adi32 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Βλεπω προχτες μια ερχοταν σιγα σιγα αντιθετα στο μονοδρομο με το χιλιοτρακαρισμενο σαραβαλο της και το παρκαρει το μισο πανω στο πεζοδρομιο (οπου απαγορευεται η σταθμευση) εξω απο το αδειο δημοτικο δωρεαν παρκινγκ. Κατεβαινει κατω αφηνει και το παραθυρο ανοικτο και φευγει ανετη Τι μπορεις να πεις γι αυτο τον ανθρωπο? Επισης καποια αυτοκινητα βλεπουμε οτι προτιμουνται κυριως απο γυναικες πχ οσα Yaris βλεπω ή Polo κατα 99% τα εχουν γυναικες http://www.newsauto.gr/oi-gynaikes-protimoun/ ή το χρωμα φαινεται να προδιδει καποια στοιχεια http://www.newsauto.gr/ti-dichni-to-chroma-tou-aftokinitou-mas/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δεν έχει να κάνει το φύλο πιστεύω αλλά σίγουρα το πως είναι οπτικά ένα αυτοκίνητο δείχνει τον χαρακτήρα και/ή την ψυχολογία του οδηγού του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Εγώ έχω το αμάξι μου στην πένα,προσπαθω δηλαδή γιατί έχεις τον κάθε άσχετο που δεν ξέρει να παρκάρει και σ κάνει χτυπήματα και γρατζουνιες. Πάντως έχω παρατηρήσει ότι άτομα που είναι και στην ζωή τους ότι ναναι έτσι είναι και το αμάξι τους,διαλυμενο και χιλιοτρακαρισμενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Ε, λίγα για τα Polo. Εάν ζεις σε γυάλα μπορείς να έχεις το αμάξι τέλειο. Εγώ το έχω αφήσει μεσ' τις γρατσουνιές, διότι αυτές εμφανίζονται από μόνες τους, χωρίς να ακουμπήσω πουθενά. Πετραδάκια πετιούνται όπως οδηγείς και το κάνουν κώλο, η κυράτσα με το καρότσι απ' τη λαϊκή, ο καρ**λης έφηβος με το κλειδί, και ένα σωρό άλλα."Τσαλακώματα" και στραβωμένα μέρη δεν έχω (αηδιάζω όταν βλέπω τέτοια) αλλά με μικρο-γρατσουνιές (που δεν φεύγουν με αλοιφή) δεν ασχολούμαι. Και να τις φτιάξω, την επόμενη μέρα θα έβρισκα νέα γρατσουνιά, θα έπρεπε να έχω χόμπι το να πετάω 100ευρα. Πέρασα και από τη φάση του να το έχω μόνιμα στην πένα, με κεριά Meguiar's, πηλούς, ειδικά γυαλιστικά, κλπ. Μπήκα και στον πειρασμό να πάρω περιστροφικό αλοιφαδόρο. Αλλά απ' όταν πήρα χαμπάρι ότι το μόνο που μου προσφέρει αυτό είναι εκνευρισμός, τα παράτησα όλα και έμεινα στην "τυπική" καθαριότητα / περιποίηση. Φυσικά άμα πάθω ζημιά θα τη φτιάξω, δε θα κυκλοφορήσω με το αμάξι σαν τσαλακωμένο αλουμινόχαρτο. Και την άλλη φορά που 'πεσε ένα αγροτικό πάνω μου ενώ ήμουν σταματημένος σε φανάρι (!) και μου έκανε την πινακίδα σαν έργο του Νταλί, την έκανα χαρτί με τη ματσόλα την ίδια μέρα. Αλλά όχι, με μικρο-γρατσουνιές δε θ' ασχοληθώ πια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 ο τροπος οδηγησης σιγουρα προδιδει το χαρακτηρα αλλα σημαντικοτερο, μεσα στην πολη κυριως δειχνει την ψυχολογια της στιγμης. οσο για το τι καροτσι οδηγει ο καθενας, ειναι προσωπικο γουστο αλλα παλι σημαντικοτερο ρολο πιστευω εχει η τσεπη κ η συντηρηση, πραγμα για το οποιο 6 στους 10 ελληνες δε σκεφτονται κατα την αγορα νεου ή μεταχειρισμενου κ καταφερνουν να οδηγουν 20Κ χλμ με τα ιδια λαδια, 50Κ χλμ με τα ιδια ελαστικα κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Καλά δε μιλάμε απλά για γρατζουνιές και μικροκοπανήματα, αλλά όταν είναι να μπώ στ' αμάξι με τα ρούχα της δουλειάς για παράδειγμα θα βάλω ένα παλιοσέντονο στο κάθισμα, άμα ψιλοτρακάρω και δεν έχω φράγκα να το πάω σε φαναρτζή θα τον σουλουπώσω τον σπασμένο προφυλακτήρα με κανά σύρμα για να μην κρέμεται ή θα κολλήσω με ταινία το φανάρι που κρέμασε ας πούμε. Θα ψιλοκαθαρίσω μια φορά την εβδομάδα το εσωτερικό μ' ένα βετέξ, θα αδειάσω το τασάκι... Όσο για την στάση, ε δεν μου πάει να το παρατήσω στη μέση του δρόμου για να πάρω σουβλάκι, θα σταματήσω λίγο πιο κάτω να μην ενοχλώ και εννοείται για 'μένα σταθμεύοντας κανονικά. (θυμήθηκα κι ένα βίντεο που 'χε βάλει κάποιος σε άλλο θέμα με μια που στάθμευσε στη μέση του δρόμου και δε χώραγε το λεωφορείο να περάσει...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Πιστεύω ότι ισχύει σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Πχ κάποια μεγάλα (κυρίως) αυτοκίνητα παρκαρισμένα όπως να 'ναι δείχνουν ένα «θράσος» που το έχουν γενικά οι κάτοχοί τους (στα επαγγελματικά τους ίσως ή και αλλού) όπως έχω παρατηρήσει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Χωρις να γενικευουμε πολλοι επιλεγουν αυτοκινητα με διαφορετικα κριτηρια πχ πολλοι που δεν ειναι ψαγμενοι λενε θα παρω Γερμανικο ή Γιαπωνζικο επειδη δε χαλαει χωρις να τους νοιαζουν τα υπολοιπα Αλλοι που τα εχουν για να το παιξουν καποιοι λενε μονο Μερσεντες ή θα παρω ενα SUV 5 τονους Γιαυτο εχουν γεμισει οι μαντρες με τετοια αυτοκινητα Αλλος πχ αρκειται σε ενα Lada. Θα μου πεις μπορει ο ανθρωπος να μην εχει χρημα και απλα να θελει ενα καροτσι να πηγαινει μεχρι το σουπερ μαρκετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Χωρις να γενικευουμε πολλοι επιλεγουν αυτοκινητα με διαφορετικα κριτηρια πχ πολλοι που δεν ειναι ψαγμενοι λενε θα παρω Γερμανικο ή Γιαπωνζικο επειδη δε χαλαει χωρις να τους νοιαζουν τα υπολοιπα Αλλοι που τα εχουν για να το παιξουν καποιοι λενε μονο Μερσεντες ή θα παρω ενα SUV 5 τονους Γιαυτο εχουν γεμισει οι μαντρες με τετοια αυτοκινητα Αλλος πχ αρκειται σε ενα Lada. Θα μου πεις μπορει ο ανθρωπος να μην εχει χρημα και απλα να θελει ενα καροτσι να πηγαινει μεχρι το σουπερ μαρκετ Εξαρτάται γιατί ένα...Niva το έχεις για να πας και λίγο μακρύτερα (to boldly go where no man has gone before). υγ δεν έχω (δυστυχώς) Niva .................Επισης καποια αυτοκινητα βλεπουμε οτι προτιμουνται κυριως απο γυναικες....................... Προφανώς και στατιστικά δεν μπορεί να "στέκει" (είναι προσωπική μου εκτίμηση από αυτά που βλέπω τριγύρω) αλλά ένα μεγάλο ποσοστό των cabrio αυτοκινήτων οδηγούνται από γυναίκες. Δείχνουν να έχουν μια προτίμηση σε αυτά. Ίσως για να ανεμίζει το μαλλί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα