Giwrgos George Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα σκέφτομαι να ανταλλάξω το lg v10 μου με το 950xl κυρίως λόγω της κάμερας πιστεύετε ότι αξίζει από θέμα hardware;Για το software τα ξέρω μην αρχίσουμε με τις εφαρμογές κλπ
UsualSuspect__ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα σκέφτομαι να ανταλλάξω το lg v10 μου με το 950xl κυρίως λόγω της κάμερας πιστεύετε ότι αξίζει από θέμα hardware;Για το software τα ξέρω μην αρχίσουμε με τις εφαρμογές κλπ Εγώ πάντως δεν θα το έκανα.
zourman1981 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 λογω καμερας και μονο ναι αφου ολα τα αλλα δε σε ενδιαφερουν ειναι ενα πολυ καλο καμεροτηλεφωνο
Giwrgos George Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 λογω καμερας και μονο ναι αφου ολα τα αλλα δε σε ενδιαφερουν ειναι ενα πολυ καλο καμεροτηλεφωνο Ναι αυτό σκέφτομαι,δεν με εντυπωσίασε η κάμερα του V10 αντίθετα η κάμερα του 950xl παίζει στο τοπ 3 αυτή την στιγμή νομίζω..
Apatsig4 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Φίλε άλλαξε το με την μία προτού πέσει στα bootloop θα βρεις τον μπελά σου στην πορεία με το έλεγαν εμένα και δεν τους ακουγα τώρα τρέχω αλλά είναι αργα... Με το που έκανα την αναβάθμιση από 5 σε 6 android άρχισαν τα όργανα... 1
SIP1995 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Φίλε άλλαξε το με την μία προτού πέσει στα bootloop θα βρεις τον μπελά σου στην πορεία με το έλεγαν εμένα και δεν τους ακουγα τώρα τρέχω αλλά είναι αργα... Με το που έκανα την αναβάθμιση από 5 σε 6 android άρχισαν τα όργανα... +1 διώξτο όσο προλαβαίνεις Ή καλύτερα να το πουλήσει πριν πέσει σε Bootloop και πριν βγει το V20 και χαθεί η αξία του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα