tmgiorgio24 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 έχω ένα hp envy ο οποίος είναι αρκετά μαζεμένος σε διαστάσεις. θέλω να αναβαθμίσω το σκληρό αλλά όταν τον έβγαλα ,ευτυχώς πριν παραγγείλω είδα ότι δεν έχει τις ιδίες διαστάσεις με άλλο ssd που είχα στον σταθερό. για την ακρίβεια ήταν περίπου 2mm ψηλότερος. η ερώτηση είναι: δεν έχουν όλοι οι δίσκοι ακριβώς ιδίες διαστάσεις?? δηλαδή σε περίπτωση που είχα παραγγείλει θα ήταν άχρηστος . ο δίσκος που έχει είναι αυτός Site: wd αμα παραγγείλω αυτον Site: samsung ή Site: kingston θα εχω πρόβλημα;
Xristaras12 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 ο δίσκος που έχεις είναι στα 7mm,πιθανότατα ο παλαιός ssd να ειναι στα 9.5 μιας και τότε δεν ειχα βγει τα ultrabooks κλπ για να υπάρξει η ανάγκη για τους 7mm. Εαν το οικονομικό δεν ειναι θέμα μην πας στον 750 αλλα στον 850 evo.
george1703 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μήπως αυτός που έχει το λαπτοπ σου είναι σε θήκη; γιατί εμένα έτσι ήταν και είχα αυτό το θέμα όταν πήγα να το βάλω σε άλλο λαπτοπ
tmgiorgio24 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μήπως αυτός που έχει το λαπτοπ σου είναι σε θήκη; γιατί εμένα έτσι ήταν και είχα αυτό το θέμα όταν πήγα να το βάλω σε άλλο λαπτοπ δεν έχει θήκη απλώς ,ενα πολύ ψιλό περίβλημα σαν φυλο αλουμίνιο
croesus Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Εγώ έχω έναν hp pavilion, πολύ παλιότερο μηχάνημα από το δικό σου, αν είναι όπως στο δικό μου, τότε δεν έχεις θέμα. Βιδώνεις πάνω στη μεταλλική θήκη του φορητού τον ssd και είσαι οκ. Στο δικό μου έχω αντικαταστήσει τον παλιό δίσκο, που είχε όταν το αγόρασα, μ' έναν evo 840.
george1703 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Αυτό το πρόβλημα εννοω.θα το βγάλεις απ τον hdd θα το βάλεις στο ssd και θα είσαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα