liakinen Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ναι, κάπου είδα ένα θέμα σου του 2012 που έψαχνες για λάστιχα. Τα CrossClimate απλά τα έβαλα για να δείξω για ποιά λέει ο άλλος ότι τα θεωρεί χειρότερα από τα Uniroyal. ΥΓ: Τώρα που τα ψάχνω για τον φίλο κοιτάω και για μένα (διάσταση 195/50/15) που χρειάζομαι αλλαγή. Πιστεύω και εγώ μέχρι τα 220 θα βάλω το budget. Τώρα φοράω michelin και προσωπικά μου φαίνονται οκ (δεν θυμάμαι ποιό μοντέλο ακριβώς, θα το δω). Αν είναι να βάλω τα ίδια νομίζω μου ζητάνε 220 ευρώ (δεν έχω δει πόσο παίζουν σε άλλα μαγαζιά και στο skroutz... θα δω το μοντέλο και μετά θα κοιτάξω) Στην διάσταση που θέλεις έχω σε δύο αμάξια τα Conti Premium 5 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Πολύ ισορροπημένο ελαστικό δεν ξεχωρίζει αλλά ούτε μειονεκτεί σε κάποιον τομέα κάτι που θεωρώ ιδανικό σε αυτοκίνητα της σειράς. Ούτε μαλακό ούτε σκληρό. Η διάσταση που θέλεις είναι οικονομική και πιστεύω κάπου 230€ - 250€ χωρίς μάλιστα και παζάρια θα τα βρείς. 2
stratigos24 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Οι τιμές που βρήκα (μέσω φίλου που έχει γνωστό με ελαστικά και του κάνει λίγο καλύτερες τιμές) για τον συγγενή μου (195/65/15) στα παρακάτω λάστιχα είναι: 180 τα falken (τιμή σκρουτζ 210) 200 τα uniroyal (τιμή σκρουτζ 216) 220 τα goodyear (τιμή σκρουτζ 204, άρα αυτά αμα είναι τα παίρνει από το σκρουτζ) Οπότε πάει για ένα από αυτά τα 3. Νομίζω είμαστε οκ.
NickTG Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Τα efficient grip performance τα έχουμε σε 2 αυτοκίνητα. Δεν έχουμε παράπονο μέχρι τώρα, είχαν και 1 χρόνο εγγύηση. Τα αντίστοιχα τους για SUV τα έχουμε και στο RAV4 που έχουμε, ευχαριστημένοι και εκεί. 1
gaspari Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Οι τιμές που βρήκα (μέσω φίλου που έχει γνωστό με ελαστικά και του κάνει λίγο καλύτερες τιμές) για τον συγγενή μου (195/65/15) στα παρακάτω λάστιχα είναι: 180 τα falken (τιμή σκρουτζ 210) 200 τα uniroyal (τιμή σκρουτζ 216) 220 τα goodyear (τιμή σκρουτζ 204, άρα αυτά αμα είναι τα παίρνει από το σκρουτζ) Οπότε πάει για ένα από αυτά τα 3. Νομίζω είμαστε οκ. +1 για τα Falken...το επόμενο λάστιχο για το τούτου
stratigos24 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Και ο συγγενής μάλλον για αυτά τα Falken-Ziex-ZE914-Ecorun θα πάει που τα βρίσκει πιο φθηνά. Παίζει όμως να επιλέξει και τα uniroyal rainexpert 3. http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Falken/ZIEX-ZE914-EcoRun.htm http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Uniroyal/RainExpert-3.htm
The_Judas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Τα Falken είναι καλύτερα από τα michelin energy;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα