winterman Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Πριν κανα 2 μερες εκανα αναβαθμιση στην εκδοση 1607....(δεν μου χε εμφανιστει στα updates αλλα την κατεβασα μεσω του Βοηθου αναβαθμισης των windows)... Το προβλημα ειναι οτι θελω να κατεβασω το αρχειο iso για να κανω στο μελλον clean install...αλλα δεν μου ανοιγει την σελιδα (https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10ISO)...ενω οσο ειχα την 1511 εκδοση, κανονικα ειχα μπει και ειχα κατεβασει το iso... Δοκιμασα και απο microsoft edge και απο firefox....απενεργοποιησα και το avast μηπως εφταιγε αυτο ...αλλα τίποτα....
panos- Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μπες και κατέβασε το από εδώ. Το Link ισχύει για 7 ημέρες (μέχρι 13/8)
winterman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μπες και κατέβασε το από εδώ. Το Link ισχύει για 7 ημέρες (μέχρι 13/8) To link αυτο βγαζει να κανεις download τo : "media creation tool.exe " Τι ακριβως παιζει με αυτο?
lefteris03 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Εγώ με το "media creation tool" κατέβασα το iso και έκανα καθαρή εγκατάσταση, που δυσκολεύεσαι;
panos- Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 To link αυτο βγαζει να κανεις download τo : "media creation tool.exe " Τι ακριβως παιζει με αυτο? Είναι το πρόγραμμα απο την σελίδα της Microsoft που είτε μπορείς να κάνεις αναβάθμιση, είτε να κατεβάσεις το ISO και να το κάψεις σε DVD η USB. 1
winterman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Είναι το πρόγραμμα απο την σελίδα της Microsoft που είτε μπορείς να κάνεις αναβάθμιση, είτε να κατεβάσεις το ISO και να το κάψεις σε DVD η USB. Οκ Thanks... Εχω κανει ενα DVD οταν ειχα την εκδοση 1511...αν τωρα δημιουργησω νεο dvd θα εχει την εκδοση 1607?
rafail1994 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Οκ Thanks... Εχω κανει ενα DVD οταν ειχα την εκδοση 1511...αν τωρα δημιουργησω νεο dvd θα εχει την εκδοση 1607? Έχοντας την τελευταία έκδοση του media creation tool ,ναι θα σου κατεβάσει την 1607 . 1
MrGeo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 παιδες εγω μολις εβαλα ssd και αν και ειχα στο παλιο τα 10αρια ψαχνω τροπους να τα κανω εγκατασταση. Μπορω να ακολουθησω το αυτο τον τροπο που περιγραφεται; Καπου διαβασα πως αν και εληξε η προθεσμια για εγκατασταση των 10 η microsoft ακομα δινει την αναβαθμηση.
rafail1994 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Αν έχεις windows 10 κλειδί δεν έχεις κάποιο πρόβλημα κάνεις κανονικά την εγκατάσταση . Η περίοδος αναβάθμισης ήταν για αυτούς που είχαν κλειδιά windows 7,8,8.1 και ήθελαν να πανε σε windows 10.
MrGeo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Αν έχεις windows 10 κλειδί δεν έχεις κάποιο πρόβλημα κάνεις κανονικά την εγκατάσταση . Η περίοδος αναβάθμισης ήταν για αυτούς που είχαν κλειδιά windows 7,8,8.1 και ήθελαν να πανε σε windows 10. Φίλε τα είχα αναβάθμιση από 7αρια οπότε δεν έχω κλειδι. Το καλό είναι πως απ όσο είδα μπορούμε ακόμα να κάνουμε αναβάθμιση στα 10αρια απλά πρέπει να κατεβάσεις το windows 10 upgrade assistant για 100% θα σας πω αύριο διότι ακόμα είναι στο 99% της εγκαταστασης.
dangar Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Αν είχες ήδη αναβαθμίσει σε win10 τότε έχεις κατοχυρώσει άδεια μέσω ψηφιακού δικαιώματος. Κάνε εγκατάσταση κανονικά παραλείποντας να βάλεις κλειδί όταν ζητηθεί. Αργότερα όταν συνδεθείς στο internet τα 10αρια θα ενεργοποιηθούν αυτόματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα