Προς το περιεχόμενο

usb hub adapter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα tablet και το χρησιμοποιώ μ ένα keyboard σαν κι αυτό  με υποδοχή micro usb.

αγόρασα αυτό το hub, με το σκεπτικό να έχω και μια ελεύθερη usb για κανένα στικάκι.

ενώ οι κανονικές usb δουλεύουν, αν συνδέσω το keyboard στη Micro του hub δε κάνει κάτι.

προφανώς έκανα βλακεία που το αγόρασα, αλλά δε κατάλαβα γιατί δε δουλεύει;

η micro είναι αποκλειστικά για τροφοδοσία των συνδεδεμένων συσκευών. (έχει το σύμβολο της τροφοδοσίας πάντως πάνω της)

• Moderators
Δημοσ.

Η Micro δεν είναι για δεδομένα είναι σε περίπτωση που συνδέσεις αρκετές συσκευές που τραβάνε αρκετό ρεύμα να το συνδέσεις με κάποιο τροφοδοτικό η φορτιστή και να παρέχει στις συσκευές το παραπάνω ρεύμα που θα χρειάζονται

• Moderators
Δημοσ.

η Micro Δινει και ρευμα αλλα ειναι κανονικα και για διαφορες συσκευες πχ Usb sticks Κτλ.

μα το γραφει και η περιγραφει το προιοντος ειναι μονο για φορτισμα του κινητου ενω δουλευεις της αλλες συσκευες , επομενως ειναι μονο για να φορτιζεις παραλληλα την συσκευη σου ενω εχεις καποιο usb stick η οτιδηποτε αλλο επανω στην θυρα του κινητου/tablet

Note: Port micro USB female only charge for micro usb Hub

Δημοσ.

μα το γραφει και η περιγραφει το προιοντος ειναι μονο για φορτισμα του κινητου ενω δουλευεις της αλλες συσκευες

Οκ τωρα βγαλαμε ακρη.εσυ λες για το Hub εγω ελεγα για την υποδοχη την Micro usb στο tablet:P

• Moderators
Δημοσ.

Οκ τωρα βγαλαμε ακρη.εσυ λες για το Hub εγω ελεγα για την υποδοχη την Micro usb στο tablet:P

Οντως μικρο παρεξηγηση , το συγκεκριμενο hub που πηρε δεν κανει για την δουλεια που θελει , ας ψαξει καποιο usb hub που να εχει εξτρα τροφοδοσια για της συσκευες

• Moderators
Δημοσ.

απλα το κακο ειναι οτι θα εχει εξτρα τροφοδοσια να κουβαλαει μαζι του.

Αν θέλει να το έχει εκτός αναγκάστηκα μόνο έτσι η USB σε otg συνήθως μια συσκευή τροφοδοτεί και αυτό αρκεί μην θέλει πολύ ρεύμα, πχ τα περισσότερα tablet δεν καταφέρνουν να δουλέψουν 2,5 δίσκους που περνούν μόνο από USB ρεύμα, έχω πετύχει και USB stick (1corsair 64gb, και ένα kingstone 128gb) που δεν μπορούσαν να ξεκινήσουν σε otg
Δημοσ.

Και το κακο ειναι οτι υπαρχει μονο μια τετοια θυρα συνηθως πανω στα tablets οποτε δεν μπορεις να παρεις απο δευτερη Micro usb/usb.εξαιρεση καποια tablet/laptops που εχουν και Keyboard που το Keyboard δινει και usb πανω.πχ toshiba click.δεν ειναι android βεβαια ειναι windows.

• Like 1
Δημοσ.

το γράφει στη περιγραφή ότι η micro usb είναι για τροφοδοσία των περιφερειακών που θα συνδεθούν στο hub και δε πρόκειται να φορτίσει το tablet.

αυτό το είχα καταλάβει, απλά θεώρησα ότι θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μεταφορά δεδομένων.

απ ότι φαίνεται αυτό δε γίνεται.

το tablet έχει μια micro usb.

εγώ έχω ένα πληκτρολόγιο micro usb, άρα η θέση καλύφθηκε.

θα βοηθούσε αν είχα μια ελεύθερη θύρα Usb να συνδέσω κανένα στικάκι. δεν έχω άλλες απαιτήσεις.

Υπάρχει κάποιο τέτοιο hub;

βασικά σαν αυτό που πήρα αλλά να μπορώ να κάνω χρήση της Micro για να συνδέσω το πληκτρολόγιο.

ας έχει 1 usb.

εξτρά τροφοδοσία δε με ενδιαφέρει, δε πρόκειται να συνδέσω σκληρό δίσκο επάνω, ο εξωτερικός που έχω έχει δική του τροφοδοσία.

οσα βρήκα, χρησιμοποιούν την micro usb για τροφοδοσία. δεν υπάρχει ένα που να μπορεί να μεταφέρει δεδομένα;

• Moderators
Δημοσ.

το γράφει στη περιγραφή ότι η micro usb είναι για τροφοδοσία των περιφερειακών που θα συνδεθούν στο hub και δε πρόκειται να φορτίσει το tablet.

αυτό το είχα καταλάβει, απλά θεώρησα ότι θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μεταφορά δεδομένων.

θα βοηθούσε αν είχα μια ελεύθερη θύρα Usb να συνδέσω κανένα στικάκι. δεν έχω άλλες απαιτήσεις.

βασικά σαν αυτό που πήρα αλλά να μπορώ να κάνω χρήση της Micro για να συνδέσω το πληκτρολόγιο.

ας έχει 1 usb.

εξτρά τροφοδοσία δε με ενδιαφέρει, δε πρόκειται να συνδέσω σκληρό δίσκο επάνω, ο εξωτερικός που έχω έχει δική του τροφοδοσία.

οσα βρήκα, χρησιμοποιούν την micro usb για τροφοδοσία. δεν υπάρχει ένα που να μπορεί να μεταφέρει δεδομένα;

Αυτο που έβαλες στο link είναι για να φορτίζει την συσκευή όχι για έξτρα τροφοδοσία στις USB (η θυλικια Micro USB)

Παρέθεσα πιο επάνω πως ακριβώς το γράφει,

Δημοσ.

ας έχει 1 usb.

http://www.skroutz.gr/c/668/usb-hub.html?keyphrase=micro+usb+hub

Δημοσ.

δεν βρηκα τετοιο σε skroutz τουλαχιστον.οποτε το Usb stick μπορει να το βαλει με κανονικο Usb αφου λογικα θα ειναι με usb και το Keyboard με adapter.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...