Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Ψάχνω για κινητό και είμαι ανάμεσα σε Motorola Moto G4 - Huawei P9 Lite - LG Nexus 5X .

Ποια ειναι η γνώμη σας; Επίσης μήπως έχετε τίποτε άλλο να προτείνετε σε αυτή την τιμή .

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Ψάχνω για κινητό και είμαι ανάμεσα σε Motorola Moto G4 - Huawei P9 Lite - LG Nexus 5X .

Ποια ειναι η γνώμη σας; Επίσης μήπως έχετε τίποτε άλλο να προτείνετε σε αυτή την τιμή .

Με κλειστά τα μάτια πάρε nexus 5x. Δεν θα βρεις κάτι καλύτερο στη συγκεκριμένη τιμή. (Άποψη μου) 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα εβγαζα το P9 Lite.

Αν δεν σε πειράζει η έλλειψη FM και SD, πήγαινε στο 5X, καλύτερα σε αυτό με τα 32GB.

Αλλιώς στο G4.

• Like 1
Δημοσ.

Xiaomi redmi note 3 pro αμα δν σε νοιαζει τοσο η καμερα!
Εχει ισως την κλτρη μπαταρια σε κινητο πολυ καλες επιδοσεις και ομορφη κατασκευη! Καμερα ομως μετρια!
Το nexus 5x Πολυ καλο αλλα εχει ελειψεις οπως sd card (διορθωνεται πανευκολα με ενα otg) και η μπαταρια ειναι στην κυριολεξια η μιση μπορει και λιγοτερο απο το xiaomi! Εγω για αυτο το εδωσα δν μ εβγαζε με τπτ την μερα μου! Αμα εισαι κοντα σε μπριζα η δν εισαι poweruser ναι ειναι η κλτρη επιλογη σε αυτα τα λεφτα! 

Δημοσ.

Αρκετα καλο. Οχι ομως για 350 ευρω που πωλείται

Παιζει να το παρω στα 250€ για αυτο το σκεφτομαι αντι του Moto G4

Δημοσ.

Μεταχείρισμενο ναι αξίζει πιστεύω σε αυτά τα λεφτά αλλά μην την πατήσεις να έχεις εμπιστοσύνη στον άλλον (δες αξιολόγησηεις)

Δημοσ.

Μεταχείρισμενο ναι αξίζει πιστεύω σε αυτά τα λεφτά αλλά μην την πατήσεις να έχεις εμπιστοσύνη στον άλλον (δες αξιολόγησηεις)

Καινουργιο θα ειναι αν το παρω δεν ειναι απο αγγελια.

Δημοσ.

Προτιμώ το moto x style το έχουν κ προσφορά τα παμπλικ. Το moto g4 ψάξτε το λίγο το έχω ξαναγράψει έχει σοβαρά θέματα ειδικά με υπερθέρμανση και απίστευτο λαγκ.Εναλλακτικα 5Χ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προτιμώ το moto x style το έχουν κ προσφορά τα παμπλικ. Το moto g4 ψάξτε το λίγο το έχω ξαναγράψει έχει σοβαρά θέματα ειδικά με υπερθέρμανση και απίστευτο λαγκ.Εναλλακτικα 5Χ

Το moto X style δεν παιζει πλεον μιας και εξαντληθηκε. Εσυ που διαβασες για υπερθερμανση του Moto G4? Επισης αξιζει να δωσω τα παραπανω για το nexus?

Επεξ/σία από TecmanGR
Δημοσ.

Youtube και gsm arena. Ειδικά στην χρήση της κάμερας ,σε παιχνίδια (ακόμα και στο pokemon Go) και σε πολύωρη χρήση .Αν δεν σε ενοχλεί η απουσία sd τότε ναι 5Χ με κλειστά μάτια . Καλά τα Huawai αλλά όταν μιλάμε για pure android ε τότε σίγουρα Νεξους.

Δημοσ.

Youtube και gsm arena. Ειδικά στην χρήση της κάμερας ,σε παιχνίδια (ακόμα και στο pokemon Go) και σε πολύωρη χρήση .Αν δεν σε ενοχλεί η απουσία sd τότε ναι 5Χ με κλειστά μάτια . Καλά τα Huawai αλλά όταν μιλάμε για pure android ε τότε σίγουρα Νεξους.

Οπως το κοβω για το 32GB Nexus 5X θα παω. Ελπιζω να μου ειναι κομπλε ο χωρος εστω για βασικες εφαρμογες γτ παιχνιδια δεν παιζω (εκτος απο ποκεμον γκο) .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...