Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα .
Το πηγα  σε samsung και μου ειπανε οτι  εχει θεμα συγχρονισμου .
Δειχνη οτι  καπου  για καποιο λογο χανει το συγχρονισμο  με το pc .
Το θεμα το εχει η μεγαλη πλακετα .
Επιλογες , η το αφηνεις ως εχει , η  την αλλαζεισ με ασυμφορο κοστος .
Πηρα καινουρια  lg 32 .

Το μονιτορ ειναι μια χαρα  στο υπολοιπα (τροφοδοτικα-  οθονες κτλ κτλ ) .

Δημοσ.

άρα ούτε η  samsung δεν μπορεί να στο φτιάξει,στην πηγή του προβλήματος π.χ ολοκληρωμένο, αλλά σε λέει να αλλάξουμε την πλακέτα...  !!. Στείλτο στην ανακύκλωση.       

Δημοσ.
  Στις 15/10/2016 στις 7:34 ΠΜ, vasi είπε

άρα ούτε η samsung δεν μπορεί να στο φτιάξει,στην πηγή του προβλήματος π.χ ολοκληρωμένο, αλλά σε λέει να αλλάξουμε την πλακέτα... !!. Στείλτο στην ανακύκλωση.

ηsamsung και η καθε samsung δεν παιζει να ασχοληθει να σου φτιαξει κατι στην πλακεττα.συνηθως η λογικη ειναι φταιει οτιδηποτε αλλαζουμε την πλακετα ακομα και ας ειναι ενας πυκνωτης.οπως και σε λαπτοπ και σε τροφοδοτικα μαι οτιδηποτε αλλο.θα σου αλλαξουν πχ motherboard οχι να δουν αν εχει χαλασει ενα πυκνωτακι η δεν ξερω τι.γιατι το προβλημα μπορει να ειναι και πιο μετα και να μην πολυφαινεται.και ο τεχνικος δεν θα φαει μιση μερα να φτιαξει μια οθονη για να χρεωσει στο τελος χ ποσο

μετα.μονο σε ebay αν βρει καποιος φτηνο ανταλλακτικο

Δημοσ.

η δικιά μου οθόνη αλλά και του  Theodor77 αλλά και χιλιάδων κατόχων έχουν το ίδιο πρόβλημα, άρα δεν είναι το ψάξιμο να βρει την ζημιά !! Ασ μειώσουν τα ποσοστά κέρδους να αλλάξουμε την πλακέτα !! 

Δημοσ.
  Στις 20/10/2016 στις 9:26 ΠΜ, vasi είπε

η δικιά μου οθόνη αλλά και του  Theodor77 αλλά και χιλιάδων κατόχων έχουν το ίδιο πρόβλημα, άρα δεν είναι το ψάξιμο να βρει την ζημιά !! Ασ μειώσουν τα ποσοστά κέρδους να αλλάξουμε την πλακέτα !! 

αυτο δυστυχως σε μια αλλη ζωη. εφοσον τελειωσει η εγγυηση για την εταιρεια εισαι μπελας που ζητας επισκευη και δεν παιρνεις κατι καινουριο.για αυτο και οι τιμες επισκευης στα υψη.κοινως θα ασχοληθει ενας τεχνικος χ ωρες να στην φτιαξει οποτε θα σου ζητησουν και πολλα λεφτα.

ειναι αυτο που ισχυει και με την επισκευη υπολογιστων.λιγοτερη ωρα σου παιρνει να κανεις ενα format πολλες φορες παρα να ψαξεις να βρεις τι μπορει να εχει γινει στην εγκατασταση των windows Πχ απο εναν ιο.οθονη να παιζει 3 χρονια σωστα και μετα απο αυτα τα 3 χρονια να χαλαει εφοσον ειναι εκτος εγγυησης λιγο τους νοιαζει.so simple so true

Δημοσ.

Πάντως κι εγώ που έχω syncmaster t220hd,  μου κάνει τα ίδια. Πιο σπάνια βέβαια. Μάλλον είναι γενικότερο θέμα της σειράς.

Αλλά είναι και παλιές, λογικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...