Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απενεργοποιηθεί η κάρτα SIM μου τι μπορεί να περιέχει (εκτός από contacts info) που να πρέπει να προσέχω για να μην τα χάσω;

Δημοσ.

Και να σου απενεργοποιησει ο παροχος την σιμ, τα δεδομενα που περιεχει(επαφες) ,δεν χανονται. Το κινητο σου παντα θα την διαβαζει,απλα δεν θα παιρνει τηλεφωνα

• Like 1
Δημοσ.

Αν απενεργοποιηθεί δεν σημαίνει ότι το κινητό δεν θα τη διαβάζει για να δεις ότι θες απλά δεν θα βρίσκει καθόλου σήμα όλα τα αρχεία θα παραμείνουν μέσα

• Like 1
Δημοσ.

Μα κι εγώ κάτι τέτοιο που λέε ξέρω, αλλά με τρόμαξε μια στην εξυπηρέτηση που μούπε πως όταν θα γίνει η απενεργοποίηση της παλιάς sim θα χαθούν όλα όσα περιέχει κλπ.!

Δημοσ.

Πήρα αργά πολύ και μάλλον είχανε βάλει πιό άπειρους στη μετα μεσοχύκτια βάρδια, που να ξέρανε πως θα καλούσε μια περίπτωση πιό απαιτητική χεχεχε

• Like 1
Δημοσ.

Όχι ρε συ έχω ακόμα τη σιμ από το πρώτο νουμερο μου που απερνεργοποιήθηκε το 2008 και το κινητό μια χαρά τη διαβάζει απλά τηλέφωνα δεν μπορώ να πάρω.(Άσχετο βέβαια σκέφτομαι να πάων α διεκδικήσω το νούμερο εκείνο έτσι να χαρώ λιγάκι μιας και είναι ακόμα φρεε αλλά μου λένε να πάω ομόνοια σε ένα μαγαζι που ούτε η μάνα δεν το ξέρει)

Αλλά γενικά στα καλλ σεντερ λένε κάποια κουλά ώρες ώρες ακόμα θυμάμαι μια κοπελίτσα με είχε πάρει και μάλλον δεν την είχαν ενημερώσει καλά και μου ελέγε η τάδε εταιρία που είμαστε φέρνει οπτική ίνα μέχρι το μόντεμ σας όπου και αν είστε και είμαι σε φάση δεν έχει πολυτισμό στα 20 χιλιόμετρα και θα μου φέρετε οπτική ίνα και μου έλεγε εννοείτε σας το εγγυόμαι.

Δημοσ.

Εχω 1 mini sim What's up 2-3 χρόνια που την έκοψα σε micro sim πριν 1 χρόνο.Το κινητό υποστηρίζει 4G αλλά δεν πιάνει παρ'όλο που είχα στείλει μύνημα πριν 1 χρόνο στην Cosmote και ήρθε μύνημα επιβεβαίωσης οτι μπορώ να έχω πρόσβαση σε 4G.Φταίει η sim που είναι παλιά η μπορεί να φταίει ότι κόπηκε(σε μηχάνημα);

Επίσης αν την αλλάξω θα, έχω κανονικά τα MB, χρόνο ομιλίας κλπ που υπάρχουν στην sim που έχω;

Δημοσ.

Εχω 1 mini sim What's up 2-3 χρόνια που την έκοψα σε micro sim πριν 1 χρόνο.Το κινητό υποστηρίζει 4G αλλά δεν πιάνει παρ'όλο που είχα στείλει μύνημα πριν 1 χρόνο στην Cosmote και ήρθε μύνημα επιβεβαίωσης οτι μπορώ να έχω πρόσβαση σε 4G.Φταίει η sim που είναι παλιά η μπορεί να φταίει ότι κόπηκε(σε μηχάνημα);

Επίσης αν την αλλάξω θα, έχω κανονικά τα MB, χρόνο ομιλίας κλπ που υπάρχουν στην sim που έχω;

Όχι δεν χάνεις τίποτα.

Επίσης το 4G δίνεται μόνο σε συγκεκριμένα πακέτα MB, τα οποία έχουν την ένδειξη 4G. Δες ποια είναι αυτά στο www.whatsup.gr.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...