Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολα τα μελη .

Εχω ενα προβλημα εδω και περιπου 15-20 μερες το οποιο εχει να κανει με την οθονη του υπολογιστη μου .

Ειναι μια Samsung  SyncMaster P2770
Σε τελειως ασχετες στιγμες σβηνη και ξαναναβει  , απο οτι καταλαβαινω  μενει τελειως απο ρευμα γιατι σβηνουνε και ολα τα λαμπακια  απο τπ πανελ τις  .
Οταν λεω ασχετες στγμες  εννοω οτι μπορει να μην το κανει  καθολου σε μια μερα , αλλα μπορει να το κανει και καθε  20 δευτερα .
Προχτες καθομαι να δω ταινια , καθολη την διαρκεια δεν το εκανε ουτε μια φορα , με το που τελειωνη η ταινια και βγαζει  τελος το κανει 2-3 φορες , μπορει να το κανει ενω βλεπω ταινια ,  οταν ειμαι  στο ιντερνετ  η ακομα και οταν  δεν κανω τιποτα  .
Να αναφερω οτι το τροφοδοτικο τις ειναι εξωτερικό  .
Ευχαριστω πολυ .

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

προχτες γυρισα απο διακοπες και αφου μου κανει τα ιδια  ειπα να  ανεβασω το αλλο τον υπολογιστη να δοκιμασω  μπας και εχει θεμα τιποτα ο μεγαλος υπολογιστης η καμμια καρτα γραφικων .
Τα ιδια , οποτε και κατεληξα  οτι το προβλημα το εχει η οθονη .
Και εκει που  ξεκιναω να ψαξω για  τροφοδοτικο , μου πεταει καποιος οτι μπορει να μην ειναι  απο θεμα τροφοδοτικου , μπορει να εχει προβλημα καμμια ψυχρη κολληση .
Και σας ερωτώ τωρα .
Υπαρχει περιπτωση να ειναι και αυτο που κανει  το προβλημα  ? 

Δημοσ.

εφοσον λες οτι σβηνουν τα Led τελειως σαν να χανει ρευμα ειναι δυσκολο να ειναι οτιδηποτε αλλο περα απο οθονη.τωρα στην οθονη μπορει να ειναι 1002 πραγματα.μπορει πραγματι να ειναι το τροφοδοτικο το οποιο να εχει καποιο προβλημα και να μην αντεχει μπορει ομως και καποιο προβλημα μεσα στην οθονη.οποτε για αρχη θα μπορουσες να δεις για τροφοδοτικο.μερικες οθονες παιρνουν τροφοδοτικο απο λαπτοπ δηλαδη 19volt αλλα θα πρεπει να βγαζει τα ιδια ή παραπανω ampere για να την τροφοδοτησει.

Δημοσ.

τοτε πρεπει να βρεις ενα παρομοιο τροφοδοτικο ή κανα τροφοδοτικο που να ρυθμιζεις ταση.τουλαχιστον να μπορεις να κανεις αυτην την δοκιμη. αν εχει εγγυηση την πας πισω απλα το θεμα ειναι να κανει το προβλημα οσο θα ειναι στο service .

Δημοσ.

Απο την οθονη μου  το τροφοδοτικο ειναι εξωτερικό στα 14v / 3.5A  .

Άν υπάρχει πολύμετρο,μέτρησε την τάση!

το μόνιτορ είναι και tv;;

Δημοσ.

πολυμετρο υπαρχει  αλλα  καποια στιγμη που αναβοσβηνε  συνεχεια  εβγαλα  το  βυσμα απο πισω και εβαλα πολυμετρο .

Εδειχνε σταθερα 14,32 v .

Υπεθεσα  οτι  ισως το τροφοδοτικο μου κανει νερα  μονο οταν  υπαρχει φορτιο .

Συχνα επισης πιανω το τροφοδοτικο , το οποιο  ζεματάει στην κυριολεξια , αφου προχτες  το επιασα  στα χερια και μετα απο 5-6 δευτερα κάηκα και το αφησα .

Οχι δεν ειναι και tv ειναι ενα αλπλο μονιτορ .

τοτε πρεπει να βρεις ενα παρομοιο τροφοδοτικο ή κανα τροφοδοτικο που να ρυθμιζεις ταση.τουλαχιστον να μπορεις να κανεις αυτην την δοκιμη. αν εχει εγγυηση την πας πισω απλα το θεμα ειναι να κανει το προβλημα οσο θα ειναι στο service .

Το σκεφτηκα και αυτο , βρηκα ενα  ιδιο τροφοδοτικο απο ebay   στα 10 ευρω  αλλα η δαφορα ειναι οτι εκεινο ειναι στα 3 Α και οχι στα 3,5

Δημοσ.

οτι βγαζει σωστη ταση δεν σημαινει οτι το τροφοδοτικο δουλευει.ειναι μισο τεστ γιατι Under stress μπορει να τα παιξει,.

πολυμετρο υπαρχει  αλλα  καποια στιγμη που αναβοσβηνε  συνεχεια  εβγαλα  το  βυσμα απο πισω και εβαλα πολυμετρο .

Εδειχνε σταθερα 14,32 v .

Υπεθεσα  οτι  ισως το τροφοδοτικο μου κανει νερα  μονο οταν  υπαρχει φορτιο .

Συχνα επισης πιανω το τροφοδοτικο , το οποιο  ζεματάει στην κυριολεξια , αφου προχτες  το επιασα  στα χερια και μετα απο 5-6 δευτερα κάηκα και το αφησα .

Οχι δεν ειναι και tv ειναι ενα αλπλο μονιτορ .

Το σκεφτηκα και αυτο , βρηκα ενα  ιδιο τροφοδοτικο απο ebay   στα 10 ευρω  αλλα η δαφορα ειναι οτι εκεινο ειναι στα 3 Α και οχι στα 3,5

εξαρτατε ποσο τραβαει η οθονη.μπορει να ειναι 3,5 amps και να τραβαει 3 οποτε και το 3 να ειναι οριακο αλλα να ειναι καλο για δοκιμη.αλλα ειναι κατι που δεν το ξερεις ποσο τραβαει στην πραξη οσο και κατα ποσο αυτο που θα παρεις βγαζει σωστα τα 3 amps.αλλα για μονιμη κατασταση καλο ειναι να βαλεις 3,5 amps και καλη ποιοτητα διοτι παιζει ρολο.ενα μπορει να λεει οτι βγαζει 3,5 και στην πραξη να μην τα βγαλει.

νΑΙ ΜΠΟΡΕΙ να κανει νερα οταν ειναι υπο φορτο.επισης δεν στεκει να καιει τοσο πολυ που να μην μπορεις να το κρατησεις στα χερια σου.

Δημοσ.

Καλησπερα  σας  .
Πριν λιγο  εβαλα θερμομετρο στο τροφοδοτικο  πανω  ( η οθονη σημερα το πρωι  αναβοσβησε κανα 2-3 φορες μονο , αλλα τωρα   ειναι αναμμενη  κανονικα ) το θερμομετρο δειχνη σταθερα 44,5 βαθμους στο εξωτερικο πλαστικο του τροδοφοτικου .
Προφανος και εσωτερικα  πανω στα κυκλωματα θα ειναι αρκετα  πιο ανεβασμενη ( υποθετο ).
Θα το αφησω   εκει μεχρι να αναβοσβηση η οθονη να δω μας και ανεβαίνει και αλλο η θερμοκρασια .

Δημοσ.

Και να μην ανεβει δεν μπορεις να ξερεις αν πραγματι δεν φταιει κατι αλλο που απλα δεν ανεβαζει την θερμοκρασια

Καλησπερα  σας  .
Πριν λιγο  εβαλα θερμομετρο στο τροφοδοτικο  πανω  ( η οθονη σημερα το πρωι  αναβοσβησε κανα 2-3 φορες μονο , αλλα τωρα   ειναι αναμμενη  κανονικα ) το θερμομετρο δειχνη σταθερα 44,5 βαθμους στο εξωτερικο πλαστικο του τροδοφοτικου .
Προφανος και εσωτερικα  πανω στα κυκλωματα θα ειναι αρκετα  πιο ανεβασμενη ( υποθετο ).
Θα το αφησω   εκει μεχρι να αναβοσβηση η οθονη να δω μας και ανεβαίνει και αλλο η θερμοκρασια .

Δημοσ.

Οχι δεν ανοιξα τιποτα  .
Το τροφοδοτικο ειναι  σαν τα τροφοδοτικα των laptop και δεν δειχνη να εχει  βιδες  η κατι αλλο που ανοιγη στην μεση .

Δημοσ.

Οχι δεν ανοιξα τιποτα  .

Το τροφοδοτικο ειναι  σαν τα τροφοδοτικα των laptop και δεν δειχνη να εχει  βιδες  η κατι αλλο που ανοιγη στην μεση .

γενικως συνηθως αυτα τα τροφοδοτικα δεν ανοιγουν αλλα τα ανοιγεις μια και μετα τα κολλας για να ξανακλεισουν.μην ψαχνεις για βιδες δυστυχως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...