stavrosbmw Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Πως διαγραφουμε τον λογαριασμο στο insomnia?
stavrosbmw Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 όχι μη κρίμα λες μετα να πεσει καμια καταρα πανω μου?
Haldol Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δε νομίζω να γίνεται, καθώς εάν χαθούν τα posts σου, μετά θα έμεναν "κενά" στις συζητήσεις. Βέβαια στείλε σε έναν mod, ποτέ δε ξέρεις. Αλλά γιατί θέλεις να τον διαγράψεις; Μπορείς απλά να μην ξαναμπείς εφόσον δεν θέλεις, το να υπάρχει ο λογαριασμός σε τι σε ενοχλεί;
stavrosbmw Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δε νομίζω να γίνεται, καθώς εάν χαθούν τα posts σου, μετά θα έμεναν "κενά" στις συζητήσεις. Βέβαια στείλε σε έναν mod, ποτέ δε ξέρεις. Αλλά γιατί θέλεις να τον διαγράψεις; Μπορείς απλά να μην ξαναμπείς εφόσον δεν θέλεις, το να υπάρχει ο λογαριασμός σε τι σε ενοχλεί; βασικα δεν το χρησιμοποιω καθολου το σαιτ αλλα τεσπα αυτο που με ενοχλει ειναι οτι μου ερχοντε ειδοποιησεις απο το insomnia στο email.Ξερεις πως να το αλλαξω αυτο?
kargo130 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Insomnia.gr \ Πίνακας Ελέγχου \ Ρυθμίσεις \ Επιλογές Ειδοποιήσεων
stavrosbmw Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Insomnia.gr \ Πίνακας Ελέγχου \ Ρυθμίσεις \ Επιλογές Ειδοποιήσεων ευχαριστω να σαι καλα
redhotstef Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Σωστη λυση αυτη, εκτος και εαν οργανωθουμε ολα τα μελη του ινσομνια (δεν θυμαμαι ποσα μηδεδικα ειμαστε σε αριθμο) και σου στελνουμε ο καθενας απο ενα προσωπικο μυνημα. Παλι θα εχεις ειδοποιησεις ετσι! πλακα κανω
soteras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Πάμε τα 368.364 να στείλουμε μνμ στο φίλο μας από εδώ πέρα που θέλει να κλείσει το λογαριασμό του ελα παμε
veteranos123 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Κοίτα τους όρους που αποδέχτηκες όταν έκανες την εγγραφή και θα δεις ότι αναφέρει πως δεν μπορείς να διαγράψεις τον λογαριασμό.
poulinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 ο λογαριασμος δεν διαγραφεται.ή μπαινει ο χρηστης και αλλαζει email κτλ ή απλα τον κανουμε ban.
Προτεινόμενες αναρτήσεις