίσες με το κομοδίνο του και να κοστίζει όσο το Budget που διαθέτει ή και φθηνότερα.Τα Hi-Fi αλλά και τα ποιοτικά Mini (πόσο μάλλον τα High End, γιατί βλέπω να μιλάμε και γι' αυτά σε λίγο) ξεφεύγουν στα νούμερα.Τα υπόλοιπα "μειώνουν" σε απόλυτο βαθμό τις ώρες που σπαταλάμε καθημερινά αναζητώντας και τη τελευταία "χαμένη" νότα.Ιδιαιτέρως φιλικά, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα