peter95 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Γεια σας,θα ηθελα να ρωτησω τι συμπτωματα μπορουμε να αντιμετωπισουμε απο εναν αργο σκληρο κατα τη διαρκεια recording ενος game,μπορει να ναι stuttering μεσα στο game?,stuttering στο ηδη recorded game?Επισης προγραμματα οπως το fraps που γραφει uncompressed,ποση ταχυτητα χρειαζονται περιπου για να γραψουν ενα αρχειο σε 1080p60fps?Και τελος θα ηθελα να ρωτησω αν πιστευετε πως ενας καλος external hdd επαρκει για εγγραφες 1080p60fps?Επειδη εψαξα και στο internet και οι αποψεις ηταν διφορουμενες μπερδευτηκα λιγο,ευχαριστω προκαταβολικα για οποιδηποτε απαντηση.
coffeex Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Κοίτα uncompressed μπορείς να χρειαστείς ~20GB για 5-7 λεπτά εγγραφής. Καλό θα είναι να έχεις έναν γρήγορο εσωτερικό δίσκο πχ WD Black για να κάνεις τις εγγραφές και πάντα στον συγκεκριμένο δίσκο να μην τρέχεις από εκεί το παιχνίδι διαφορετικά η εγγραφή που θα κάνεις θα έχει σπασίματα.. 1
peter95 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου,ναι το ξερω οτι πρεπει να γραφουμε σε ξεχωριστους δισκους απλα θα ηθελα να μαθω τι γινεται στην περιπτωση που ο δισκος που γραφουμε ειναι πολυ αργος,θα επηρεασει το αμεσο gameplay μας? η το βιντεο μας που θα εχει εγγραφει αργοτερα θα εχει stuttering?,επισης διαβασα οτι σε περιπτωση που ο δισκος ειναι πολυ αργος τοτε το προγραμμα μπορει να αρχισει να γραφει στη ram,αληθευει αυτο?και αν ναι συμβαινει με ολα τα προγραμματα εγγραφης αυτο? Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2016 από peter95
TheELF Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μια φορά που έγραψα uncompressed με το fraps πράγματι έτρεχε αρκετά ποιο αργά το παιχνίδι. Η ταχύτητα του δίσκου πρέπει να αντέχει (να είναι ποιο μεγάλη από) το bitrate που βάζεις στο πρόγραμμα εγγραφής. Εδώ και χρόνια δεν υπάρχει ποια λόγος να γράφεις uncompressed αφού και η nvidia και η amd και η intel έχουν εγγραφή h265 μέσου επιτάχυνσης υλικού. Με το OBS π.χ. μπορείς να γράψεις και με nvenc(nvidia) και με quicksync(intel) ,το πρώτο κάνει καλές εγγραφές με περίπου 1500kbit/sec το δεύτερο με περίπου 8-9000. 1
peter95 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Βασικα και γω με obs γραφω απλα επειδη ειμαι διακοπες και δεν εχω το pc κοντα να κανω πειραματα μου γεννηθηκε η απορια και ηθελα να το ξερω πληροφοριακα.Οποτε θεωρητικα ενας πιο αργος απο την εγγραφη σκληρος θα επηρεασει το gameplay μας,τοτε νομιζω πηρα την απαντηση μου σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα