dstilio Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Από αύριο ιστορικό υψηλό με τις ταχύτητες browsing να φτάνουν σε επίπεδα τρομερά!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Εμενα μ αρεσε παλια το rapidshare.πληρωναμε δια 3 ενα ακαουντ κ κατεβαζαμε αβερτα σε τρελες ταχυτητες.. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2016 από xrist0s4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kootoomootoo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Εμενα μ αρεσε παλια το rapidshare.πληρωναμε δια 3 ενα ακαουντ κ κατεβαζαμε αβερτα σε ττελες ταχυτητες.. Σύντομα και στο megaupload v2 που θα έρθει με το καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cozat Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 όταν κλείνει κάτι ανοίγει κάτι άλλο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JesterVisualGamer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Χάσαμε το καλύτερο, το Kickasstorrents, Θα χρειαστεί πολύ καιρό γεια κάποιο Site να φτάσει στο επίπεδό τού Κατ και αν φτάσει ποτε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurokokoro Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Το youtube κατεβάζει βίντεο, Τα torrent sites κλείνουν το ένα μετά το άλλο Το facebook μας παρακολουθεί Όλα για το καλό μας και για το καλύτερο της τσέπης τους! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragma Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Ολα τα τόρρεντ σάιτ θα έχουν κλείσει το πολύ σε ένα χρόνο, γιατί απλά εφαρμόζεται η νέα ευρωπαική νομοθεσία. Ξέρω οτι σας χαλάει αλλά έτσι είναι το σωστό. Αν μια εταιρία θέλει να διαθέσει το λογισμικό της ή την ιδιοκτησία της ως freeware το κάνει ήδη απο το σάιτ της, και έτσι κι αλλιώς αυτό είναι διαδεδομένο για πολλούς λόγους (διάδωση του προιόντος, έσοδα απο in app purchases κλπ). Αν δέν θέλει, το κράτος οφείλει να την προστατέψει. Εσεις θα γουστάρατε να έβαζε καποιος άγνωστος με το έτσι θέλω χέρι στον μισθό και τον τραπεζικό λογαριασμό σας; Δε νομίζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorpa Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Εσεις θα γουστάρατε να έβαζε καποιος άγνωστος με το έτσι θέλω χέρι στον μισθό και τον τραπεζικό λογαριασμό σας; Δε νομίζω. Να σου πω την αλήθεια σε εμένα στο δικό μου επαγελμα εχουν βρει άλλο τροπο, μου λένε ότι κανω 'λειτούργημα' και με αυτό τον τρόπο όχι μόνο το κράτος αλλα και οι συμπολίτες μου κάνουν το κορόιδο που βαζουν καθημερινά χέρι στο μισθό μου και στον τραπεζικό λογαριασμό μου από την άλλη οι εταιρείες που αναφερέις λένε ότι δεν κανουν λειτούργημα και με αυτό τον τρόπο μπορούν και κλείνοουν τα κάθε τόρεντ βλεπεις λοιπόν τα πάντα είναι σχετικά και δεν υπάρχει αντικειμενικό δίκαιο 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 ενα μονο λυπει το λαμογιαcontrol αυτό είναι εναντίον του συστήματος. και το κάπνισμα ξέχασες Το πληρώνεις ούτως η άλλως με το φόρο στα τσιγάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgos Plm Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 έρχεται λόγο καιρό μετά το τερμάτισμο λειτουργίας του Kickass Torrents, Fix : έρχεται λίγο καιρό μετά το τερμάτισμο λειτουργίας του Kickass Torrents, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 ...να έβαζε καποιος άγνωστος με το έτσι θέλω χέρι στον μισθό και τον τραπεζικό λογαριασμό σας;... Εννοείς ότι δεν γίνεται ήδη το παραπάνω;;; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Izzy Stradlin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Γενικα κατι φαινοταν οτι παιζει με το torrentz το τελευταιο εξαμηνο γιατι ειχε χασει την αιγλη του στις αναζητησεις! Δεν ειχε πολλα αποτελεσματα και οταν εμπαινες κατευθειαν σε kat ή πειρατες εβρισκες το αποτελεσμα που εψαχνες! Κριμα ομως γιατι σιγα σιγα "χτυπανε" τα torrents! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragma Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Να σου πω την αλήθεια σε εμένα στο δικό μου επαγελμα εχουν βρει άλλο τροπο, μου λένε ότι κανω 'λειτούργημα' και με αυτό τον τρόπο όχι μόνο το κράτος αλλα και οι συμπολίτες μου κάνουν το κορόιδο που βαζουν καθημερινά χέρι στο μισθό μου και στον τραπεζικό λογαριασμό μου από την άλλη οι εταιρείες που αναφερέις λένε ότι δεν κανουν λειτούργημα και με αυτό τον τρόπο μπορούν και κλείνοουν τα κάθε τόρεντ βλεπεις λοιπόν τα πάντα είναι σχετικά και δεν υπάρχει αντικειμενικό δίκαιο Συγγνώμη αλλά έχεις εντελώς λανθασμένη νοοτροπία. Το γεγονός ότι συμβαίνει δεν σημαίνει ότι πρέπει να το δεχτείς μοιρολατρικά και παθητικά ως κάτι αναπόφευκτο. Ισως είναι επειδή έχω ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου στο εξωτερικό, αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω καθόλου αυτή την ωχαδερφιστική νοοτροπία των Ελλήνων που δεν γνωρίζουν τα δικαιώματά τους και δεν τα διεκδικούν. Υπάρχει αντικειμενικό δίκαιο που ονομάζεται νομος και πρέπει να εφαρμόζεται. Δεν είναι διακοσμητικός. Αν θέλεις να κάνεις λειτούργημα και να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου δωρεάν με γειά σου με χαρά σου, αλλά πρέπει να είναι δική σου αποκλειστικά επιλογή, όχι να σου επιβάλλεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThePCFreak Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 αυτό είναι εναντίον του συστήματος. Το πληρώνεις ούτως η άλλως με το φόρο στα τσιγάρα. καιρος να παμε εναντια στο συστημα ειρε 32βιτ ειτε 64βιτ.... απο το να καθομαστε μπροστα απο μια οθονη καιρος για LIFEUPGRADE! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Υπενθυμίζεται στα μέλη ότι απαγορεύεται αυστηρά η αναζήτηση ή η δημοσίευση συνδέσμων ή πληροφοριών για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις