orestis000 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα, Εδώ και μερικές μέρες έχω το εξής πρόβλημα: Το google photos δεν κάνει auto backup τις φωτογραφίες μου. Είμαι συνδεδεμένος σε Wifi και έχω επιλέξει όλους τους φακέλους που έχουν φωτογραφίες. Εάν πχ έχω να μπω στην εφαρμογή 3 μέρες και την ανοίξω θα αρχίσει να κάνει upload τις φωτογραφίες των τελευταίων 3 ημερών αυτή την στιγμή. Έχω κάνει διαγραφή δεδομένων και επανεγκατάσταση αλλά δεν κατάφερα τπτ.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα, Εδώ και μερικές μέρες έχω το εξής πρόβλημα: Το google photos δεν κάνει auto backup τις φωτογραφίες μου. Είμαι συνδεδεμένος σε Wifi και έχω επιλέξει όλους τους φακέλους που έχουν φωτογραφίες. Εάν πχ έχω να μπω στην εφαρμογή 3 μέρες και την ανοίξω θα αρχίσει να κάνει upload τις φωτογραφίες των τελευταίων 3 ημερών αυτή την στιγμή. Έχω κάνει διαγραφή δεδομένων και επανεγκατάσταση αλλά δεν κατάφερα τπτ. Μηπως έχεις κλείσει τον αυτόματο συγχρονισμό?
orestis000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 έχω κάνει διαγραφή και εγκατάσταση ξανά. δεν έχει αλλάξει τπτ
ziaba Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 για τι συσκευή μιλάμε? να φανταστώ κανένας κινέζος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα