Hal9000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μία από τις πιο δημοφιλείς λειτουργίες του Spotify, της υπηρεσίας streaming μουσικής, είναι το Discover Weekly, μια λίστα μουσικής η οποία δημιουργείται κάθε Δευτέρα και περιλαμβάνει μουσική που ενδεχομένως να αρέσει στο χρήστη κρίνοντας από το ιστορικό της μουσικής που ακούει. Η νέα δυνατότητα που ανακοίνωσε το Spotify διαθέτει αρκετές ομοιότητες με το Discover Weekly και ονομάζεται Radar Release, περιλαμβάνοντας κομμάτια των καλλιτεχνών που σας αρέσουν, εμπλουτίζοντας τη λίστα με νέα κομμάτια που μόλις κυκλοφόρησαν. Η λίστα του Radar Release δημιουργείται αυτόματα κάθε Παρασκευή, περιλαμβάνοντας ακόμα και νέες εκτελέσεις τραγουδιών που σας αρέσουν αλλά και τραγούδια που οι αλγόριθμοι της υπηρεσίας πιστεύουν ότι θα σας αρέσουν. Όσοι χρησιμοποιούν την υπηρεσία, μπορούν να εντοπίσουν τη λίστα του Radar Release μέσα την ενότητα Discover, κάτω από το "New Releases for You". Όπως αναφέρει το Spotify «εξαιτίας των πολλών τραγουδιών που κυκλοφορούν κάθε εβδομάδα, είναι πολύ δύσκολο για τον καθένα να ακολουθεί τις εξελίξεις στο χώρο της μουσικής. Με το Radar Release, θέλουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο εύκολο να βρείτε τα τραγούδια αυτά που σας ενδιαφέρουν ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες, όλα κάτω από μια λίστα μουσικής.» Site: Spotify
tetra82 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Είμαι σε μεγαλο διλλημα με τις music θπηρεσίες. Απο την μια το Spotify έχει πολύ ανώτερο συστημα για ανακάλυψη νεων καλλιτεχνων και πολύ καλύτερες custom/mood based playlist. Απο την αλλη το Google Music εχω 50.000 τραγουδια uploaded τα οποια χρησιμοποιώ να κανω custom playlist με δικά μου και με της υπηρεσίας. πφφ
overpower Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Είμαι σε μεγαλο διλλημα με τις music θπηρεσίες. Απο την μια το Spotify έχει πολύ ανώτερο συστημα για ανακάλυψη νεων καλλιτεχνων και πολύ καλύτερες custom/mood based playlist. Απο την αλλη το Google Music εχω 50.000 τραγουδια uploaded τα οποια χρησιμοποιώ να κανω custom playlist με δικά μου και με της υπηρεσίας. πφφ Και στο spotify μπορεις να ανεβασεις τραγουδια απο τον υπολογιστη. Κανεις sync τον music folder στο pc και αν θυμαμαι καλα μπορεις κανονικα σε ολες τις συσκευες να το κατεβασεις.
pollop Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Ας κανουν πρωτα κατι να επαναφερουν την εμφανιση των στοιχων στα τραγουδια και τις ειδοποιησεις νεων κυκλοφοριων αγαπημενων καλλιτεχνων , που γινεται πλεον μονο μεσω μειλ και θα το δουμε στην πραξη τα νεο κολπακι.
calculator Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Κάθε μικρό feature κάθε υπηρεσίας τέτοιου στυλ είναι για άρθρο? Το Facebook έβγαλε αυτό, το Twitter το άλλο, όλα μια ώρα development. Απλά διαφημιστικά είναι.
Psaris Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μου την σπαει στο spotify οταν εχω την ενταση σχετικα χαμηλά πεταει διαφημίσεις και ειναι σε πολυ μεγαλυτερο volume απο αυτο που εχω .
Atreidis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μου την σπαει στο spotify οταν εχω την ενταση σχετικα χαμηλά πεταει διαφημίσεις και ειναι σε πολυ μεγαλυτερο volume απο αυτο που εχω . Δεν το κάνει αν του κεράσεις δύο καφέδες τον μήνα... 1
jimmy213 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Το θέμα μου εμένα με το Spotify είναι ότι δεν βάζουν επιλογή για output device. Αυτή θα έπρεπε να είναι η προτεραιότητα τους.
jimex Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μου την σπαει στο spotify οταν εχω την ενταση σχετικα χαμηλά πεταει διαφημίσεις και ειναι σε πολυ μεγαλυτερο volume απο αυτο που εχω . Πληρώνουμε και κανά τάληρο το μήνα. Το δωρεάν σε τέτοιες υπηρεσίες δεν έχει άλλο νόημα πέρα του demo...
djuan1988 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Βασικά προσωπικά με εκνευρίζει η εφαρμογή τους για android. Μου φαίνεται άσχημη και μη χρηστική.
EuphangeL Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Ας κανουν πρωτα κατι να επαναφερουν την εμφανιση των στοιχων στα τραγουδια και τις ειδοποιησεις νεων κυκλοφοριων αγαπημενων καλλιτεχνων , που γινεται πλεον μονο μεσω μειλ και θα το δουμε στην πραξη τα νεο κολπακι. Και στο play.spotify.com τις βλέπεις
kcypre Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Το θέμα μου εμένα με το Spotify είναι ότι δεν βάζουν επιλογή για output device. Αυτή θα έπρεπε να είναι η προτεραιότητα τους. Έχει επιλογή για αναπαραγωγή σε άλλη συσκευή όπως σε ενισχυτή, media player, κλπ. Πας ρυθμίσεις, συσκευές, σύνδεση σε συσκευή. Ελπίζω να βοήθησα και να μην εννοείς κάτι διαφορετικό.
jimmy213 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Έχει επιλογή για αναπαραγωγή σε άλλη συσκευή όπως σε ενισχυτή, media player, κλπ. Πας ρυθμίσεις, συσκευές, σύνδεση σε συσκευή. Ελπίζω να βοήθησα και να μην εννοείς κάτι διαφορετικό. Όχι, εννοώ διαφορετικό κανάλι ήχου στο PC.
tass0s Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Και στο spotify μπορεις να ανεβασεις τραγουδια απο τον υπολογιστη. Κανεις sync τον music folder στο pc και αν θυμαμαι καλα μπορεις κανονικα σε ολες τις συσκευες να το κατεβασεις. ???????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα