Προς το περιεχόμενο

auto gordian knot v0.5

avisinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κατέβασα αυτό το πρόγραμμα dvd 2 xvid

το έχει δοκιμάσει κανείς?είναι καλό?

χρησιμοποιώ τον οδήγο του trustfm και είμαι πολύ ικανοποιημένος

θα ήθελα όμως να βρω ένα πρόγραμμα πιο αυτοματοποιημένο.

δεν το δοκίμασα ακόμα

ίσως μια δοκιμή να δείξει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

file einai arketa kalo kai prosopika mou ekane tin douleia pou ithela.Apla ipostirizei opos tha deis mono Xvid. Iparhei kai update(to 0.65 an den kano lathos) pou ipostirizei kai Divx alla einai se beta ekdosi.

Elpizo ta eperhomena updates tou na to kanoun anapospasto kommati tou kathe ripper :) ! Einai oraia na afineis ton pc kai na pigaineis gia kafe kai girnontas na eheis tainioula spartaristi! :)

Φίλοι μου, το πρόγραμμα είναι πολύ καλό, το έχω δοκιμάσει με άριστα αποτελέσματα και το έχω εγκαταστήσει σε αρκετούς φίλους που μπερδεύονται ακόμη και με το Gordian Knot. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι κάνει συνεχώς compressibility test με διαφορετικές ρυθμίσεις και αναλύσεις μέχρι να επιτύχει ικανοποιητική ποιότητα για τό δεδομένο αριθμό CD που θα του ορίσεις, και μόνο τότε αρχίζει κανονικά τα δύο περάσματα.

Συμπέρασμα : Χρησιμοποιήστε το άφοβα, ειδικά σε 2CD-rips δύσκολα θα πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα με manual tweaking του XviD.

Ki egw eimai poly eyxaristhmenos 10/10.

As eixa auto to programma liga xronia prin, poso pio eukolh 8a htan zwh mou!

Eixa ena PC eleu8ero sto spiti kai dokimasa thn idia tainia me XviD kai DivX 5.11.

7.5 wres to XviD, 5 to DivX omws pragmatika kamia sxesh h eikona. Safws anwtero to apotelesma tou XviD.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...