procostas1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 καλησπέρα παιδιά!! μια γνώμη γι αυτές τις θερμοκρασίες απ το pc του ανιψιού!!!! ειναι με στόκ ψήκτρα και δεν ξέρω πότε καθαρίστηκε τελευταία φορά...... η φωτο ειναι 2 λεπτά μετα το άνοιγμα του pc χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο
Sheogorath Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Σε load? Αν ναι, μια χαρά. Αν είναι σε idle όχι, καθάρισε την ψύκτρα οπωσδήποτε!
procostas1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 σε idle είναι δυστυχώς.... καθάρισμα εννοείς μόνο φύσημα ή να την βγάλω να βάλω άλλη πάστα??? δεν εχω ξανά βάλει πάστα και διαβάζω παντού ότι θέλει προσοχή να μην είναι πολύ ή λίγη....
benign Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Και τι κουτι εχει ,ποσους ανεμιστηρες,ποση σκονη, κ.τ.λ. 1
procostas1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 κουτί vero fans 1 μπροστά 1 πίσω απο σκόνη είναι οκ τώρα που το άνοιξα .... θερμοκρασία δωματίου 28c
UsualSuspect__ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 κουτί vero fans 1 μπροστά 1 πίσω απο σκόνη είναι οκ τώρα που το άνοιξα .... θερμοκρασία δωματίου 28c Ποιο πρόγραμμα είναι αυτό για τις θερμοκρασίες; Σκάλωσα
benign Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Ποιο πρόγραμμα είναι αυτό για τις θερμοκρασίες; Σκάλωσα Speccy.
UsualSuspect__ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Speccy. Μπράβο και είχα φάει τρελό σκάλωμα.
Sheogorath Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Καθάρισε με ενα πινελάκι την ψύκτρα απο το χαλί που έχει λογικά πάνω. Αν δεν πέσει κάπου στα 40-45, άλλαξε και την πάστα. Εγώ τώρα με 9400 είμαι στα 32-36
UsualSuspect__ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 καλησπέρα παιδιά!! μια γνώμη γι αυτές τις θερμοκρασίες απ το pc του ανιψιού!!!! ειναι με στόκ ψήκτρα και δεν ξέρω πότε καθαρίστηκε τελευταία φορά...... η φωτο ειναι 2 λεπτά μετα το άνοιγμα του pc χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο Χωρίς τίτλο.pngΧωρίς τίτλο1.png Εμένα είναι έτσι, άρα κάτι δεν πάει καλά.
Klausx Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Το ότι δεν κάνει κάτι στο PC δεν πάει να πει ότι είναι και σε IDLE φάση...Τo CPU usage πρέπει να είναι στο 2-5% για να μετρήσεις την θερμοκρασία σε idleΔες μήπως το cpu τρέχει στο 50-80% συνέχεια... 1
procostas1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Το ότι δεν κάνει κάτι στο PC δεν πάει να πει ότι είναι και σε IDLE φάση... Τo CPU usage πρέπει να είναι στο 2-5% για να μετρήσεις την θερμοκρασία σε idle Δες μήπως το cpu τρέχει στο 50-80% συνέχεια... καλημέρα ναι σωστά, θα το δώ και αυτό σε κάποια φάση thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα