Maniolas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Εχω αγορασει απο το steam τα Bioshock1,2 και Witcher 2. Το προβλημα μου ειναι οτι τα παιχνιδια κλεινουν αφου τελειωσει το αρχικο story mode δηλαδη μολις ειναι να ξεκινησω να παιζω.Τα directX οπως και τα drivers μου ειναι αναβαθμισμενα,επισης το pc μου απο αποψη hardware τραβαει αυτα τα παιχνιδια γελοια! ( εχω παιξει και πιο βαρια).Καποια ιδεα για λυση;;;!!!
Maniolas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 εχω amd GPU,αυτοι δεν ειναι μονο για τις nvidia;
Apoll Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Εχω αγορασει απο το steam τα Bioshock1,2 και Witcher 2. Το προβλημα μου ειναι οτι τα παιχνιδια κλεινουν αφου τελειωσει το αρχικο story mode δηλαδη μολις ειναι να ξεκινησω να παιζω. Τα directX οπως και τα drivers μου ειναι αναβαθμισμενα,επισης το pc μου απο αποψη hardware τραβαει αυτα τα παιχνιδια γελοια! ( εχω παιξει και πιο βαρια). Καποια ιδεα για λυση;;;!!! α) Κοίτα το event log. β) Αν έχεις W10 δοκίμασε να τα τρέξεις σε W8 compatible mode και ως Administrator. physx drivers έχεις πάνω; Και NV κάρτα να είχε, και να μην είχε εγκαταστήσει το PhysX δεν έχει καμία σημασία.
Maniolas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 α) Κοίτα το event log. β) Αν έχεις W10 δοκίμασε να τα τρέξεις σε W8 compatible mode και ως Administrator. Και NV κάρτα να είχε, και να μην είχε εγκαταστήσει το PhysX δεν έχει καμία σημασία. Για το β): εχω windows 7 και εχω δοκιμασει να τα τρεξω σε compatible mode ως admin Για το α): θα ηθελα μια βοηθεια μπορεις να μου εξηγησεις;
Maniolas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Άνοιξε το Event Log των Windows To ανοιξα αλλα δεν μου βγαζει καποιο σφαλμα! :/
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 καλά..βάλε τους physx drivers και πες μας έτσι..απλά επιμένω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα