Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω βασικα ειπα να ανοιξει το καπακι του μονιτορ απο πισω μονο οχι το τροφοδοτικο!

ναι το καταλαβα.απλα του ειπα για πιο πριν που ειπε για το τροφοδοτικο.του εξηγησα οτι δεν εχει βιδες να ανοιξει αντιθετα με την οθονη

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα  ειδα αποειδα  την πηγα σε τεχνικο .
Ειτανε σιγουρος οτι ειναι το τροφοδοτικο , μου πηρε αλλο με 30 ευρω και μου λεει  μεγιες .
Ερχομαι σπιτη , την πρωτη ωρα ολα καλα , μετα απο καμμια ωρα ξεκινησε παλι τα ιδια .
Του την πηγα ξανα  .
Αν δεν την φτιαξει μαλλον παω για καινορια .
Η ιντζες που  θα επιλεξω ειναι αναμεσα σε 27-32 .
Μεχρι τωρα   οι επιλογες μου ειναι  καποιες απο αυτες .
http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/LG-TV-Monitor-28-5-29MT45D.htm

http://www.e-shop.gr/othoni-lg-28mt48df-pz-led-28-hd-ready-monitor-tv-black-p-PER.155880

http://www.e-shop.gr/othoni-lg-29mt48t-29-led-hd-ready-monitor-tv-black-p-PER.155879

Φυσικα οποιαδηποτε αλλη  αποψει ειναι παντα δεκτη , αρκει να κυμαίνεται καπου εκει στα 200 +-

Ευχαριστω  .

Δημοσ.

Τελικα  ειδα αποειδα  την πηγα σε τεχνικο .

Ειτανε σιγουρος οτι ειναι το τροφοδοτικο , μου πηρε αλλο με 30 ευρω και μου λεει  μεγιες .

Ερχομαι σπιτη , την πρωτη ωρα ολα καλα , μετα απο καμμια ωρα ξεκινησε παλι τα ιδια .

Του την πηγα ξανα  .

Αν δεν την φτιαξει μαλλον παω για καινορια .

Η ιντζες που  θα επιλεξω ειναι αναμεσα σε 27-32 .

Μεχρι τωρα   οι επιλογες μου ειναι  καποιες απο αυτες .

http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/LG-TV-Monitor-28-5-29MT45D.htm

http://www.e-shop.gr/othoni-lg-28mt48df-pz-led-28-hd-ready-monitor-tv-black-p-PER.155880

http://www.e-shop.gr/othoni-lg-29mt48t-29-led-hd-ready-monitor-tv-black-p-PER.155879

Φυσικα οποιαδηποτε αλλη  αποψει ειναι παντα δεκτη , αρκει να κυμαίνεται καπου εκει στα 200 +-

Ευχαριστω  .

αυτη η σιγουρια θα τους φαει μερικες φορες τους τεχνικους.

Δημοσ.

Και σε μένα τα ίδια, το τελευταίο χρόνο η SyncMasterT260HD άναβε εσβηνε.... τελευταία το έκανε πιο συχνά.

Την αντικατεστησα με την   LG 27MP68HM-P 27''.

Σκεφτόμουν για επισκευή.......

Δημοσ.

Και σε μένα τα ίδια, το τελευταίο χρόνο η SyncMasterT260HD άναβε εσβηνε.... τελευταία το έκανε πιο συχνά.

Πως είναι η 27άρα με αυτή την ανάλυση σε browsing, διάβασμα?

Δημοσ.

Οι συγκεκριμενες οθονες υποφερουν απο χαλασμενους πυκνωτες στο τροφοδοτικο.Το κοστος να τους αλλαξεις ειναι μηδαμινο.

Αξιζει να την φτιαξεις.

Δημοσ.

Πως είναι η 27άρα με αυτή την ανάλυση σε browsing, διάβασμα?

ξεκούραστη,σε σχέση με την  SyncMasterT260HD βρήκα την όραση μου χρώματα  , και η ανάλυση είναι μια χαρά σε σύγκριση με τις  ιτσες 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους-ες .
Επανέρχομαι και ειμαι μεσ'τα νευρα .
Την ξαναπηγα στον  τεχνικο μου και εκεινος την εστειλε με την σειρα του σε εναν αλλο τεχνικο .
Αφου λοιπον  την ειχανε κοντα 1 βδομαδα  , με περνει τηλεφων ο δικος μου τεχνικος και μου λεει   ειναι έτοιμη περνα να την παρεις .
Οκ λεω , και σκέφτομαι οτι μαλλον τωρα θα ειναι μια χαρα αφου την επιασε καποιος αλλος .
Τον ρωτησα τη ειχε , και μου απαντησε οτι  ο αλλος τεχνικος κατι τις αλλαξε και την εκανε ενα μπαι μπας ( δεν ξερω καν τη περιλαμβανει αυτο  ( αν ξερει καποιος αν πει )
Κανω  80 +80 χλμ πανε ελα  και μεσα την τρελη χαρα  την συνδεω στον υπολογιστη μου .
Ολα μια χαρα  ....... μεχρι που περασε καμμια 2ωριτσες  και μου αρχισε τα ιδια , κοντεψα   να κλαψω  απο τα νευρα μου .
μα δηλαδη δυο   $@#$@  τεχνικοι και να μην μπορουνε  να δουνε τη διαολο εχει μια $@#$2 οθονη ?
Επισης ειδα οτι μου απενεργοποιησε τα πληκτρα αφης απο μπροστα .
θερμη παρακληση  , υπαρχει καποιος απο θεσσαλονικη , ημαθια .  που να ξερει κανενα τεχνικο / ηλεκτρονικο ?

που να μπορει να δει τι στο καλο εχει το μονιτορ ?
τουλάχιστον να ξερω αν φτιαχνετε και αν ναι ποσο θελει .
Η κοροϊδία με εξαγριωνη αφανταστα 

Επεξ/σία από Theodor77
Δημοσ.

στο τελος ειλικρινα οι βλαβες θα σου πανε οσο μια καινουρια 27 αρα με εγγυηση.εχεις ηδη πληρωσει τεχνικο και μετασχηματιστη.λογικα θα αλλαξε κατι αλλα δεν θα μπηκε καν στον κοπο να την δοκιμασει.μπορει πραγματι να εφταιγε ενας πυκνωτης αλλα να εχει παρει και κατι αλλο απο μεσα που δεν φαινεται εκ πρωτης οψεως.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους-ες .

Την ξαναπηγα στον  τεχνικο μου και εκεινος την εστειλε με την σειρα του σε εναν αλλο τεχνικο .

Αφου λοιπον  την ειχανε κοντα 1 βδομαδα  , με περνει τηλεφων ο δικος μου τεχνικος και μου λεει   ειναι έτοιμη περνα να την παρεις .

Οκ λεω , και σκέφτομαι οτι μαλλον τωρα θα ειναι μια χαρα αφου την επιασε καποιος αλλος .

Τον ρωτησα τη ειχε , και μου απαντησε οτι  ο αλλος τεχνικος κατι τις αλλαξε και την εκανε ενα μπαι μπας ( δεν ξερω καν τη περιλαμβανει αυτο  ( αν ξερει καποιος αν πει )

Κανω  80 +80 χλμ πανε ελα  και μεσα την τρελη χαρα  την συνδεω στον υπολογιστη μου .

Ολα μια χαρα  ....... μεχρι που περασε καμμια 2ωριτσες  και μου αρχισε τα ιδια , κοντεψα   να κλαψω  απο τα νευρα μου .

μα δηλαδη δυο   $@#$@  τεχνικοι και να μην μπορουνε  να δουνε τη διαολο εχει μια $@#$2 οθονη ?

θερμη παρακληση  , υπαρχει καποιος απο θεσσαλονικη , ημαθια .  που να ξερει κανενα τεχνικο / ηλεκτρονικο ?

Έδωσες 30 ευρώ και πέρασες τόση ταλαιπωρία για μια παλιατζούρα...Κι αυτές που έβαλες πιο πάνω ως υποψήφιες αγορές είναι τραγικές, πάρε καμιά full hd τουλάχιστον κι ας είναι 24αρα.

Έδωσες 30 ευρώ και πέρασες τόση ταλαιπωρία για μια παλιατζούρα...Η φτήνια τρώει τον παρά λένε. Αυτές που έβαλες πιο πάνω ως υποψήφιες αγορές είναι τραγικές, πάρε καμιά full hd τουλάχιστον κι ας είναι 24αρα.

Δημοσ.

Έδωσες 30 ευρώ και πέρασες τόση ταλαιπωρία για μια παλιατζούρα...Κι αυτές που έβαλες πιο πάνω ως υποψήφιες αγορές είναι τραγικές, πάρε καμιά full hd τουλάχιστον κι ας είναι 24αρα.

Αδερφε  δοκιμασα σε 22αρα  και αισθανομε σαν τυφλος .

Συνήθισα σε μεγαλη και  οτιδηποτε μικροτερο απλα με κουραζει αφανταστα .

Μια λυση θα μπορουσε να ειναι αυτη  ?

http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/LG-Monitor-32-32MP58HQ.htm

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους-ες .

χρειάζεται εξιδεκευμενος τεχνίτης με ανάλογα εργαλεία .... που στα συνεργεία δεν υπάρχουν!!  ούτε στην αντιπροσωπεια, χάλασε στην ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Δημοσ.

χρειάζεται εξιδεκευμενος τεχνίτης με ανάλογα εργαλεία .... που στα συνεργεία δεν υπάρχουν!!  ούτε στην αντιπροσωπεια, χάλασε στην ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

εξαρτατε παντα τι εχει γινει.μπορει να ειναι κατι απλο μπορει κατι πιο πολυπλοκο.το βασικο ειναι να θελει να ασχοληθει ο αλλος οπως και να ξερει.αν ειναι καμενο καποιο chip ναι ολα ειναι πιο δυσκολα αλλα αμα ειναι πυκνωτης εκει αλλαζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...