Roku Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Ειμαι στον ΟΤΕ εδω και 3 χρονια χωρις το παραμικρο προβλημα ( περσι εβαλα VDSL ) αλλα με αυτες τις τιμες φευγω ... anyway απο Vodafone εχει να κανει κανενα σχολιο ? Καποιο προβλημα με την συνδεση η με το τηλεφωνο αν υπηρξε
Haldol Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Εάν οι τιμές είναι το πρόβλημα, σε βλέπω να μένεις στον ΟΤΕ. Πρόπερσυ πλήρωνα 36€, και έκανα αίτηση για φορητότητα (σε HOL) όπου θα πλήρωνα 22€. Ε, με πήραν για αντιπροσφορά από τον ΟΤΕ όπως συνηθίζεται, μου έδωσαν την ίδια τιμή με τη HOL (συν 120€ σε δωροεπιταγές) και... έκατσα στ' αυγά μου. Το ίδιο θα γίνει και σε εσένα. Μόλις κάνεις αίτηση φορητότητας στη Vodafone, περίμενε να σε καλέσουν από τον ΟΤΕ και ακούς την προσφορά τους.
Roku Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Εάν οι τιμές είναι το πρόβλημα, σε βλέπω να μένεις στον ΟΤΕ. Πρόπερσυ πλήρωνα 36€, και έκανα αίτηση για φορητότητα (σε HOL) όπου θα πλήρωνα 22€. Ε, με πήραν για αντιπροσφορά από τον ΟΤΕ όπως συνηθίζεται, μου έδωσαν την ίδια τιμή με τη HOL (συν 120€ σε δωροεπιταγές) και... έκατσα στ' αυγά μου. Το ίδιο θα γίνει και σε εσένα. Μόλις κάνεις αίτηση φορητότητας στη Vodafone, περίμενε να σε καλέσουν από τον ΟΤΕ και ακούς την προσφορά τους. αμα μου δωσουν ιδιες τιμες με την vodafone εννοειτε θα κατσο στον οτε ...
bill2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Η καθε εταιρια για να μεινεις στο δικτυο της σου κανει καλες τιμες
Vasilis 07 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Σκέφτομαι μετά από αρκετά χρόνια στο πατρικό να πάμε για αλλαγή. Κυρίως για ADSL χρήση. Έληξε το 18μηνο και η αντιπρόταση είναι για 63,5Ε όσο το προηγούμενο συμβόλαιο και η VODAFONE για το ίδιο πακέτο 45Ε.
Vasilis 07 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 γτ τόσο ακριβά Γι αυτό ρωτάω και σκέφτομαι να διακόψω.
bill2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 τωρα σε πιο παροχο εισαι και ειναι αναμηνα η ανα 2 μηνες αυτό το ποσό
Vasilis 07 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Το συγκεκριμένο είναι ανά 2μηνο. ΟΤΕ από το 1972 (στο πατρικό δεν έχει αλλαχτεί ποτέ ο πάροχος)
bill2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Αχα ναι αλλα για να πας σε Vodafone πρεπει να καλυτερο δινουν κατι καλυτερο αλλιως γιατι να αλλαξεις
Vasilis 07 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Πάνε στις 12/8 και υπογράφουν συμβόλαιο στη Vodafone. Στο καπάκι καλούν από ΟΤΕ και δίνουν το ίδιο πακέτο. Αλλά παίρνουν άρνηση. Σήμερα οι δικοί μου, με ενημέρωσαν ότι ξανακάλεσαν από το τμήμα καταργήσεων του ΟΤΕ με πολύ καλύτερο πακέτο σύνδεσης και δωροεπιταγή. Τους καθοδήγησαν να πάνε VODAFONE και να ζητήσουν ακύρωση συμβολαίου. Έχει κανείς εμπειρία ? Κάπου είδα ότι υπάρχει περιθώριο 14 ημερών.
bill2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Εχει αλλα μονο αν η αιτηση εγινε απο αποσταση μεσω τηλεφωνου η internet αν εγινε σε καταστημα δεν μετραει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα