Προς το περιεχόμενο

Windows 32 ή 64 bit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο δίσκος είναι άσχετος με τον καθαρισμό καθώς αλλάζει από άλλο, πιο μικρό καπάκι. Δεν νομίζω ο τεχνικός να μπήκε στο τριπάκι από μόνος του να καθαρίσει το λάπτοπ, εκτός αν χρέωσε την εξαδέλφη σου και για καθαρισμό.

Όσον αφορά το πόσο παλιό είναι το λάπτοπ που ρώτησε ο ntinaras πριν, λογικά είναι το ίδιο με το δικό μου που το πήρα το 2008 σε προσφορά στα 850€ περίπου. Αν είναι με την 17άρα οθόνη τότε το πήρε κοντά ή πάνω από 1000€. Γι αυτό λέω ότι είναι κρίμα να το πετάξει για μια αμέλεια ή να το έχει να υπολειτουργεί με 2gb ram (αν τελικά έχει τόσα) για 20€.

Μεταχειρισμενο της το ειχα παρει εγω από αγγελια εδώ πριν 3-4 χρονια δεν θυμαμαι ποσο...Σιγουρα εχει 17αρα οθονη.

Δημοσ.

Γιαννη,

1. βαλε 32μπιτα 7αρια,  αφου απο οτι καταλαβαινω δεν προκειται να μπουν πανω απ 4Gb μνημης, οπου εκει θα ηταν χρησιμα τα 64μπιτα..!!

2, ΔΙΣΚΟΣ... αλλαχτηκε προσφατα, και υποθετω οτι μπηκε ενας ιδιος με αυτον που ειχε ή παρομοιος..?   ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ...!!!  

οπου δινετε η ευκαιρια αλλαγης δισκου, εγω προτεινω -ΠΑΝΤΑ- να μπαινει ενας SSD.  πλεον με τις τιμες που εχουν δεν αξιζει να βαζεις τις "χελωνες" HDD 5400rpm....!!!  και βλεπεις το συστημα να ανανεωνεται απο αποψη ταχυτητας...!!!  

• Like 2
Δημοσ.

Γιαννη,

1. βαλε 32μπιτα 7αρια,  αφου απο οτι καταλαβαινω δεν προκειται να μπουν πανω απ 4Gb μνημης, οπου εκει θα ηταν χρησιμα τα 64μπιτα..!!

2, ΔΙΣΚΟΣ... αλλαχτηκε προσφατα, και υποθετω οτι μπηκε ενας ιδιος με αυτον που ειχε ή παρομοιος..?   ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ...!!!  

οπου δινετε η ευκαιρια αλλαγης δισκου, εγω προτεινω -ΠΑΝΤΑ- να μπαινει ενας SSD.  πλεον με τις τιμες που εχουν δεν αξιζει να βαζεις τις "χελωνες" HDD 5400rpm....!!!  και βλεπεις το συστημα να ανανεωνεται απο αποψη ταχυτητας...!!!  

Στην επαρχια είναι δυσκολο να βρεις τεχνικο που να ξερει αυτές τις διαφορες . Ενας είναι στην Μεσσηνη ...γενικων υπηρεσιων για ταμειακες και ότι άλλο προκυψει ...

Δημοσ.

Στην επαρχια είναι δυσκολο να βρεις τεχνικο που να ξερει αυτές τις διαφορες . Ενας είναι στην Μεσσηνη ...γενικων υπηρεσιων για ταμειακες και ότι άλλο προκυψει ...

σωστο αυτο...!!   

αυτο μου θυμιζει εποχες "εμπειροτεχνης εργολαβος".....!!!!   και οποιον παρει ο χαρος..!!! 

• Like 1
Δημοσ.

αφου το παραλαβεις... κοιταξε ακριβως τι εχει και βλεπουμε...! 

παντως, κανω και την εξης σκεψη....., αν ειναι οντως οπως στην περιγραφη και εχει και 4gb RAM, μπορεις να βαλεις και 64μπιτα. αφου εχει ανεξαρτητη καρτα γραφικων με δικη της μνημη, και δεν παιρνει απο την μνημη συστηματος, γιατι να μην εκμεταλλευτει και τα 4gb..?

τα 32αρια εχουν οριο χρησης τα 3,2-3,3Gb  RAM, αν ειχε On board καρτα γραφικων, θα ετρωγε μεχρι τα 0,5gb. οποτε ετσι κι αλλιως θα εμεναν 3,5gb για χρηση.

αλλα με την αυτονομη 8600, δεν εχεις τετοιο θεμα, οποτε βαλε 64αρια...!!       

• Like 1
Δημοσ.

εμ δε ρωταγες πιο νωρις εμας? :P

• Like 1
Δημοσ.

ST500LM012 HN-500MBB 500.1 GB

οοο χριστος και η παναγια... αυτη τη παλιατζουρα εβαλε?   ημαρτον ρε συ...!!!  

δεν μπορουσε να βαλει τουλαχιστον, εστω, ενα πιο νεο μοντελο 7200rpm?  αλλα τι περιμενεις....οταν λες ειναι μαστορας  "λιγο απο ολα"...?   

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...