Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο εξωτερικο ευκολακι xiaomi redmi note 3 pro!
Απο ελλαδα επισης ευκολακι Motorola moto x 2nd gen! 
Απλα θα εισαι μονο με 16 gb αποθηκευτικο και οχι καρτα sd! Παρε ενα καλωδιακι otg και θα εισαι κομπλε!
Οπως και να εχει το τελειο κινητο δν θα το βρεις σε αυτα τα λεφτα θα πρεπει να κανεις υποχωρισεις αρκετες!

Δημοσ.

Απο ελλαδα επισης ευκολακι Motorola moto x 2nd gen!

Απλα θα εισαι μονο με 16 gb αποθηκευτικο και οχι καρτα sd! Παρε ενα καλωδιακι otg και θα εισαι κομπλε!

Οπως και να εχει το τελειο κινητο δν θα το βρεις σε αυτα τα λεφτα θα πρεπει να κανεις υποχωρισεις αρκετες!

Δεν διαφωνω πως το συγκεκριμενο ειναι πιθανων bestbuy στα 165 ΑΛΛΑ μονο για χρηστες που τους επαρκουν τα 16gb, λυσεις του τυπου χωσε φλασακι δεν ειναι καθολου πρακτικες.

Δημοσ.

Δεν διαφωνω πως το συγκεκριμενο ειναι πιθανων bestbuy στα 165 ΑΛΛΑ μονο για χρηστες που τους επαρκουν τα 16gb, λυσεις του τυπου χωσε φλασακι δεν ειναι καθολου πρακτικες.

Πρακτικες οχι!

Αναγκαιες ναι! Οταν πρεπει η να ανεβεις +50 ευρο για να εχεις κινητο ιδιων επιδωσεων πρεπει να υποστεις καποια ελατωματα!

Για τις "αναγκαιες" εφαρμογες 4 gb ειναι υπερ υπερ αρκετα για μουσικη αντε βαλε αλλα 4 (εχω 630 κομματια στο κινητο μ και ποιανουν 5gb) και σου μενεουν αλλα 3-4 για φωτογραφιες και βιντεο!

Τις φωτογραφιες θα τις κραταει back up στο google photos και 4Κ βιντεο νμζω δν βγαζει οποτε 2-3 gb ειναι 2ωρο που δν νμζω να χρειαστει ποτε οποτε νμζω καλυπτεσε!

Και τωρα αμα παει καποιο ταξιδι πχ η θελει το κινητο σαν Multimedia συσκευη εχει ενα στικακι μαζι του φορτωνει ΟΤΙ τραγουδι ταινια σειρα θελει το κουμπονει και τελος!

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Και εγώ είχα καταλήξει να πάρω το moto x αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχει τόση διαφορά στην τιμή στα κινέζικα κινητά μεταξύ ελλαδας και κινας. Ποιο καταστημα από την κινα είναι το πιο αξιόπιστο και οικονομικό? Υπάρχει δυνατότητα να το πληρωσω με αντικαταβολη, γιατι δεν έχω paypal?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Αντικαταβολη οχι!
Μονο με καρτα! Η paypal δν ειναι τπτ αμα εχεις πιστοτηκη 5 λεπτα υποθεση να κανεις!
Απο κινεζομαγαζα το minideal , vickmall κ το banggood επισης! Απο αυτα εχω ψονισει απο αυτα εχουν ψονισει φιλοι μου ολα ηταν ΠΑΝΤΑ τελεια.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...