HaveFun2000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Χαίρετε, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με το internet στο κινητό μου (βλ. τίτλο θέματος). Καταρχάς να αναφέρω πως δεν έχω δική μου σύνδεση αλλά "πιάνω" μέσω wifi από κάποιους γνωστούς. Μέχρι σήμερα έπιανα μια χαρά, σφαίρα πήγαινε! Όμως, σήμερα, διαπίστωσα ότι αργεί παραπάνω από όσο πρέπει, υπερβολικά μπορώ να πω και κάποιες φορές δεν μπαίνει καν! Π.χ θέλω να μπω στο google, το πληκτρολογώ και περιμένω, περιμένω και ή τελικά μετά από κάποια λεπτά-δευτερόλεπτα μπαίνει ή δε μπαίνει καθόλου και εμφανίζει το γνωστό μήνυμα " Η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη μπλα μπλα...". Κάτι άλλο το οποίο πρόσεξα είναι ότι οι μπάρες του σήματος του wifi δεν είναι έντονες*, για την ακρίβεια μόνο οι 2 πρώτες και τις πιο πολλές φορές μόνο η 1. Κάτι τελευταίο, έχω κι άλλο κινητό που συνδέομαι από το ίδιο wifi αλλά δεν έχει κάποιο πρόβλημα, "πάει" γρήγορα και οι μπάρες του wifi είναι μια χαρά. Αρχίζω να ανησυχώ μήπως είναι πρόβλημα αποκλειστικά του κινητού μου . Υ.Γ Το τηλέφωνο είναι καινούριο ούτε 1 μήνα δεν το έχω! Υ.Γ2 Συγνώμη αν σας κούρασα με τη πολυλογία και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα