zoranb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Πριν απενεργοποιηθεί η κάρτα SIM μου τι μπορεί να περιέχει (εκτός από contacts info) που να πρέπει να προσέχω για να μην τα χάσω;
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Και να σου απενεργοποιησει ο παροχος την σιμ, τα δεδομενα που περιεχει(επαφες) ,δεν χανονται. Το κινητο σου παντα θα την διαβαζει,απλα δεν θα παιρνει τηλεφωνα 1
soteras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Αν απενεργοποιηθεί δεν σημαίνει ότι το κινητό δεν θα τη διαβάζει για να δεις ότι θες απλά δεν θα βρίσκει καθόλου σήμα όλα τα αρχεία θα παραμείνουν μέσα 1
zoranb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μα κι εγώ κάτι τέτοιο που λέε ξέρω, αλλά με τρόμαξε μια στην εξυπηρέτηση που μούπε πως όταν θα γίνει η απενεργοποίηση της παλιάς sim θα χαθούν όλα όσα περιέχει κλπ.!
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Χαζομαρες ανιδεων που επανδρωνουν τα desks...
zoranb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Πήρα αργά πολύ και μάλλον είχανε βάλει πιό άπειρους στη μετα μεσοχύκτια βάρδια, που να ξέρανε πως θα καλούσε μια περίπτωση πιό απαιτητική χεχεχε 1
soteras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Όχι ρε συ έχω ακόμα τη σιμ από το πρώτο νουμερο μου που απερνεργοποιήθηκε το 2008 και το κινητό μια χαρά τη διαβάζει απλά τηλέφωνα δεν μπορώ να πάρω.(Άσχετο βέβαια σκέφτομαι να πάων α διεκδικήσω το νούμερο εκείνο έτσι να χαρώ λιγάκι μιας και είναι ακόμα φρεε αλλά μου λένε να πάω ομόνοια σε ένα μαγαζι που ούτε η μάνα δεν το ξέρει) Αλλά γενικά στα καλλ σεντερ λένε κάποια κουλά ώρες ώρες ακόμα θυμάμαι μια κοπελίτσα με είχε πάρει και μάλλον δεν την είχαν ενημερώσει καλά και μου ελέγε η τάδε εταιρία που είμαστε φέρνει οπτική ίνα μέχρι το μόντεμ σας όπου και αν είστε και είμαι σε φάση δεν έχει πολυτισμό στα 20 χιλιόμετρα και θα μου φέρετε οπτική ίνα και μου έλεγε εννοείτε σας το εγγυόμαι.
AntiCambeR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Εχω 1 mini sim What's up 2-3 χρόνια που την έκοψα σε micro sim πριν 1 χρόνο.Το κινητό υποστηρίζει 4G αλλά δεν πιάνει παρ'όλο που είχα στείλει μύνημα πριν 1 χρόνο στην Cosmote και ήρθε μύνημα επιβεβαίωσης οτι μπορώ να έχω πρόσβαση σε 4G.Φταίει η sim που είναι παλιά η μπορεί να φταίει ότι κόπηκε(σε μηχάνημα); Επίσης αν την αλλάξω θα, έχω κανονικά τα MB, χρόνο ομιλίας κλπ που υπάρχουν στην sim που έχω;
panos- Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Εχω 1 mini sim What's up 2-3 χρόνια που την έκοψα σε micro sim πριν 1 χρόνο.Το κινητό υποστηρίζει 4G αλλά δεν πιάνει παρ'όλο που είχα στείλει μύνημα πριν 1 χρόνο στην Cosmote και ήρθε μύνημα επιβεβαίωσης οτι μπορώ να έχω πρόσβαση σε 4G.Φταίει η sim που είναι παλιά η μπορεί να φταίει ότι κόπηκε(σε μηχάνημα); Επίσης αν την αλλάξω θα, έχω κανονικά τα MB, χρόνο ομιλίας κλπ που υπάρχουν στην sim που έχω; Όχι δεν χάνεις τίποτα. Επίσης το 4G δίνεται μόνο σε συγκεκριμένα πακέτα MB, τα οποία έχουν την ένδειξη 4G. Δες ποια είναι αυτά στο www.whatsup.gr.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα