Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποταν οταν μιλας για καλυτερες τιμες απο την google,αναφερεσαι ΜΟΝΟ στο πακετο των 100GB που φευγουν με το καλημερα?

Γιατι οποιοσδηποτε θα θελησει να εχει πανω απο αυτα τα 100GB σιγουρα ΔΕ θα θεωρησει τα 7€/μ(ή 67€/χρ=5.75€/μ) του onedrive πιο ακριβη επιλογη απο τα 10€/μ του Googledrive!

Και οταν λεμε οτι καποιος κανει χρηση του Cloud μονο,για κανενα λογο ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ  ΜΕΧΡΙ τα 100GB MAX,επειδη απλα εναι ικανοποιητικα για εσενα!

Ωραια αφου εισαι λαρτζ δωσε το τηλεφωνακι σου στο παιδι για να του πληρωσεις το 70αρι εφάπαξ ή 7ευρω το μηνα. Επισης παρεθεσα τιμοκαταλογο και για τις 3 που ανεφερα για να διαλεξει μονος του. Μηπως να μας πεις κιολας ποιο θεωρεις καταλληλοτερο για τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ δεδομενα αφαου μας ειπες ότι cloud είναι πανω από τα 100gb αλλιως είναι γιαλαντζι και "δεν θεωρείτε cloud σε καμια περιπτωση"? ΕΛΕΟΣ δλδ....

edit: για την ιστορια εχω onedrive , το εγραψα ποιο πανω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραια αφου εισαι λαρτζ δωσε το τηλεφωνακι σου στο παιδι για να του πληρωσεις το 70αρι εφάπαξ ή 7ευρω το μηνα. Επισης παρεθεσα τιμοκαταλογο και για τις 3 που ανεφερα για να διαλεξει μονος του. Μηπως να μας πεις κιολας ποιο θεωρεις καταλληλοτερο για τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ δεδομενα αφαου μας ειπες ότι cloud είναι πανω από τα 100gb αλλιως είναι γιαλαντζι και "δεν θεωρείτε cloud σε καμια περιπτωση"? ΕΛΕΟΣ δλδ....

edit: για την ιστορια εχω onedrive , το εγραψα ποιο πανω

Αν ΔΕΝ εισαι λαρτζ και ικανοποιείσαι  με 50 και 100GB παιρνεις μια sd και δε πληρωνεις ουτε τα 2 ευρω το μηνα που σου ζητα η google ,ουτε τα δεδομενα κινητης για να εχεις προσβαση στα  δεδομενα σου εκτος σπιτιου και τελειωνει η ιστορια!

Με αλλα λογια για 50-100GB εν ετη 2016 δεν μπαινεις καν στην διαδικασια να πληρωσεις συνδρομη!

Υ.Γ.Δε σου ειπα πιο ειναι καταλληλοτερο για ΣΕΝΑ,αλλα ποιος εχει καλυτερες τιμες γενικα και οχι μονο στο βασικο πακετο που επιμένεις να κάνεις τη συγκριση.

Υ.Γ.2 Ετσι πληροφοριακα,για να το εχεις υποψη σου,οι περισσοτεροι για το office 365 δε δινουμε ουτε 70 για το personal,ουτε 100 για το home,αλλα τσιμπαμε νομιμες αδειες απο το amazon στα 45€ και 65€ αντιστοιχα(πανω κατω)!

Εγω τουλαχιστων ετσι ανανεωνω την αδεια μου για το office 365 καθε χρονο.

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Αν ΔΕΝ εισαι λαρτζ και ικανοποιείσαι  με 50 και 100GB παιρνεις μια sd και δε πληρωνεις ουτε τα 2 ευρω το μηνα που σου ζητα η google ,ουτε τα δεδομενα κινητης για να εχεις προσβαση στα  δεδομενα σου εκτος σπιτιου και τελειωνει η ιστορια!

Με αλλα λογια για 50-100GB εν ετη 2016 δεν μπαινεις καν στην διαδικασια να πληρωσεις συνδρομη!

Υ.Γ.Δε σου ειπα πιο ειναι καταλληλοτερο για ΣΕΝΑ,αλλα ποιος εχει καλυτερες τιμες γενικα και οχι μονο στο βασικο πακετο που επιμένεις να κάνεις τη συγκριση.

Υ.Γ.2 Ετσι πληροφοριακα,για να το εχεις υποψη σου,οι περισσοτεροι για το office 365 δε δινουμε ουτε 70 για το personal,ουτε 100 για το home,αλλα τσιμπαμε νομιμες αδειες απο το amazon στα 45€ και 65€ αντιστοιχα(πανω κατω)!

Εγω τουλαχιστων ετσι ανανεωνω την αδεια μου για το office 365 καθε χρονο.

Η συγκριση είναι και στα μικρα και στα μεγαλα πακετα, πχ η google εχει και 30tb πακετο. Επισης με την ιδια λογικη μπορει να δωσει 70 ευρω και να παρει 2tb στικακι (δουλευουν και με otg) . Η συγκριση μπορει να μην εχει ουσια σε εσενα και εμενα, αλλα σε καποιον που θελει τα αρχεια του στο cloud και δεν φτανουν τα 15, μπορει με 1,5 ευρω να παρει 100 με renew κάθε μηνα (και όχι 70αρα μονοκομματη) για οσο δαστημα το χρειασθεί. Είναι αρκετα πρακτικα πακετα και πουλανε (ταμαχιακα) πολύ, για αυτό και τα κρατανε ακομα live.

BTW εχω εταιρικο για την ωρα 365 και πριν ειχα ακαδημαικο οποτε δεν χρειαστηκα το amazon, αλλα σε ευχαριστω για την πληροφορια, ισως αν χρειασθω μελλοντικα θα ψωνισω από εκει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...