GreekMonkey Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Πως σας φαίνεται η ιδέα για 21:9 aspect ratio σε τηλεόραση; Έχω οθόνη υπολογιστή και μπορώ να πω πως οι ταινίες παρακολουθούνται πάρα πολύ καλά, το ίδιο και τα παιχνίδια. Να πάω και σε τηλεόραση τέτοια; Μήπως τα παιχνίδια θα είναι καλύτερα σε 16:9; Επίσης να πω πως θα προορίζεται μόνο για ταινίες/παιχνίδια και έχω στο μυαλό μου να είναι IPS Panel γιατί μου άρεσε πολύ από την οθόνη που έχω. Έχετε να προτείνεται κάποια;
graphist83 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Η CinemaScope αναλογια οθονης δεν ειναι διαδεδομενη στις TV. Μονον η Philips ειχε βγαλει καποια μοντελα παλια. Η μια ειδικα που ηταν 56΄΄ ηταν αρκετα καλη. (για την εποχη της). Απο την αλλη η επιλογη IPS για ταινιες σε οθονη μεγαλης κλιμακας και βραδυ, ειναι ο χειροτερος συνδιασμος. Στις TV κυνηγαμε αντιθεση, δυναμικα και μαυρα. Αυτα τα ξεχνας σε τετοια υλοποιηση. Στις οθονες ειναι αλλιως γιατι η κλιμακα ειναι μικρη και το θεμα φαινεται λιγοτερο. Ψαξου λιγο στο κομματι TV. Εχουμε γραψει πολλα τοσο εμεις εδω σε ποσα θεματα, οσο και στο διαδικτυο γενικα. (reviews).
GreekMonkey Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ωραία, τότε έχετε να προτείνετε κάποια με 400-500 ευρώ και από 45 ίντες και πάνω;
GreekMonkey Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Βασικώς τι φάση; Πήγα public να δω τηλεοράσεις και αυτές που με άρεσαν πιο πολύ ήταν της Sony και της Philips. Τις εμπιστευόμαστε αυτές τις μάρκες;
graphist83 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Sony ειναι έμπιστες αλλα οι φθηνές δεν ειναι σοβαρές ιδιαίτερα. Philips οχι μακρυα. Τα λεφτα που δινεις ειναι λιγα. Ισως βρεις μια 48J6200 αλλα ειναι λιγο δυσκολο να βρεις του κουτιου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα