Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και το αστέρι στην εκδήλωση Unpacked 2016 δεν ήταν άλλο από το Galaxy Note7, η Samsung ανακοίνωσε ορισμένες νέες ακόμη υπηρεσίες και χαρακτηριστικά που προσθέτουν επιπλέον αξία στην προσφορά της, όπως το εδώ και πολύ καιρό φημολογούμενο Samsung Cloud.

Η Κορεάτικη εταιρεία αναφέρει ότι ο στόχος του Samsung Cloud είναι να διατηρήσει όλα τα δεδομένα του smartphone προστατευμένα και ασφαλή. Όπως συμβαίνει και με το iCloud, το Samsung Cloud μπορεί να κρατήσει αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων (ρυθμίσεις, περιεχόμενο) του smartphone ώστε να μπορούν να ανακτηθούν εύκολα και χωρίς χρονοτριβές, ακόμα και αν χρειαστεί να αλλάξετε συσκευή.

Η Samsung με την αγορά του Galaxy Note7 προσφέρει 15GB αποθηκευτικού χώρου δωρεάν, και μελλοντικά ενδέχεται να προσφέρει περισσότερες δυνατότητες και χώρο, εφόσον είστε πρόθυμοι να πληρώσετε για αυτόν, στα πρότυπα των Google και Apple που προσφέρουν σε συνδρομητική πακέτα περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Πάντως η κίνηση αυτή της Samsung δεν αποτελεί κάτι νέο στην πλατφόρμα του Android αφού πολλές άλλες εταιρείες εδώ και χρόνια παρέχουν παρόμοια δυνατότητα. Για την ώρα οι λεπτομέρειες γύρω από το τι θα προσφέρει η υπηρεσία είναι ελάχιστες, με τις περισσότερες ερωτήσεις να απαντώνται μετά την κυκλοφορία του Galaxy Note 7.

Link.png Site: Engadget

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

για απλα δεδομενα χωρις διαβαθμισμενο περιεχομενο καλο ειναι το καθε κεντροποιημενο cloud.

για ευαισθητα δεδομενα χρειαζεται κατι αλλο ;)

@storjproject

• Like 1
Δημοσ.

Κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, οι υπηρεσίες θα αναβαθμιστούν πολύ με το αυτόματο cloud sync των δεδομένων του κινητού. Δυστυχώς οι έως τώρα cloud προτάσεις / υλοποιήσεις στο Android ήταν ιδιαίτερα... "χειροκίνητες". Ενώ το cloud προφανώς και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν μια απλή online "αποθήκη".

Δημοσ.

Με την κορυφαία κάμερα που έχει τα 15 γίγα είναι λίγα. Τα 150Gb που προσφέρει το drive είναι πολύ ποιο χορταστικά... Αλλά θα ξεκινήσει έτσι και μετά θα προσφέρει και αυτή χωρητικότητα μεγάλη. Ραμ δεν έβαλε σε αυτό το κινητό γαμώτο σου σάμσουνγκ.. :(

Δημοσ.

Τα 15GB είναι για να σε "δελεάσει", όπως άλλωστε κάνουν όλες οι εταιρείες που δίνουν τέτοιες υπηρεσίες. Μόλις ψηθείς και καταλάβεις ότι δε μπορείς να κάνεις χωρίς αυτό, θα δεις ότι έχει και επί πληρωμή πακέτα με πολύ περισσότερο χώρο.

Για παράδειγμα, στο Dropbox, σου δίνει δωρεάν 2GB, αλλά μόλις πληρώσεις (10€) πας στο 1TB. :)

Ή στο iCloud, που παίρνεις 5GB δωρεάν, και μετά με 1€, 3€ ή 10€ πας αντίστοιχα στα 50GB, 200GB, ή 1TB.

Δημοσ.

το θεμα ειναι να επαναφερει Σωστα ρυθμισεις Εφαρμογες με τα data τους και να μην χρειαζονται manual back up...

Για photo video καλυτερη λυση προσωπικο cloud ή google photos..

Δημοσ.

Προσωπικά που έχω Lumia και OneDrive 15gb δεν έχω νιώσει ποτέ ότι το χρειάζομαι τόσο πολύ. Άντε να έχω ανεβάσει 200mb σε φωτογραφίες

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά που έχω Lumia και OneDrive 15gb δεν έχω νιώσει ποτέ ότι το χρειάζομαι τόσο πολύ. Άντε να έχω ανεβάσει 200mb σε φωτογραφίες

Είναι ανάλογα τι χρήση κάνεις. Εχω 1TB στο Google Drive. Εχω περισσότερες απο 15.000 φωτογραφίες στο Photos (κάμερες, κινητά κτλ) και αλλες 30-35000 στο Drive. Αυτές ειναι οτι φωτογραφία έχω κατα καιρούς βρει στο internet και μου άρεσαν.

Εχω βάλει βεβαια τα παντα σε εναν δισκο και τον εχω στο σακουλάκι του για αν γίνει κάτι κτλ αλλά είναι πολύ ευχρηστο το οτι εχω πλέον στους δισκους του PC 50.000 λιγότερες φωτογραφίες και 50.000 λιγότερα τραγούδια (εχω ανεβάσει τα πάντα στο Google Play Music)

Δημοσ.

Γενικά δλδ όποιος σου χει πει καλημέρα έχει φώτο του στους servers της Google :P

χαχαχαχαχαχαχαχα και οσοι ειναι στο background αυτων

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...