AndreasBole Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Γεια σας ψαχνω κινητο να εχει καλουτσικες καμερες για καμια φωτο φβ ινστα κλπ.Ωστε να μπορω κανω την δουλεια μου τωρα δεν ζηταω και καμια επαγγελματικη καμερα αλλα να ειναι καλες.Αμα εχετε κατι υποψην σας πειτε μου γιατι ψαχνω ψαχνω αλλα τπτ... Επίσης ξέχασα να πω ότι διαθέτο μέχρι 100 ευρώ
panos- Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Microsoft Lumia 640. Καλή εμπειρία χρήσης και ΟΚ κάμερες. Δες δείγμα εδώ. Αλλιώς δες το Moto E2 της Lenovo με Android που έχει επίσης καλή εμπειρία χρήσης και κάμερα (πίσω) που τρώγεται. Δες δείγμα εδώ. Κάτι άλλο με σχετικά καλή κάμερα είναι το LG Spirit, έχει και Android 6.0. Δες δείγμα εδώ.
stevengreeceGR Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Προτείνω να δώσεις αλλά 20€ και να πάρει το Motorola Moto G 3rd Gen. Έχει πολύ καλές κάμερες, (οι νυχτερινές φωτο είναι μέτριες), και τρέχει πολύ γρήγορα. Επίσης θα αναβαθμιστεί σε Android 7.0 Nougat.
AndreasBole Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Από ότι ειδα το μότο g3 είναι καλό και με πολύ καλές κριτικές και από τις πρώτες επιλογές σε αυτα τα λευτα
panos- Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Από ότι ειδα το μότο g3 είναι καλό και με πολύ καλές κριτικές και από τις πρώτες επιλογές σε αυτα τα λευτα Έχει σχετικά καλές κάμερες. Παρτο χωρίς δεύτερη σκέψη. Απλά πάρε και ένα Tempered Glass και εφάρμοσε το με το που βγάλεις την ζελατίνα, γιατί έχει πολύ εύθραυστη οθόνη. 1
AndreasBole Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Και κάτι άλλο από που μου προτινεται να το πάρω;;
panos- Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Όλα τα καταστήματα του Skroutz είναι αξιόπιστα
stevengreeceGR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Έχει σχετικά καλές κάμερες. Παρτο χωρίς δεύτερη σκέψη. Απλά πάρε και ένα Tempered Glass και εφάρμοσε το με το που βγάλεις την ζελατίνα, γιατί έχει πολύ εύθραυστη οθόνη. Βασικά ή οθόνη δεν είναι εύθραυστη λόγω Gorilla glass 3, αλλά το μέταλλο που περιβάλλει την οθονη. Μου έχει πέσει πόσες φορές από το ποδήλατο με ταχύτητα άνω των 60kmh σε άσφαλτο, ή οθόνη παραμένει άθικτη όμως το μέταλλο φθείρεται αρκετά. Οπότε πρωτα χρειαζεσαι μία θήκη και ύστερα πέρνεις και το tempered glass.
AggelosTz Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 έχω το μοτο g3 η κάμερα του είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ για τα λεφτά που δίνεις σε συνθήκες ΚΑΛΟΥ φωτισμού. καλύτερη και από φθηνή point and shoot αυτές που πουλάνε με 150-200ευρώ, για ίνστα που ανεβάζω συνέχεια πιστεύω είναι σουπερ. Στην ίδια τιμή ή αγοράζεις το 640 που έχει μια χαρά κάμερα και σούπερ ή κοίτα και μτχ το 640XL το πουλάνε 100-120 ευρώ και έχει σαφώς καλύτερη κάμερα αν δεν σε ενοχλέι που είναι παντόφλα. Kαι αν θες παραδείγματα φωτογραφιών με το moto G3 ρίξε ένα μάτι στο ίνστα μου αν θες, το 90% των φωτογραφιών που έχω ανεβάσει είναι με το κινητό και επεξεργασία στο snapseed και vscocam αποκλειστικά ( @tzovarasaggelos) . Βάλε οπωσδήποτε tempered glass δίνει βάρος στο κινητό και ζυγίζει καλύτερα. Μην βάλεις απλή διαφάνεια γιατί κιτρινίζει μετά από καιρό. 1
AndreasBole Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ειδα τις φωτογραφίες και φενονται πολύ ωραίες η άποψη σου για την μπροστινή κάμερα ποια είναι;; γιατί με ενδιαφέρει και αυτή
AggelosTz Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μία χαρά ή μπροστινή σούπερ για σελφιε πολύ καλύτερη από του 640 αν θυμάμαι καλά Αν τα Wp δεν είχαν το γνωστό τραγικο store θα σου έλεγα 640 ή 640xl .το μότο το έχω ένα χρόνο ακριβώς και είμαι υπέρ ευχαριστημένος γιατί το αγορασα με κύριο σκοπό να βγάζω φωτο κ το είχα πάρει όταν είχε ακόμα 180€ . Μόνο μην το φορτωσεις πολλές εφαρμογές γιατί μην ξεχνάμε είναι budget κινητό. 1
AndreasBole Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μα και βέβαια έτσι και αλλιώς εγώ για φβ και ινσταγραμ το θέλω πιο πολύ άντε και κανα μικρό παιχνιδάκι και τίποτα άλλο
panos- Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Αν θες πάρε και ένα Tempered Glass και βάλτο με το που βγάλεις την ζελατίνα Για να μην έχει λίπη. Είναι λίγο περίεργα τα γυαλιά.
AggelosTz Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Αν θες πάρε και ένα Tempered Glass και βάλτο με το που βγάλεις την ζελατίνα Για να μην έχει λίπη. Είναι λίγο περίεργα τα γυαλιά. Σωστός !! Εγώ για να του περάσω tempered glass το καθάρισα με οινόπνευμα για να φύγουν τα λίπη και μετά με το καθαριστικό πανακι που περιέχει η συσκευασία .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα