Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με go pro - σέρβις;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω μια hero + lcd απο τον Δεκέμβρη. Η κάμερα αρχικά λειτουργούσε μια χαρά. Όταν την έβαλα πρώτη φορά σε πισίνα, μου έκανε κατι ψιλό κολλήματα στα οποία δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία, την ανοιγόκλεισα κι έφτιαξε.

 

Τωρα που είμαι διακοπές απογοητεύτηκα πλήρως. Η κάμερα με το που μπήκε στη θάλασσα (ναι της φοράω το κατάλληλο backdoor) "τρελάθηκε". Πάταγα να βγάλει βίντεο, τράβαγε, και σταματούσε μόνη της. Πάταγα να βγάλει φωτό , αργούσε πολύ, δεν έβγαζε. Πάταγα το κουμπί ν αλλάξει απο βίντεο και φωτο, και πήγαινε στη παρακάτω λειτουργία, το time lapse. Μέχρι που κόλλησε και δεν ανταποκρινόταν , βγήκα εξω κι είχε μείνει ανοιχτή αλλά παγωμένη. Στη σύνδεση με το κινητό ασύρματα, μου έδειχνε τα αρχεία (καποια που τράβηξε φαίνονταν χαλασμένα) αλλά δε μπορούσα να τη χειριστώ η οθόνη ήταν μαύρη.

 

Με παρατεταμένο πάτημα του off, τελικά έσβησε.

 

Μετά που την άνοιξα, εκτός νερού, λειτουργούσε.

 

Τωρα πάλι που ήθελα να βγάλω φωτο( ξανά στη στεριά) , πάταγα να βγάλει και δεν έβγαζε. Κολλούςε στο κόκκινο αρκετά δευτερόλεπτα κι ενώ πήγαινε ν αλλάξει αρίθμηση απο την 29η στην 30η φωτο, τελικά έμενε 29 και δεν τράβαγε. Στις 10 προσπάθειες έβγαλε δυο φωτογραφίες.

 

Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως καινούργια μηχανή με ελάχιστη χρήση έχει πρόβλημα :(

 

Τωρα τι κάνω; Διάβασα στο Ίντερνετ ότι δεν υπάρχει σέρβις γιατί οι μηχανές δεν ανοίγονται... Απ την αλλη , ειναι αγορασμένη απο το Media Markt πριν λίγους μήνες όποτε έχει εγγύηση. Εγώ είμαι διακοπές τωρα, ήθελα να βγάλω φωτο και βίντεο ωραία κι έχω ξενερώσει απίστευτα.

 

Μόλις γυρίσω τη πάω media ή ν αρχίσω να κλαίω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σοβαρα τα ρωτας αυτα;κλαψε για τα στιγμιοτυπα που θα χασεις τωρα,και οταν γυρισεις,στειλε την στον αντιπροσωπο.αν "δεν ανοιγονται",θα την αντικαταστησει,εφοσον ειναι μεσα σε εγγυηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...