Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις κάποιο πρόβλημα με το χρώμα στα δόντια; Εάν ναι, πήγαινε για επαγγελματικό καθαρισμό ή/και λεύκανση, καμία οδοντόκρεμα δεν θα κάνει θαύματα.

Παλιότερα είχα χρησιμοποιήσει τις οδοντόκρεμες... με μπογιά (π.χ. AIM WHITE NOW με Blue Foam). Το αποτέλεσμα είναι οπτικό και προσωρινό, αλλά κάνει δουλειά και άμεσα.

Τώρα πλέον βέβαια παίρνω ότι βρω σε προσφορά 1+1 δώρο. :P

Δημοσ.

Επειδη ειμαι οδοντιατρος εχω να σου πω οτι λευκα δοντια καμια οδοντοκρεμα δε μπορει να σου κανει.. ακομα και στο 1900 υπηρχαν οδοντοκρεμες που υποσχονταν λευκοτερα δοντια.. αν θες λευκα δοντια μονο με λευκανση (που γενικα δε τη συνιστω κιολας). 

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη ειμαι οδοντιατρος εχω να σου πω οτι λευκα δοντια καμια οδοντοκρεμα δε μπορει να σου κανει.. ακομα και στο 1900 υπηρχαν οδοντοκρεμες που υποσχονταν λευκοτερα δοντια.. αν θες λευκα δοντια μονο με λευκανση (που γενικα δε τη συνιστω κιολας). 

δεν έχω κάποιο πρόβλημα.

αυτό ακριβώς μου είπε και ο οδοντίατρος ότι δε συνιστά τη λεύκανση.

δε θυμάμαι ακριβώς το λόγο... φθείρει τα δόντια και πρέπει να γίνεται συνέχεια απο τη στιγμή που το ξεκινήσεις. κάτι τέτοιο τέλοσπάντων.

απλά θα ήθελα ένα κλικ πιο λευκά. γι αυτό μου πρότεινε την οδοντόπαστα.

δε περιμένω θαύματα.

έστω αυτό το λίγο αν μπορεί να δώσει.

Δημοσ.

Όπως είπε και ο απο πανω ξεχνά τις οδοντόκρεμες για λευκά δόντια .η λεύκανση επίσης έχει το πολύ 2 χρονια δραση που επίσης δεν θα την συνιστούσα. Μια λύση είναι οι όψεις πορσελανης . Προφανώς και θέλει πολύ χρήμα

Δημοσ.

Δοκίμασε τις οδοντόκρεμες που σου είπα, ίσως να σου αρέσουν.

Μια λύση είναι οι όψεις πορσελανης . Προφανώς και θέλει πολύ χρήμα

Βέβαια το να καταστρέψεις τα δόντια σου για να αποκτήσεις λευκότερα, αλλά ψεύτικα δόντια, δεν ακούγεται και ότι καλύτερο.

Δημοσ.

δεν έχω κάποιο πρόβλημα.

αυτό ακριβώς μου είπε και ο οδοντίατρος ότι δε συνιστά τη λεύκανση.

δε θυμάμαι ακριβώς το λόγο... φθείρει τα δόντια και πρέπει να γίνεται συνέχεια απο τη στιγμή που το ξεκινήσεις. κάτι τέτοιο τέλοσπάντων.

απλά θα ήθελα ένα κλικ πιο λευκά. γι αυτό μου πρότεινε την οδοντόπαστα.

δε περιμένω θαύματα.

έστω αυτό το λίγο αν μπορεί να δώσει.

Η λεύκανση ειναι λιγο επιθετικη για τα δοντια, αλλα αν δεν κανεις συνέχεια αλλά μια φορά κάθε 5-6 χρόνια ή αν απλά έκανες μια φορα ετσι για να δεις πως ειναι δεν τρεχει και κατι. Βεβαια αισθητα μεγαλυτερο κοστος απο μια οδοντοκρεμα. Υπαρχει και η λευκανση με ειδικο ναρθηκα που σου δινει ο οδοντιατρος και ενα gel που την κανεις σπιτι μονος σου και λευκαινουν τα δοντια. Ειναι αρκετα πιο ηπια απο αυτη που κανει στο ιατρείο.

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα μου έχει πει ότι η λεύκανση είναι άχρηστη σε καπνίζοντες και όσους πίνουν πολύ καφέ γιατί δεν κρατάει το αποτέλεσμα και είναι τζάμπα ταλαιπωρία.

Δημοσ.

Εμένα μου έχει πει ότι η λεύκανση είναι άχρηστη σε καπνίζοντες και όσους πίνουν πολύ καφέ γιατί δεν κρατάει το αποτέλεσμα και είναι τζάμπα ταλαιπωρία.

Απλά κρατάει λιγότερο... αν προσεχεις (δεν πινεις καφε, τσαι κρασι, δεν καπνιζεις κτλ κτλ) κραταει περισσοτερο η λευκανση.. 

Δημοσ.

Η λεύκανση ειναι λιγο επιθετικη για τα δοντια[...]

Πάνω που ήθελα να το ρωτήσω..

Ισχύει ότι οι λευκαντικές οδοντόκρεμες φθείρουν το σμάλτο περισσότερο σε σχέση με τις «απλές»;

Δημοσ.

Πάνω που ήθελα να το ρωτήσω..

Ισχύει ότι οι λευκαντικές οδοντόκρεμες φθείρουν το σμάλτο περισσότερο σε σχέση με τις «απλές»;

Θεωρητικα ναι, πρακτικα το βρισκω τραβηγμενο 

Δημοσ.

λιγο εως πολυ μη επιστημονικο, αλλα καθημερινο βουρτσισμα με baking soda κανει πολυ καλη δουλεια εμφανισιακα τουλαχιστον

• Moderators
Δημοσ.

Εχω κανει 3 φορες λευκανση, οι δυο με τα ναρθηκακια και το τζελ το οποιο το βαζεις το βραδυ και σε ανυποπτους χρονους σε τρελαινει στον πονο και μια με τις ακτινες. Πανω κατω ιδιο χρονο κρατησε η λευκανση και δεν μπορω να πω οτι προσεχα και ιδιαιτερα με τους καφεδες πχ. Εχω την εντυπωση βεβαια πως μπορει να γινει και συνδυαστικα η λευκανση.

Τωρα θελω παλι να κανω καποια στιγμη, χωρις να εχω τρελο θεμα ομως.

Θεωρητικα ναι, πρακτικα το βρισκω τραβηγμενο 

Οι λευκαντικες δεν εχουν αυτα τα πωςταλενεκομματακια τα οποια καταστρεφουν το σμαλτο?

Παντως οι οδοντοκρεμες δεν κανουν τρελη διαφορα μακροπροθεσμα.

Δημοσ.

παίζουν κάτι ταινιες λεύκανσης από αμερικα μ πολύ ωραία αποτελέσματα αλλά άντε ν τις βρεις εδώ και ν μην πάει ο κούκος αηδόνι.από εξωτερικό δν ξέρω αγορά δν έχω ασχοληθεί πολύ με το θεμα.αμα μιλαμε για ένα κλικ όπως λες με μία οδοντρεμα θα κάνεις δουλειά νομίζω.το τελευταίο καιρο πήρα μία καινούργια από την aim νομίζω μέ gloss finish .δν θα σου κάνω πλάκα είναι μπλε με γκλιτερ μέσα χαχαχα.ωραία βγήκε μία χαρα τα δόντια δειχνουν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...