Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε νομίζω να γίνεται, καθώς εάν χαθούν τα posts σου, μετά θα έμεναν "κενά" στις συζητήσεις. Βέβαια στείλε σε έναν mod, ποτέ δε ξέρεις. 

Αλλά γιατί θέλεις να τον διαγράψεις; Μπορείς απλά να μην ξαναμπείς εφόσον δεν θέλεις, το να υπάρχει ο λογαριασμός σε τι σε ενοχλεί;

Δημοσ.

Δε νομίζω να γίνεται, καθώς εάν χαθούν τα posts σου, μετά θα έμεναν "κενά" στις συζητήσεις. Βέβαια στείλε σε έναν mod, ποτέ δε ξέρεις. 

Αλλά γιατί θέλεις να τον διαγράψεις; Μπορείς απλά να μην ξαναμπείς εφόσον δεν θέλεις, το να υπάρχει ο λογαριασμός σε τι σε ενοχλεί;

βασικα δεν το χρησιμοποιω καθολου το σαιτ αλλα τεσπα αυτο που με ενοχλει ειναι οτι μου ερχοντε ειδοποιησεις απο το insomnia στο email.Ξερεις πως να το αλλαξω αυτο?

Δημοσ.

Σωστη λυση αυτη, εκτος και εαν οργανωθουμε ολα τα μελη του ινσομνια (δεν θυμαμαι ποσα μηδεδικα ειμαστε σε αριθμο) και σου στελνουμε ο καθενας απο ενα προσωπικο μυνημα. Παλι θα εχεις ειδοποιησεις ετσι!

πλακα κανω

Δημοσ.

Πάμε τα 368.364 να στείλουμε μνμ στο φίλο μας από εδώ πέρα που θέλει να κλείσει το λογαριασμό του ελα παμε :P 

Δημοσ.

Κοίτα τους όρους που αποδέχτηκες όταν έκανες την εγγραφή και θα δεις ότι αναφέρει πως δεν μπορείς να διαγράψεις τον λογαριασμό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...