jason97 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 παιδια υπαρχει καποιο τραγουδι που λει για 4ωρα το παταω στο youtube και δεν το βρισκω το τραγουδαγε ενας νεος τραγουδιστης μπορειτε να βοηθησετε να το βρω?
j0hnn1e Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Έγραψες στο YouTube "4ωρα το τραγουδάει ενας νέος τραγουδιστής" ; Εμενα μου το έβγαλε ετσι
DoctorasZivangkos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 4 το πρωί ανοίγω το pc βαριομουνα πολύ να ψάξω το τραγούδι. Μου έρχεται μετά ιδέα και φλασια, να ρωτήσω τα παιδιά από το insomniaaaaa. Αυτό λές?
jason97 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 νομιζω λει πηγε 4ωρα και εγω περιμενω ακομα ανα θυμαμαι καλα
arxaggelos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μήπως λέει δυόμιση κι εγώ περιμένω, τρεις κι ακόμα μόνος μου μένω; Δεν τον λες και πρωτοεμφανιζόμενο...
Pa0ki Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μήπως λέει "4 πήγε μου είπαν πάλι φύγε, φύγε από το μαγαζί"? Ένας καινούριος το λέει, Γιώργος νομίζω
DoctorasZivangkos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 ελενα παπαιωαννου τεσσερις και μιση?
AntiCambeR Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μήπως είναι αυτό που πάει έτσι; Ταμ του ρα παμ παμ του ντα ρα ντι μα ντα ντι πα... Η μήπως είναι αυτό; ταραραρου ταμ -ταραραρου ταμ -ταραραρου ταμ -τουμ -ταραραρου ταμ 4
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μήπως θυμασαι μερικές λέξεις απο τον στίχο παραπάνω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα