Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες

Αγόρασα νέο pc και έχω συνδέσει ως οθόνη τη τηλεόραση που έχω στο δωμάτιο. Όταν αλλάζω την ανάλυση σε 1980x1020, όταν παίζω παιχνίδια ή όταν είμαι στο chrome, μερικές φορές μαυρίζει η οθόνη για μερικά δευτερόλεπτα και επανέρχεται (δεν σβήνει). Τι μπορεί να συμβαίνει;

PC SPEC:

RAM HYPERX HX421C14FBK2/8 8GB (2X4GB) DDR4 2133MHZ DDR4 HYPERX FURY

PSU SEASONIC M12II-520 BRONZE 520W

ΜΗΤΡΙΚΉ ASUS H170M-PLUS RETAIL

SSD SANDISK SDSSDA-120G-G25 SSD PLUS 120GB 2.5'' SATA3

CPU INTEL CORE I5-6500 3.20GHZ LGA1151

VGA SAPPHIRE AMD RADEON R9 380 NITRO 4GB GDDR5 PCI-E RETAIL

Οθόνη:  LG M2762D

Δημοσ.

Αν δε το έχεις κάνει ήδη,αγόρασε καλώδιο HDMI 1.4 Ethernet ,με οσο το δυνατόν μικρότερο μήκος.Οσο χρειάζεσαι.

Προτιμησε κάτι ποιοτικό,δλδ αν δεις 2 μέτρα 5 ευρώ και έχει ένα παραδίπλα πάλι 2 μέτρα 10 ευρώ προτίμησε τον.

Τώρα αν έχεις ήδη ποιοτικό καλώδιο και το ΄συστημα συναρμολογήθηκε απο κατάστημα με εγγύηση καλής λειτουργίας κάνε κίνηση να στο ελέγξουν προφανώς χωρίς χρέωση.

Αν το έφτιαξες μόνος σου δοκίμασε αρχικά με άλλη τηλεόραση αν έχεις και σε δεύτερη φάση με άλλη κάρτα γραφικών επίσης αν έχεις.

Αν σε κάποια απο τις αλλαγές δεν έχεις αναπαραγωγή πρόβλήματος καταλήγεις στο σχετικό συμπέρασμα.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως όταν επανέρχεται σου βγάζει κάποιο μήνυμα? (driver stop working /ό Οδηγός σταμάτησε να λειτουργεί η κάτι άλλο?)

Αν δε το έχεις κάνει ήδη,αγόρασε καλώδιο HDMI 1.4 Ethernet ,με οσο το δυνατόν μικρότερο μήκος.Οσο χρειάζεσαι.

Προτιμησε κάτι ποιοτικό,δλδ αν δεις 2 μέτρα 5 ευρώ και έχει ένα παραδίπλα πάλι 2 μέτρα 10 ευρώ προτίμησε τον.

Τώρα αν έχεις ήδη ποιοτικό καλώδιο και το ΄συστημα συναρμολογήθηκε απο κατάστημα με εγγύηση καλής λειτουργίας κάνε κίνηση να στο ελέγξουν προφανώς χωρίς χρέωση.

Αν το έφτιαξες μόνος σου δοκίμασε αρχικά με άλλη τηλεόραση αν έχεις και σε δεύτερη φάση με άλλη κάρτα γραφικών επίσης αν έχεις.

Αν σε κάποια απο τις αλλαγές δεν έχεις αναπαραγωγή πρόβλήματος καταλήγεις στο σχετικό συμπέρασμα.

Αυτο με τι καλώδιο λίγο άκυρο στα πιο ακριβά συνήθως πληρώνεις την μάρκα και καλύτερη συσκευασία και της "επιχρυσομενες επαφές"

Καλό καλώδιο ίσως πρότεινα όταν θέλει κάποιος 10-15 μέτρα καλώδιο, σε αποστάσεις 1-3 μέτρα το καλώδιο δύσκολα θα κάνει διαφορά

Επεξ/σία από Inuyasha
Δημοσ.

Tώρα που λέτε για το καλώδιο HDMI παίζει να φταίει και αυτό, γιατί το δικό το είχα πάρει από ένα μαγαζάκι στο άγιο Παντελεήμονα 3 ευρώ τα 3 μέτρα. Βλέπετε αρχικά πήγα στο κοτσόβολο για αγορά αλλά δεν ψήθηκα να πάρω λόγο τιμής.

Δημοσ.

λίγο άκυρο,συνήθως,ίσως πρότεινα,δύσκολα θα κάνει διαφορά.

Εμπνέεις μια σιγουριά στον αναγνώστη.

• Moderators
Δημοσ.

λίγο άκυρο,συνήθως,ίσως πρότεινα,δύσκολα θα κάνει διαφορά.

Εμπνέεις μια σιγουριά στον αναγνώστη.

αν διαβάσεις γράφω καλύτερη μάρκα θα πρότεινα για μεγάλες αποστάσεις 10 - 15 μέτρα

Στα μικρά ότι έχω δοκιμάσει ακόμα και καλώδια από κινα με λιγότερο από ευρώ για 2 μέτρα δουλεύουν σωστά, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθει για κάτι μου έχει τύχει στην αρχή να πάρω 3 μέτρα hdmi καλώδιο γύρω στα 30 ευρώ και να μην δουλεύει καν (ελλατωματικο έγινε αντικατάσταση)

Τα φτηνά καλώδια συνήθως είναι πιο ευαίσθητα σε τσακισματα /κτυπηματα γιατί είναι πιο λεπτά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...