zoranb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Το κουτσοβρήκα απλώς θέλω επιβεβαίωση... Mobile Data/OFF και για να είμαι σίγουρος πάω και στο MobileDataOptions/MobileDataNetwork/ και αλλάζω τις ονομασιες στα MobileData/APN (π.χ. γράφω internet#) και MMS/APN (π.χ. γράφω mms#) Σωστά?
Haldol Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Το "day pass" είναι υπηρεσία της Cosmote, όχι της συσκευής. Για να την απενεργοποιήσεις, στείλε END DAY στο 1333. Αυτό που έγραψες εσύ σταματάει τελείως τη χρήση δεδομένων απ' το κινητό, κάτι που δε νομίζω να θέλεις.
zoranb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Γιατί να μην θέλω να κάνω τερματισμό της χρήσης δεδομένων; Πες μου κάποιο παράδειγμα που μπορεί να χρειάζεται?
panos- Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Στείλε MI στο 1333, δεν θα σε αφήνει να μπεις στο Internet, θα σου βγάζει σελίδα της COSMOTE με επιλογές. Περισσότερες πληροφορίες για το MyInternet θα βρεις εδώ. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2016 από panos-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα