Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψυξη Raijintek themis. Εχω βαλει 1.4v

Vcore και 1.231v NB με 21.5 multiplier κλειστα cool n quiet και turbo mode. Με 1hour prime 95 blend test ανεβηκα σταθερα στους 58. Ειμαι καλα εδω που ειμαι; πρεπει να πειραξω κατι αλλο; ευχαριστω

Δημοσ.

εχουμε thread εδώ :

http://www.insomnia.gr/topic/502667-8320-oc-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF/

1.4 και είσαι 58 βαθμούς και themis; Κάτι δεν πάει καλά εδώ

Μετέφερε το οποιο ερώτημα σου στο παραπάνω thread με περισσότερες πληροφοριες πχ συχνότητα, llc ρύθμιση και τι ακριβώς θες να πετύχεις

• Like 1
Δημοσ.

Το thread ειναι για τον 8320. Μπορεις να με βοηθησεις λιγο εδω; Τι εννοεις κατι δεν παει καλα;

Stable oc θελω να πετυχω σαν upgrade.Και το εχω οπως ειπα. Απλα αυτα που γραφεις τα περιεργα με llc και τετοια να μου πεις λιγο.

Συχνοτητα ειπα 21.5 δηλαδη 4.3 ghz. Στα properτies την βλεπει 4.32.

Γτ δεν σου αρεσουν οι 58 βαθμοι; μηπως με μπερδευεις με τον 8320; fx 6300 εγραψα

Δημοσ.

το thread είναι γενικα για fx . Η διαδικασία είναι κοινή για όλους λόγω ίδιας αρχιτεκτονικής. Αλλά όντως πρέπει να μεταβληθεί το όνομα του σε κάτι γενικότερο γιατί μπερδεύονται κι άλλα παιδιά.

Εννοώ ότι ο συνδυασμός των volts, ψύξης με 58 βαθμούς είναι παράλογα χαμηλός. Με 1.41 έχω δυσκολία, το χειμώνα, με υδρόψυξη 120αρα AIO να κρατήσω το δικό μου σταθερo. Όσο περισσότερο ρεύμα δίνεις τόσο πιο πολύ αυξάνεται η θερμοκρασία.

Σε τι συχνότητα είσαι και το L L C (Load line calibration) σε τι επίπεδο το έχεις;

Δημοσ.

Λολαρίκο ο τρόπος είναι ο ίδιος για το κλοκάρισμα στους fx, ρίξε διάβασμα και θα βγάλεις άκρη, δεν γίνεται κάθε φορά κάποιος που θέλει να ασχοληθεί με το oc να τον πηγαίνουμε χέρι χέρι. Εδώ καλά καλά δεν ξέρεις τι είναι το llc και του λες κιόλας του ανθρώπου με ύφος γιατί δεν του αρέσουν οι 58 βαθμοί ; Κάτσε ρίξε διάβασμα να κατανοήσεις καλύτερα κάποια βασικά πράγματα πάνω στο oc των fx και ξαναδοκιμάζεις, θέλει υπομονή και δοκιμές.

• Like 5
Δημοσ.

Τι να ξαναδοκιμασω ρε μαγκες; συχνοτητα ειπαμε 4.3 ghz μια ωρα blend test και 58 βαθμοι ταβανι. Να βγαλω καμια φωτο να μου πειτε τι αλλο αλλαζω; σιγα μην παω και στο πανεπιστημιο τι βιβλια μου λετε;

Ποιο υφος ονειρα βλεπεις;

Δημοσ.

Καλα δεν υπαρχει γεφυρα επικοινωνιας. Φιλε Scatman εσυ μπορεις να βοηθησεις;

IMG_20160806_235314.jpg

IMG_20160806_235354.jpg

IMG_20160806_235416.jpg

IMG_20160806_235456.jpg

IMG_20160806_235503.jpg

IMG_20160806_235538.jpg

IMG_20160806_235543.jpg

IMG_20160806_235620.jpg

Οι ρυθμίσεις είναι αυτές. Ευχαριστώ για τα πογκρόμ. Τους έδιωξες όλους και δεν βοηθά κανείς. Και σου κάνουν και like! Μεγάλο παρακράτος έχεις εδώ μέσα... Έγκλημα που ζήτησα μία βοήθεια. Τους παίκτες από το Ocean's Thirteen μου θυμίζουν, που τους έπαιρνε ο George Clooney για να μην παίζουν στο καζίνο του Al Pacino...

Δημοσ.

Aμα δεν κατσεις να διαβασεις τις βασικες ορολογιες και το τι κανουν, δεν μπορεις μαγικα να κανεις overclock.

Σε ρωτησανε τα παιδια για καποιες βασικες ρυθμισεις που θα επρεπε να ξερεις αφου μπηκες στον κοπο του να κανεις overclock και εσυ εχεις υφος και απαιτεις. Δεν πας πουθενα ετσι.

• Like 1
Δημοσ.

Χχαχαχαχα. Δεν υπάρχετε μάγκες. Δεν ξέρω αν είστε μόνο εσείς οι τρεις ή έχει και άλλους στόκους σαν εσάς το Forum. Ζήτησα βοήθεια γιατί δεν ξέρω απο Overclock. Έκανα κάποιες βασικές ρυθμίσεις που είδα σε βίντεο στο youtube και διάβασα σε διάφορα forums (tomshardware, overclock) και απλά ζήτησα περαιτέρω βοήθεια σχετικά με το αν ξέχασα κάτι ή αν έκανα κάτι λάθος. Και η απάντηση: τράβα διάβασε! Ε τότε δεν θα υπήρχαν τα φόρουμς. Την έχετε παρεξηγήσει την έννοια του όρου "φόρουμ῾ Που το είδες το ύφους και τις απαιτήσεις ήθελα να ξέρω. Είσαι ή το παίζεις τρελός;

Δημοσ.

Σε αυτό το φόρουμ έχω αποδείξει την αξία μου λολαρίκο και δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα ποτέ και σε κανέναν, ξέρω πράγματα πάνω στα pc όπως όλοι όσοι ασχολούμαστε και εννοείται πως με τα χρόνια μάθαμε και ακόμη συνεχίζουμε και θα συνεχίζουμε να μαθαίνουμε πράγματα, δεν μας ήρθαν τυχαία οι γνώσεις, αν δεν κοπιάσεις δεν θα δεις προκοπή άλλωστε. Αντιθέτως δεν έδιωξα εγώ αυτούς που θα σε βοηθούσαν αλλά εσύ με τον τρόπο σου, λίγο το ύφος του λόγου σου, λίγο τα γραφόμενά σου, δεν θέλει και πολύ. Φιλικά πάντα, χαμηλώνοντας τους τόνους σου και δείχνοντας ενδιαφέρον ευχαρίστως να σε βοηθήσουμε, ωστόσο βάζοντας μπροστά τον εγωισμό δεν θα γίνει δουλειά. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...