Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι στον ΟΤΕ εδω και 3 χρονια χωρις το παραμικρο προβλημα ( περσι εβαλα VDSL ) αλλα με αυτες τις τιμες φευγω ... anyway απο Vodafone εχει να κανει κανενα σχολιο ? Καποιο προβλημα με την συνδεση η με το τηλεφωνο αν υπηρξε 

Δημοσ.

Εάν οι τιμές είναι το πρόβλημα, σε βλέπω να μένεις στον ΟΤΕ. :D

Πρόπερσυ πλήρωνα 36€, και έκανα αίτηση για φορητότητα (σε HOL) όπου θα πλήρωνα 22€. Ε, με πήραν για αντιπροσφορά από τον ΟΤΕ όπως συνηθίζεται, μου έδωσαν την ίδια τιμή με τη HOL (συν 120€ σε δωροεπιταγές) και... έκατσα στ' αυγά μου.

Το ίδιο θα γίνει και σε εσένα. Μόλις κάνεις αίτηση φορητότητας στη Vodafone, περίμενε να σε καλέσουν από τον ΟΤΕ και ακούς την προσφορά τους.

Δημοσ.

Εάν οι τιμές είναι το πρόβλημα, σε βλέπω να μένεις στον ΟΤΕ. :D

Πρόπερσυ πλήρωνα 36€, και έκανα αίτηση για φορητότητα (σε HOL) όπου θα πλήρωνα 22€. Ε, με πήραν για αντιπροσφορά από τον ΟΤΕ όπως συνηθίζεται, μου έδωσαν την ίδια τιμή με τη HOL (συν 120€ σε δωροεπιταγές) και... έκατσα στ' αυγά μου.

Το ίδιο θα γίνει και σε εσένα. Μόλις κάνεις αίτηση φορητότητας στη Vodafone, περίμενε να σε καλέσουν από τον ΟΤΕ και ακούς την προσφορά τους.

αμα μου δωσουν ιδιες τιμες με την vodafone εννοειτε θα κατσο στον  οτε ... 

Δημοσ.

Σκέφτομαι μετά από αρκετά χρόνια στο πατρικό να πάμε για αλλαγή. Κυρίως για ADSL χρήση. Έληξε το 18μηνο και η αντιπρόταση είναι για 63,5Ε όσο το προηγούμενο συμβόλαιο και η VODAFONE για το ίδιο πακέτο 45Ε.

Δημοσ.

Πάνε στις 12/8 και υπογράφουν συμβόλαιο στη Vodafone. Στο καπάκι καλούν από ΟΤΕ και δίνουν το ίδιο πακέτο. Αλλά παίρνουν άρνηση. Σήμερα οι δικοί μου, με ενημέρωσαν ότι ξανακάλεσαν από το τμήμα καταργήσεων του ΟΤΕ με πολύ καλύτερο πακέτο σύνδεσης και δωροεπιταγή. Τους καθοδήγησαν να πάνε VODAFONE και να ζητήσουν ακύρωση συμβολαίου. Έχει κανείς εμπειρία ? Κάπου είδα ότι υπάρχει περιθώριο 14 ημερών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...