Technoman33 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Γεια χαρά παιδιά.Θέλω να αγοράσω ένα ενισχυτή τον οποίο θα βάλλω πίσω από την τηλεόραση.Ομως επειδή θέλω να τον χειρίζομαι χωρίς να σηκόνομαι και να πηγαίνω πίσω από την τηλεόραση.Γιαυτό σκεύτομαι να πάρω αυτά τα IR repeaters.Δείτε ένα εδώ:https://www.amazon.com/IR-Repeater-System-Control-Theater/dp/B0016PM63W.Οτανόμως άκουσα για την ακτινοβολία <<φοβήθηκα>> αρκετά και έτσι ποιό σάιτ θα ρωτήσω για αυτό ρο θέμα;Μα φυσικά το insomnia.Ετσι λοιπόν να η ερώτηση μου:Να πάω για αγορά ή να αγοράσω κάτι άλλο που να μεταδίδει το σήμα Ατόν ενιαχυτή;Και αν τελικά το αγοράσω πόση ακτινοβολία θα εκπέμπει;Θα είναι επικίνδυνο για την υγεία μου;Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Επίσης αν δε δουλέψει το λινκ ψαξτε το στο you tube Γιάνα δείτε τι είναι και πως δουλεβει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Είναι εντελώς ακύνδινα σιγά απλά μεταφέρουνε το σήμα δεν κάνουν τίποτα το κακό.Το λινκ δεν δουλεύει Απλά όπου και να μπει ο ενισχυτής φρόντισε να αερίζεται καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Knight of Mercy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Αν προσέξεις λίγο τις φωτό του προϊόντος θα διαπιστώσεις ότι τα σήματα λαμβάνει ο (μακρόστενος) σένσορας ο οποιός θα πρέπει να τοποθετηθεί σε σημείο φανερό, ενώ αυτά μεταδίδονται με τα μικρά (οβάλ) τα οποία θα πρέπει να κολλήσεις στο "μάτι" κάθε συσκευής.Εχω την εντύπωση ότι το ίδιο ή παρόμοιο Kit κυκλοφορεί και στην Ελλάδα.Θέμα ακτινοβολίας δεν υφίσταται.Ο σωστός αερισμός όμως του ενισχυτή, όπως αναφέρθηκε πιό πάνω, είναι ΖΩΤΙΚΗΣ σημασίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technoman33 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Ναι βεβαια ο ενισχυτης θα αεριζεται.Ευχαριστω για την απαντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα