Προς το περιεχόμενο

HP deskjet 2645: Δεν τυπώνει κείμενα word! Κάποια Ιδέα;


zgrisp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είχα αγοράσει το συγκεκριμένο πολυμηχάνημα λιγότερο από ένα χρόνο πριν και από την πρώτη στιγμή παρουσίασε αυτό το πρόβλημα: Ενώ από άλλες εφαρμογές τυπώνει μια χαρά, εκτυπώσεις από το word κάνει ....επιλεκτικά! Δηλαδή άντε να τυπώσει ένα κείμενο στα δεκαπέντε.... Για να τυπώσω δηλαδή ένα κείμενο του word αναγκάζομαι να το μετατρέψω σε pdf οπότε και εκτυπώνεται χωρίς πρόβλημα. Σημειωτέον έμεινε ανενεργό επί 5μηνο επειδή έλειπα και όταν επέστρεψα μου έβγαζε ένα μήνυμα σφάλματος που δεν καταφέραμε (με τη βοήθεια της τεχνικής υποστήριξης) να διορθώσουμε οπότε μου το αντικατέστησαν.

ΚΑΙ το καινούριο (ή μάλλον ανακατασκευασμένο) που μου έστειλαν παρουσιάζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το word. Από την τεχνική υποστήριξη της ΗΡ δεν μπορούν να με βοηθήσουν πάντως.

Τέτοιο πράγμα δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ ξανά με εκτυπωτή κι έχουν περάσει από τα χέρια μου ουκ ολίγοι είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι!

Καμιά καλή ιδέα/συμβουλή/πρόταση;

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν σου έβγαζε το πρόβλημα με τον προηγούμενο και σου το βγάζει και με το καινούριο, τότε μάλλον κάποια ρύθμιση στον υπολογιστή σου είναι ο φταίχτης. Κατέβασε όλους τους drivers από την αρχή και κάνε μια ολοκληρωμένη εγκατάσταση αφού πρώτα απεγκαταστήσεις τα πάντα της πρώτης εγκατάστασης.

 

Φυσικά τσέκαρε και αν το λειτουργικό σου υποστηρίζει drivers για αυτόν τον εκτυπωτή, επειδή για ορισμένα μοντέλα πχ στα windows 10 δεν υπάρχουν ακόμη designated drivers και χρησιμοποιούν κάποιους generic που βγάζουν ορισμένα προβλήματα σαν και αυτό που περιγράφεις .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση!

Όμως αφενός ήδη το έχω κάνει αυτό (απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση των drivers) και αφετέρου το μηχάνημα δεν έχει πρόβλημα -θεωρητικά πάντα μιλώντας!- με τα windows 8.1 που έχω.

Τι να κάνουμε.... Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια απ- και επαν- εγκατάστασης και βλέπουμε....

Και πάλι ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα το ίδιο μηχάνημα όταν τυπωνω από εξελ δεν μου τυπώνει όλο το περιεχόμενό της σελίδας!

Πχ ξεχνάει γραμμές πλέγματος και κελιά αν έχουν κάπως περίεργη μορφοποίηση (p.x. Bold), ή μεγάλο κείμενο. Το πρόβλημα είναι κακογραμμενοι βαριοί drivers που γίνονται port από άλλο μηχάνημα.

Κατά τα λοιπά ή εν λόγω εταιρεία ξεσκιζεται κάθε χρόνο να βγάζει δεκάδες νεα (;;) μοντέλα εκτυπωτών.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ΄ότι καταλαβαίνω και από άλλα σχόλια που διαβάζω σε διάφορους τόπους μάλλον πρέπει τελικά να αποφασίσουμε να μην ξαναπάρουμε μηχανήματα της HP....

Το λέω αυτό επειδή αντιμετωπίζω πρόβλημα ΚΑΙ με το notebook HP 250 G3 που έχω αγοράσει (και πάλι σε αντικατάσταση παλιότερου μηχανήματος της HP που όμως, συγκριτικά, "πετούσε"!) το οποίο μου παρουσιάζει μόνιμο πρόβλημα με το Wi-Fi και, παρόλο που μου το "έφτιαξαν" δύο φορές στην εταιρεία - πέρα από τις τηλεφωνικές και on-line βοήθειες που μου έδωσαν κατά καιρούς, αναβαθμίσεις κλπ, εξακολουθεί να πρέπει να το έχω συνδεδεμένο με το καλώδιο ethernet για να έχω σίγουρη πρόσβαση στο ίντερνετ!

Κρίμα, γιατί παλιότερα ήταν αξιόπιστη εταιρεία....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...