jason97 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 παοια ειναι η διαφορα στερεοφονικου με τον ενισχυτη? με ενδιαφερει να εχει καλο ηχο,ραδιο και cd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 εάν η ερώτηση είχε σχέση με την αυτοκίνηση η ερώτηση σου θα ήταν η εξης : πια η διαφορά της τετρακίνησης με το αυτοκίνητο ?, με ενδιαφέρει να έχει καλες επιδόσεις ABS και κοτσαδόρο . εσύ τι θα καταλάβαινες από αυτό ??? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Βασικά ας τα πάρουμε από την αρχή γιατί μιλάμε για 2 διαφορετικά με διαφορετικές δυνατότητες.Άμα πάμε σε ενισχυτή έχεις εσύ σιντιέρα ή ράδιο?Θες λύση όλα σε ένα τι θες ακριβώς και πόσα λεφτά δίνεις?Ηχεία έχεις γιατί άμα πας σε ενισχυτή θες και ηχεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 η ενισχυτες τη παραπανω εχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 ενισχυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Ο ενισχυτής πχ μπορει να βγαλει σε πολυ μεγάη υσχιεί ήχο και με 2 ηχειάκια να ακούγεσε σε ολοκληρο το οικοδομικο τετράγονο το στερο όχι.Εσύ τη χρήση θες να ακούς στο δωματιάκι σου τη μουσικούλα σου? Να το συνδέεις με τον υπολογιστη να βάζεις να παίζει η ταινια απο τα ηχεια εξαρταται η χρηση καθαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ελεος Ο ενισχυτης ειναι ηλεκτρονικο κυκλωμα που ενισχυει σημα το στερεο ειναι το στερεοφωνικο, που υποδηλωνει 2 διαφορετικα καναλια. ολα τα αλλα ειναι μπλεγμενες βλαχιες του ελληνα που δε ξερει να ξεχωρισει τα καρτουν και τα λεει μικι μαου, και τις παιχνιδομηχανες που τις λεει πληστεσο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Υπάρχει λύση για το παραπάνω πρόβλημα! Γνωστοποιείς στον ενδιαφερόμενο μια ενδεικτική τιμή. Όλα ξεκαθαρίζουν αμέσως. Φίλε ενδιαφερόμενε αν δεν έχεις σκοπό να δώσεις ένα 1000ρικάκι (τουλάχιστον) για ηχοσύνολο (ενισχυτή-αναγνώστη-ηχεία) πάρε ένα στερεοφω(ο)νικο να κάνεις τη δουλειά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 λεφτα ακομα να μαζεψω καποια μαρκες καλες εχω ακουσει yamaha kai poneer τα ηχεια ειναι καλα να εχουν το γυμνο το καλωδια η βυσμα? για μουσικη το θελω,ραδιο.cd για οικιακοι χρηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 (επειδη τον εκοψα...... ...θα του δωσω εγω μια προταση και θα ειναι υπερευχαριστημενος...!!!) φιλε jason97, αφου το θες για οικιακη χρηση (λες και τα υπολοιπα, πλην επαγγελματικων, τα βγαζουμε στο δρομο....!) θα προτεινα ενα πολυ ωραιο HOME CINEMA. ετσι θα εχεις Ραδιοφωνο-bluray/DVD/CD player- "ενισχυτη"- 5+1 ηχεια και οσα Watt σηκωνει η τσεπη σου...!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δεν θελω home cinema Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δεν θελω home cinema τοτε..., διευκρινησε 1 ακριβως τι θελεις να κανεις, γιατι στην οικιακη χρηση περιλαμβανετε και η παρακολουθηση ταινιων...... 2 ενα μπατζετ για να δουμε που θα γειρουν οι προτασεις. αλλο 200-300€ και αλλο 800-1000€....!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 οχι δεν θελω για παρακολουθησει ταινιων ουτε για streaming 250 ευρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 εκτος απο μεταλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Πάντως ένα καλό home cinema 5.1 θα σου είναι ότι πρέπει άσε που πιο μετά άμα θες πιο μετά κοτσάρεις πάνω και την τηλεορασούλα σου και ότι κονσόλα έχεις και ότι άλλο θες.Και στο home cinema η τίμη είναι χ μαζί με ηχεία ενώ η τιμή ενισχυτή είναι αυτή χωρίς τίποτα άλλο.Επίσης τα 250 είναι το ταβάνι ταβάνι ή μπορεί να ανέβει λίγο πιο πάνω?Για εμένα σκέψου ακριβώς τι θες δες τον χώρο σου και τι μπορέι να κάνεις γιατί υπάρχουν άπειρες λύσης πχ μπορεί να βρούμε λύση για 5 ηχεία στον χώρο σου μπορείς να βάλεις 5 ηχεία η δεν θες να τρέχουν 200 καλώδια σε όλο το σπίτι και δεν ξέρω τι.Πήγαινε στο σαλόνι ξέρω γω και σκέψου χμμ θέλω να έχω 2 ηχεία μπροστά και τέρμα η θέλω περιμετρικά ηχεία.Μετά φτιάχνεις ένα ποστ πχ θέλω ενισχυτή 5 ηχεία με την ιδιαιτερότητα να είναι μικρά σε μέγεθος ή μεγάλα τα ηχεία ξέρω γω. Φιλικά πάντα οι συμβουλές εε Αλλά όσο πιο πολλά ινφο έχουμε τόσο πιο πολύ θα καταλάβουμε τι θες ακριβώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα